Bildirim
345-3D HARİÇ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
endemik ve çap güzeldi
-
Çapın branş fen denemeleri var fizik hariç guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fizik fena değil bence neden?
-
biraz basit geldi,esş çözüyorum şu an ondan baska kaliteli göremiyorum esş mükemmel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet haklısın esş kadar kaliteli değil
-
Branş almak daha mantıklı geliyor bana. 3d kaliteli gibi alacaktım ama fizikte çok denge ağırlık m falan midemi bulandırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben esşnin dizgisini beğenmedim fontu çok küçük çözerken gözümü ağrıtıyordu onun dışında işlemli soru normalden çok daha fazla ve kitabın başında söylediği gibi sınav düzeyinde değil çok daha üstünde. bunlara rağmen piyasadaki en iyi kitaplardan biri olduğu doğru, geliştirir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam katiliyorum. dizgisini bilmem de sayfa kalitesi hoşuma gitti benim. esşdeki 14 soru da 2021 aytdeki en zor sorudan daha kaliteli bence. yani ösymnin 14 soruda 1-2 tanesi anca esşye benzer diğerleri kolaydır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X