Şimdi Ara

345 fiziğinin efsane olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı sorular çok iyi. Mesela 1.deki lamba sorusu, 2. denemedeki foton sorusu. Hızlı çözen veya basit düşünen biri rahatlıkla yanlış yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lamba sorusu patlattı beni bomba soru olmuş cidden
  • Hocam bilgisarmal frekans Ayt nasıl sizce ? Matını çözdüm cidden sağlam geldi bana . Geometrisi falan tam sınav ayarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christiantroy -- 21 Haziran 2018; 18:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camin icine foton gonderilen bir soru vardi. cozumlerdeki adam bile soruyu yanlis cozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

camin icine foton gonderilen bir soru vardi. cozumlerdeki adam bile soruyu yanlis cozdu
    Hocam benim anlamadığım ışık hızı sabit değil mi ? Yani camda olda havada olsa hız sabit kalmalı diye düşünüyorum

• Genel ayt zaten sınava çok benziyor bence tüm dersleri
  • bosluktaki hizi sabit hocam. ortam degisince hizi degisiyor. camda daha yavas.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hız=ışık hızı/kırıcılık indisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christiantroy

Hocam bilgisarmal frekans Ayt nasıl sizce ? Matını çözdüm cidden sağlam geldi bana . Geometrisi falan tam sınav ayarı.
    Ben 2 tane çözdüm, şimdiye kadarki en düşük netlerimi yaptım. Ayt mati da geosu da çok sağlam,fen biraz hafif kalmış onun yanında ama o da güzel. Kısaca çöz derim aldıysan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. deneme 1. fizik sorusu kadar saçma bir soru da yok ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oh sonunda ayt fizik konusan biri oldu

• Foton sorusunda dalga boyu neden sabit kalıyo ki? Enerjiye bağlı değil mi? Enerji değişiyorsa dalga boyuda değişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.