Şimdi Ara

3400 Tl limitli haziranda toplanacak sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da yazdığım gibi 3400 Tl limitli bir kasa ve monitör almak istiyorum.Genel olarak :
    1-İşlemciye hız aşırtma yapmayacağım için unlock edilmiş işlemci düşünmüyorum
    2-Ekran kartı için 970 düşünüyorum ama bir yandan da amd r300 serisinide beklemek istiyorum kararsızım
    3-Şu an için ssd düşünmüyorum
    4-Monitör olarak f/p önemli fhd kafi
    5-Anakart için gine f/p odaklı düşünüyorum ama pclex slotu 16x yanında bir slot daha olursa iyi olur ilerisi için sadece physx hesabı yapacak yardımcı bir kart düşünüyorum
    İnventus tan alınacak sistem
    Bu özelliklere göre öneri yaparsınız sevinirim
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 21 Mayıs 2015; 0:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alternatif;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkr -- 21 Mayıs 2015; 1:21:53 >
  • buyur dstm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 21 Mayıs 2015; 1:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

Alternatif;

hocam psuda koysan iyiymiş :)
  • iyi oldu hocam uyardığın.psulu model diye koydum direk. yanlız arkadaşa sli desteği olan anakart lazım ona göre
  • quote:

iyi oldu hocam uyardığın.psulu model diye koydum direk. yanlız arkadaşa sli desteği olan anakart lazım ona göre

hem inventusdan hem sli destekli hem gtx 970 zor ama bakıyım zaten sizin yazdığınızdan düşük bi sli destekli kart yok varsa z87 vardır hiç bi h81 b85 h97 de de yok olanlarda crossfire var sli yok bi daha bakıyım

ancak bu olur zaten sli yapılacaksa vs650 olan model bakılmalı onun dahil edersem 3600 oluyor inventus piyasanın en güvenilir sitelerinden olsada en pahalı olanı başka olmuyor hocam ya sli olmayacak ya 3600 e vs 650 falan bakın çünkü bildiğim gtx970 tam yükte 225 watt güç çeker sli olursa bu 450 watt demek zaten psu o kadar güç veriyor vs 650 bile ucu ucuna kurtarır

benim önerim sli yapacağınız zaman psuyu satın yeni veya 2.el psu alın 650 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 21 Mayıs 2015; 1:31:07 >

• olmadığı için onu koydum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

quote:

iyi oldu hocam uyardığın.psulu model diye koydum direk. yanlız arkadaşa sli desteği olan anakart lazım ona göre

hem inventusdan hem sli destekli hem gtx 970 zor ama bakıyım zaten sizin yazdığınızdan düşük bi sli destekli kart yok varsa z87 vardır hiç bi h81 b85 h97 de de yok olanlarda crossfire var sli yok bi daha bakıyım

ancak bu olur zaten sli yapılacaksa vs650 olan model bakılmalı onun dahil edersem 3600 oluyor inventus piyasanın en güvenilir sitelerinden olsada en pahalı olanı başka olmuyor hocam ya sli olmayacak ya 3600 e vs 650 falan bakın çünkü bildiğim gtx970 tam yükte 225 watt güç çeker sli olursa bu 450 watt demek zaten psu o kadar güç veriyor vs 650 bile ucu ucuna kurtarır

benim önerim sli yapacağınız zaman psuyu satın yeni veya 2.el psu alın 650 watt

Hocam yanlış anlamış sınız sli yapmak istemiyorum atıyorum gtx 970 varken 16x slotunda diğerinde gtx 650 olacak sadece physx için
    Bunun gibi:
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6642

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 21 Mayıs 2015; 1:37:13 >

• tamam bildiğim kadarıyla bunun için anakartın sli desteği olması gerekiyor ama böyle değilse tabiki daha iyi. fazla masraftan kurtulmuş oluruz. msi h97m-g43 yeterli olur.

edit: evet hocam gerek yokmuş.sayenizde öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkr -- 21 Mayıs 2015; 1:47:17 >
  • valla hiç şahit olmadım farklı ekran kartları modelinin takıldığına ilk kez duyuyorum o yüzden ben kaçtım :) iyi geceler
  • quote:

tamam bildiğim kadarıyla bunun için anakartın sli desteği olması gerekiyor ama böyle değilse tabiki daha iyi. fazla masraftan kurtulmuş oluruz. msi h97m-g43 yeterli olur.

edit: evet hocam gerek yokmuş.sayenizde öğrenmiş olduk.

En iyisi ben eve varınca bir sistem toplayım onun üzerinden ekleme çıkarma daha rahat olur Mobilde zor oluyor

• yeni sistem toplayanlara kampanya var,aklında bulusun
    http://forum.donanimhaber.com/m_105985976/f_//tm.htm#106010376
  • Şöyle bir sistem topladım.Ginede r300 serisi kafamı karıştırıyor.Bir yandanda çıkan haberlerde sadece 390x in yeni hbm bellekleri kullanacağı geri kalanların 200 serisinin refresh edileceği yazılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 21 Mayıs 2015; 18:12:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.