Şimdi Ara

337 TL GIGABYTE GA-AB350M-D3V AMD A350M Socket AM4 Ryzen™ DDR4 3200MHz Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlara piyasada A320M'ler satılıyor.

www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE GA-AB350M-D3V AMD A350M Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2667MHz Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-ab350m-d3v-amd-a350m-socket-am4-ryzen-ddr4-2667mhz-anakart.html

Resmi web sitesi:
    GIGABYTE
    GA-AB350M-D3V (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ab350m-d3vrev_10#sp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 12 Eylül 2019; 22:20:24 >

• bugün bostancı vatandan aldım 6 - 7 tane daha stok vardı. tam internetten ryzen 1200 alacakken 1200 için f2 bios lazım olduğunu farkettim. eğer anakartta f1 bios varsa galiba mecbur ryzen 1600 alcam. bios update yapmadan ryzen 1200 çalıştırırmı emin olamadım
  • Ram frekansı 3200 mü 2667 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram frekansı 3200 yazmıyor hocam vatanda

• suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    Ryzen yazdığına göre neden çalıştırmasın ki? F1, F2 ayrımı tam olarak nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok tavsiye edilen bir anakart olmasada ben aldım şimdi. 3 gün önce asrock 320m hdv-r4 almıştım henüz gelmemişti. Ondan iyidir sanıyorum.
  • hangi bios versiyonu var alan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • APU sistem düşünüyorsanız tavsiye etmem çünkü HDMI çıkışı yok.
  • Walla 1600 ile kullanacağım oc yapmadan. Rami 2933 civarına çekerse benim için iyi

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    3200 mhz e kadar çıkartıyor onda sorun yok. sistemi takınca bios sürümünü yazabilirmisiniz.
  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    gelince takıp yazarım.
  • Anakart yeni nesil 1600 ü tanımadı 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

Anakart yeni nesil 1600 ü tanımadı 😀
    Hocam ryzen 2600..3600 tanirmi

• Screetlove S kullanıcısına yanıt
    Hayır bios update lazım.

• Anakartı almayanlar hiç bulaşmasın şuan 600 e satılan 1600 leri görmüyor kartı vatana bırakıcam şimdi servise gitcek update için

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

Anakartı almayanlar hiç bulaşmasın şuan 600 e satılan 1600 leri görmüyor kartı vatana bırakıcam şimdi servise gitcek update için
    Bu bir almama gerekçesi değil ki. Vatan'ın servis işlemiyle veya AMD'den işlemci talep edilerek basitçe çözülebilecek bir durum.
  • Benim elime ulaşmadı ama bu kötü haber:) Aynı durumdayım çünkü.

Gigabyte... ne diyeyim inanılmaz gerçekten. asrock'u iade etmeseydim keşke. A320 ama 2600 ü bile görürdü..

Edit: inşallah benzer bir problemi ram'de yaşamayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 10 Eylül 2019; 21:2:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Benim elime ulaşmadı ama bu kötü haber:) Aynı durumdayım çünkü.

Gigabyte... ne diyeyim inanılmaz gerçekten. asrock'u iade etmeseydim keşke. A320 ama 2600 ü bile görürdü..

Edit: inşallah benzer bir problemi ram'de yaşamayız..
    Esasında doğrudan çalıştırması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Esasında doğrudan çalıştırması gerekir

Alıntıları Göster
    bende ona güvenmiştim ama stepping diye bir alan var. Sanırım ordan patlıyoruz.

O değilde, benim moralimi şu fan header sayısı daha çok bozdu. Hızlıca bakınca 2 tane fan header var yazıyordu ama cpu dahilmiş :) Yani aslında bi tane veriyor fazladan. Bende ki fanların hepside 3 pinli. Düzgün bir splitter bulamadım TR'de 3pin - 4*3pin şeklinde. ,

Daha anakart gelmeden sorunları geldi :)

• hb de indirim varken mediamarkt ta yaptı, en ucuz anakart sanırım bu idi tam emin değilim ama
    gigabyte olduğuna eminim , biz inventustan asus prime 320m-k aldık 340 tl ye
    mediammarkta ise bu gigabyte 315 tl mi neydi.
    neyse işin özü .......... hb gibi büyük bir site kampanya yaptığında diğer sitelere de kesinlikle bakın
    onlarda her model olmasa da bazı modellerde güzel indirim yapıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.