Şimdi Ara

345 AYT GENEL TARİH SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak soruyu anlayamadım , açıklayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    cevap D

345 AYT GENEL TARİH SORUSU

https://resmim.net/f/NeYwmt.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koloby0223 -- 19 Haziran 2018; 22:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D idi herhalde. Antikite eski yunan edebiyati falan demek. Diğer şıklardan daha alakasız geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac net yaptiniz ? Hedef nere ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcelikhho

Kac net yaptiniz ? Hedef nere ?
    50 e yakin bir sey yaptim su aralar geo yok 1 tane tek geo yaptim mat da 2 3 tane yapamadigim cikiyor yanina bir geo eklesem hic fena olmaz hedefim 10k 15k arasi bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcelikhho

Kac net yaptiniz ? Hedef nere ?
    sizin netler nasil ve hedef neresi hocam

• 60 63

Hedefim 10k alti

Hayalim ank hukuk

• cevap a

not:mf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kilisenin güç kaybetmesini sorsaydı d kesin olurdu.Yalnız A şıkkı ile nasıl bir ilişki kurulmuş anlamadım.Avrupa'dan dışarıya insan gücünün gitmesi sonucunda tarım ile uğraşan kişilerin azalması feodalite rejimi zayıflatmıştır diye belki düşünülebilir.Sonuçta derebeyler gücünü topraktan alıyordu.Coğrafi keşiflerden sonra tarım önemini kaybetti ve büyük ölçüde ticeret önem kazanmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thmyrk

Eğer kilisenin güç kaybetmesini sorsaydı d kesin olurdu.Yalnız A şıkkı ile nasıl bir ilişki kurulmuş anlamadım.Avrupa'dan dışarıya insan gücünün gitmesi sonucunda tarım ile uğraşan kişilerin azalması feodalite rejimi zayıflatmıştır diye belki düşünülebilir.Sonuçta derebeyler gücünü topraktan alıyordu.Coğrafi keşiflerden sonra tarım önemini kaybetti ve büyük ölçüde ticeret önem kazanmaya başladı.
    Aynnen oyle ve hocam size de oluyor mu bilmiyorum ama sadece sosyalde böyle havada kalan sorular karşıma çıkıyor.Sanırım o da bilgi eksikliği

• koloby0223 kullanıcısına yanıt
    Bilgi eksikliğinden dolayı oluyorsa pek takmamak lazım ama yorum gerektiren yerlerde kararsızlık yaşıyorsan fazla düşünmeden en mantıklı olanı işaretle geç ya da boş bırak sonra geri dön.Tarihte öncüllerde sıkıntı yaşıyorum genelde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.