Şimdi Ara

345 TYT biyoloji ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayın abi sevdiğim biyolojiden soğuttu beni 200 sayfa çözdüm tüm biyoloji zevkimi alıp götürdü saçma sorularla dolu bi kitap evet güzel sorusu yok mu var ama saçmalık daha ağır basıyor bu kaynağı alacağınıza palme falan çözün en azından her şey net orda.
    Not: (🏝 bekir değilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yoo gayet güzel bir kitap
    daha bu sabah 345 biyoloji aldım içerik bayağı iyi. sadece orijinal soruları fazla kasıntı o kadar. onları da çöz/öğren moralini de bozma
  • palme a yı hızlı bitirince diğer dersler bitene kadar tekrar amaçlı çözeyim diye aldım ben de pek beğenmedim. Çok nadir yanlışım çıkıyor ama sorular çok düz sorulmuş full bilgi. (palme reis değilim)
  • bende beğenmedim baya kötü kitap asla almayın(!)

• palme biyoloji çok geride kaldı kötü 345 gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

palme biyoloji çok geride kaldı kötü 345 gayet iyi
    Baştan söyleyeyim ben 345 biyolojiyi sadece uzunca inceledim, çözmedim. Palmeyi de pek sevmem mezun senemdeyim ve 5 yıllık lise hayatımda sadece geçen sene biyoloji kitabını çözdüm. Bence çok kaliteli bir kitap. "Eskide kaldı" diyorsunuz, açın 2018 2019 tyt biyolojiye bakın kaç tane "yeni nesil" biyoloji sorusu gösterebilirsiniz? Klasik biyoloji sorularını çözebilmek için palme bitirip üstüne de ders kitaplarından önemli noktalara bakmak sınavı fullemek için yeterli, fanteziye gerek yok bence. Ha bu sene tekrar palme çözer miyim? Hayır. Ama açıkçası 345 gibi biyolojiyi de "yeni nesil" yazalım, sarmal gibi "Müfredatın sınırlarını zorlayıp kazık bir bilgi kitabı yapalım" tarzı yayınlara da elimi sürmem.

Özetle: Diğer fen derslerini bilmiyorum ama biyolojide palme çözmediyseniz, alın çözün geçin.

• Klementinn kullanıcısına yanıt
    biz çözdük kötü diyoruz sen çözmemişsin gayet de güzel kitap icerik bayagı iyi diyosun hocam :D ? zaten biz de "bu sabah 345 biyo aldım cok güzel duruyo" diyerek satın aldık, çözdük kötü diyoruz. çöz sen de kötü diyceksin daha yeni satın aldıgın kitapla ilgili "çok güzel bu" denmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    7 ay önce açıldı
    345/3D AYT MATEMATİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mezun senemdeyim tyt bakımından yanlış yapmadım ve 345 teki soruları kasıntı buldum yani abartılmış evet tasarımı çok ilgi çekici ama sorular bakımından aynı fikirde değilim belki ayt olsaydı güzel olabilirdi ama olay tyt olunca aynı fikirde değilim.

• Klementinn kullanıcısına yanıt
    Ben de aldığım sabah çok beğenmiştim.

• TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Tmm

• E napayım atayım mı 345i ? Palmenin a-b Konu anlatımlısı var. 345in Orijinal sorularını çözmeyeceğim.

• Ne çözelim palme hariç

• DeveloperAli kullanıcısına yanıt
    Bence 1 tane sb yeterli konu okuyun biyo için

Aydın yayinları fen derslerinde başarılı ama ayt si tyt si ni bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arthurdent42

Baştan söyleyeyim ben 345 biyolojiyi sadece uzunca inceledim, çözmedim. Palmeyi de pek sevmem mezun senemdeyim ve 5 yıllık lise hayatımda sadece geçen sene biyoloji kitabını çözdüm. Bence çok kaliteli bir kitap. "Eskide kaldı" diyorsunuz, açın 2018 2019 tyt biyolojiye bakın kaç tane "yeni nesil" biyoloji sorusu gösterebilirsiniz? Klasik biyoloji sorularını çözebilmek için palme bitirip üstüne de ders kitaplarından önemli noktalara bakmak sınavı fullemek için yeterli, fanteziye gerek yok bence. Ha bu sene tekrar palme çözer miyim? Hayır. Ama açıkçası 345 gibi biyolojiyi de "yeni nesil" yazalım, sarmal gibi "Müfredatın sınırlarını zorlayıp kazık bir bilgi kitabı yapalım" tarzı yayınlara da elimi sürmem.

Özetle: Diğer fen derslerini bilmiyorum ama biyolojide palme çözmediyseniz, alın çözün geçin.

Alıntıları Göster
    palmeyide 345ide bilgi sarmalıda limitide adam akıllı çözebilen adam hepsini fuller hocam

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Seninbiyolji aydına baya iyi diyor

• Palme, paraf, fen bilimleri, limit, fdd varken bi insan neden 345 biyoloji çözer ki

• Endemik hakkında ne düşünüyorsun

Eğer palme yi çözdün ve temelin varsa aydın ve supara gibi iki zor kaynak bence gayet yeterli olur şahsen ben öyle yapacağım bu sene sonra da denemelere geçersin

• saçmalamış. inanmayın gayet güzel bir kitap.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.