Şimdi Ara

341. Dönem KD 25'inci Mknz. P. Tug. 7'nci Hd. Tb. K.lığı ÇILDIR ARDAHAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ustalığı aynı yerde yapacak olan tertiplerim var mı? Varsa şimdiden tanışalım.
    Burada ustalığını yapmış dedelerimiz de yardımlarını ve tavsiyelerini esirgemesinler lütfen :)



  • valla kardes ben ardahanda yaptım acemiligi.cok küçük bir yer ardahan.uçakla kars üzerinden gittim.kars'dan sonra otobüsle 2 saatlik bir yol var tugaya.kars havalimanından hemen otobüsler olduğunuda belirteyim kardeş ardahan'a.ben aralıkta gitmiştim çok soğuktu tahmin edebileceğin gibi.zaman zaman nöbetler bile 15 dakikaya düşmüştü.soruların olursa cevaplarım yine..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerbb

    valla kardes ben ardahanda yaptım acemiligi.cok küçük bir yer ardahan.uçakla kars üzerinden gittim.kars'dan sonra otobüsle 2 saatlik bir yol var tugaya.kars havalimanından hemen otobüsler olduğunuda belirteyim kardeş ardahan'a.ben aralıkta gitmiştim çok soğuktu tahmin edebileceğin gibi.zaman zaman nöbetler bile 15 dakikaya düşmüştü.soruların olursa cevaplarım yine..


    Kardeş bizi de Göle'ye filan yollarlar mı yoksa 7. hudut taburunda mı kalırız? Bir de kısa dönemlere nasıl davranır komutanlar severler mi sevmezler mi?
  • şunu söyleyeyim göle berbat soğuk ardahan'a göre falan çok daha soğuk.ama muhtemelen sen çıldır'da kalırsın çünkü yeni sistem onu gerektiriyor.eskiden ardahan'a herkes geliyordu oradan göle,oltu,çıldır veya ardahan'a dağıtım oluyordu.oltu içlerindeki en ılıman yer erzurum'a bağlı zaten.ben ustada oltudaydım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerbb

    şunu söyleyeyim göle berbat soğuk ardahan'a göre falan çok daha soğuk.ama muhtemelen sen çıldır'da kalırsın çünkü yeni sistem onu gerektiriyor.eskiden ardahan'a herkes geliyordu oradan göle,oltu,çıldır veya ardahan'a dağıtım oluyordu.oltu içlerindeki en ılıman yer erzurum'a bağlı zaten.ben ustada oltudaydım.


    Peki kardeş Çıldır'daki birlik nasıl komutanlar filan var mı bir bilgin, nasıl davranırlar kısa dönemlere? Bir de 7. hudut taburu Çıldır'ın içinde mi tam olarak nerede biliyor musun?
  • çıldır'da sadece nöbetlerin çok olduğunu biliyorum sınır olduğu için..şunu söyleyeyim komutanlar anlamında genç yetme teğmenler olmadığı sürece sıkıntı çekmezsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.