Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diploma deil de geçici mezuniyet belgesinin olmasi şart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

başvuru için diploma gerekli mi? şubatta mezun oldum her türlü belgem var elimde. vesikalık nüfus cüzdanı vs de lazım galiba. bir de şuan kaçak durumunda olabilirim 1 ay geçti diplomamı aldım sorun çıkmaz umarım.

sorun çıkmaz yeni mezunların 2 yıl tecil hakkı olduğu için hemen yapışmazlar yakana. kütüğünün olduğu şube değilse başvuracağın askerlik şubesi, diploma aslı 4 adet diploma fotokopisi nüfus cüzdanı aslı 4 adet fotokopisi fazladan da belki resim istersen sen bi 20 tane hazır bulundur ama 4-6-8-10 tane isteyebilirler. resim olayını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop
    başvuru için diploma gerekli mi? şubatta mezun oldum her türlü belgem var elimde. vesikalık nüfus cüzdanı vs de lazım galiba. bir de şuan kaçak durumunda olabilirim 1 ay geçti diplomamı aldım sorun çıkmaz umarım.

yoklama kaçağı durumuna düşmüş olabilirsin okul 31marta kadar otomatik tecilini yapmıştır büyük ihtimalle. Şubene telefon et bir durumu öğren. 2 yıl tecil icin de bizzat gitmen gerekiyor herhangi bir subeye. Nüfus cüzdanı/diploma 3-4'er fotokopi götür, 3-4 resim de götür şubeye diplomanın orijinalini De götürmeyi unutma sakın.
  • 341 ler için arkamızda çok yararlı bilgiler ve istatistikler bırakıyoruz ,askerdeykende yardımcı olacağız sizlere ,siz gelmeden yataklarınızı ellerimizle yapacaz belki ,en önemli sizi ezdirmicek dedeleriniz rahat gelin
  • AOF diploması (aksilik olmadan mezun olursak) yetişirse gitmeyi düşündüğüm dönem
  • bence mevsim olarak en güzel dönem olur. ne aşırı sıcak ne dondurucu soğuk, zaten iklimler değişti ağustosta serinlemeye başlar havalar.
  • ne zaman teslim oluruz acaba ?
  • Bende İzmir'den 341. dönem gideceğim nasipse.
    Hakkımızda hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejackha

quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34

Torunlar 30 haziranda başvurular için son gün elinizi çabuk tutun diplomayı alamazsanız bile geçici mezun belgesi ile başvuru yapabilirsiniz..

Geçici mezuniyet belgesi ile başvuru oluyormu ?

Geçici mezuniyet belgesi ile başvuru oluyor yalnız şu şart var sınavların ve stajların bitmiş olması gerekiyor yani notlarınızın belli olup bitirme durumunuzun kesinleşmesinden sonra veriyorlar geçici mezuniyet belgesini..
  • Oooo, daha biz gitmeden torunlarımızın sayfası açılmış :) Sizler gelene kadar, biz de bayağı deneyim kazanmış oluruz. Elimizden geldiğince bilgilerimizi paylaşırız. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wynalda -- 5 Nisan 2011; 17:42:40 >
  • arkadaşlar aöf 4. sınıf öğrencisiyim ara sınav çok ii geçti kısmetse finalde okulu bitirip ağustosa yetişmek istiyorum. eğer 30 hazirana yetişmezse aöf geçici mezuniyet belgesi veriyor mu kesin olarak bi bilgisi olan varmı?
  • Sizin geldiğiiniz günleride görecekmiyiz acaba hey gidi hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.#98

Sizin geldiğiiniz günleride görecekmiyiz acaba hey gidi hey

gidiyoruz ki görecez tertip
  • vay be hadi cabuk gelin :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitopcu86

arkadaşlar aöf 4. sınıf öğrencisiyim ara sınav çok ii geçti kısmetse finalde okulu bitirip ağustosa yetişmek istiyorum. eğer 30 hazirana yetişmezse aöf geçici mezuniyet belgesi veriyor mu kesin olarak bi bilgisi olan varmı?

Dostum geçen yıl Aof diplomaları 26 haziran gibi verilmeye başlanmıştı.Bu senede eger boyle ellerini çabuk tutarlarsa 30 Hazirana kadar son gün Temmuza kalırsan Aralıkta asker olursun...
  • Vay be has torunlarım...Ben 335. kd idim...Zaman hızlı geçiyor...Geçen sen 26 haziranda diplomayı alıp,aynı gün işlemleri halletmiştim...Sorularınız olursa cevaplamaya çalşırım...
  • 339 dedenizden sevgilerle
  • Çok büyük ihtimal bende bu grubun içinde olacağım. İnşallah okul biter
  • 339.dönemmmm..dedenizden sevgilerle...sayfası baştan aşağı okudum.sorular ve yorumlar bizim dönemle neredey se aynı...
  • arkadaşlar şu askerlik tanımları okudum ama pek üstünde duramadım ,bu ağustos 2011 konusunun açılmasını bekliyordum,
    biri şunları anlatabilirmi ,2009 mezunuyum 31 temmuza kadar tecilliyim,

sevk tarihim:31 temmuz 2011
    celp dönemi:ağustos 2011
    grup no:2010/12

şimdi ben kesin ağustos ta mı askere alınacağım,kesin ise askerlik işlemleri için en geç askerlik şubesine ne zamana kadar gitmem gerek(10 temmuza kadar vakit varsa iyi olur sınavım var)
    yukarıya 30 haziran yazmışsınız o neyin tarihi? tecilini kullanmayıp askere gitmek isteyen yeni mezunlar için erken başvuru tarihimi,
    yoklamayla epey uğraştım zaten üstüne bide bakaya kalmayayım ( yoklama işlemi yapan kadına bunları sormuştum hiç birşey bilmiyordu sağolsun)

celp dönemi kesin askere alınış tarihi ise bende 341. dönem olacağım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.