Şimdi Ara

34 yaşında bi kız evlenmek için büyükmü sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 32 yaşındayım sizce kendi yaşıma uygun yada büyük biri ile evlenmek sıkıntı doğururmu ?

• bana küçük fakat 32 için ideal
  • Caizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla anlaşıyorsanız pek umursamaya gerek yok. tip yaş filan hepsi bir yerden sonra anlamını yitiriyor nasıl olsa.
  • Yaşa bu kadar takılmayın hocam,anlaştıktan sonra cidden önemsiz.
  • 32-34 sıkıntı olmayacaktır.
  • Normal, birçok insan yanlış evlilik yapıp boşanıyor ve tekrar evleniyor. Asıl önemli olan doğru kişiyi bulmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlendiniz diyelim ki. : 35 te çocuklariniz oldu , cocuk daha 3.siniftayken siz 45 olucaksiniz , 10 dayken 52 , üni bitince 58 , asker felan 60 , bu cocuk dugunununu yaptiktan sonra siz 62-63 lerde ölürseniz ; torununuz da sizi göremez , cocugunuz için de kotu olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Evlendiniz diyelim ki. : 35 te çocuklariniz oldu , cocuk daha 3.siniftayken siz 45 olucaksiniz , 10 dayken 52 , üni bitince 58 , asker felan 60 , bu cocuk dugunununu yaptiktan sonra siz 62-63 lerde ölürseniz ; torununuz da sizi göremez , cocugunuz için de kotu olur

Ee sadede gelirsek evlenmeden ölsün gitsin mi arkadaş onu mu demek istiyorsun.

• O yuzden 25 28 yas civarlarında en temiz bro evlenmek

• Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Hayir , daha erken evlenseydi keşke ya da çocuk yapmasin , cunku ben uzulurdum , ya da kendine 80 e kadar guzelce baksin

• 30'dan sonra mongol cocuk dogurma orani 250'de 1 oluyor, asiri artiyor yani.Mumkunse 22/25 yas ideal,

• skıntı olmaz fazla fark yokmuş zaten.

• Sıkıntı çıkmaz,sevgi,saygı ve güven olduktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Evlendiniz diyelim ki. : 35 te çocuklariniz oldu , cocuk daha 3.siniftayken siz 45 olucaksiniz , 10 dayken 52 , üni bitince 58 , asker felan 60 , bu cocuk dugunununu yaptiktan sonra siz 62-63 lerde ölürseniz ; torununuz da sizi göremez , cocugunuz için de kotu olur

Bizimkiler o yaşlarda evlenmiş, çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Tek sorun jenerasyonlar arası fark.
  • Tabikide 30-35 arası biriyle evlencen 20 yaşında biriylemi evlenmeyi düşünüyon sübyancı mısın? Taş çatlasa 27-28 birini bulman lazım birde eğitim seviyeniz aynı olsun güzel anlaşırsanız hemen evlenip çocuk yapın yaş geçiyor.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim düşünceleriniz için bazı arkadaşlar erken evlenseymiş demiş ama birazda kısmet işi sevgililerim oldu ama ciddi yolda ilerlemedi tipim çok kötü değil çok şükür karaktersizde değiliz ama bazen diyiyorum 25 imde evlensem daha iyi gibiydi sanki

Böyle bi sorun var 30 lu yaşlara gelen bi insan çok fazla değişmiyor karşıma öyle bayanlar çıktı çoğu dik başlıydı ve çocukta seven birisiyim çocuk doğurma sorun değil aslında yine olur ama genelde hep o yaştaki kadınlar hemen çöker deniliyor tabiki çok genç olmasıda kötü ama sanırım bazı şeyler için geciktim.

Bazen diyiyorum erken evlenmemek ile hatamı yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Tabikide 30-35 arası biriyle evlencen 20 yaşında biriylemi evlenmeyi düşünüyon sübyancı mısın? Taş çatlasa 27-28 birini bulman lazım birde eğitim seviyeniz aynı olsun güzel anlaşırsanız hemen evlenip çocuk yapın yaş geçiyor.

Aslında bunun sübyancılıkla alakası yok zengin biri küçük biri ile evlense kimse bişey demiyor olan bizim gbii garibanlara oluyor kardeşim arada 7 8 yaş olsada olur erkeğin büyük olması hep daha iyidir ben bildim bileli ama sanırım devir değişti baya,lisedeydim hatırlıyorum sınıftaki kızların sevgilisi hep kendilerinden 9 10 yaş büyüktü 2003 yıllarında falan şimdi ise durum farklı :)

• quote:

Tabikide 30-35 arası biriyle evlencen 20 yaşında biriylemi evlenmeyi düşünüyon sübyancı mısın? Taş çatlasa 27-28 birini bulman lazım birde eğitim seviyeniz aynı olsun güzel anlaşırsanız hemen evlenip çocuk yapın yaş geçiyor.

Dedi bebe...

Sübyancılıkla nasıl bir alaka kurdun?

Bu arada Utku, çok sıkıntı değil ama doğru tercih yapmak önemli.. Gerçekten yaşını göz ardı edecek özellikleri var mı o önemli. Vazgeçme maliyeti düşün bir tercih, eğer 30 yaş civarında olsaydım 26-27 yaşından büyük biriyle evlenmek istemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 2 Aralık 2016; 0:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Aslında bunun sübyancılıkla alakası yok zengin biri küçük biri ile evlense kimse bişey demiyor olan bizim gbii garibanlara oluyor kardeşim arada 7 8 yaş olsada olur erkeğin büyük olması hep daha iyidir ben bildim bileli ama sanırım devir değişti baya,lisedeydim hatırlıyorum sınıftaki kızların sevgilisi hep kendilerinden 9 10 yaş büyüktü 2003 yıllarında falan şimdi ise durum farklı :)

Sen kızlara ne bakıyon zengin koca arayanlar yaş farkına bakmıyor. Ben 32 yaşında biri gidip 20 yaş kızla evlenirse sübyancı gözüyle bakarım. Kızda zengin koca avcısı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.