Şimdi Ara

336 TL AMD RADEON 2GB RX460 910486-002 GDDR5 128BIT PCI EXPRESS 3.0 X16 EKRAN KARTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
19.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x2yk

1300 - 1500 tl 'ye de kasa toplanıyormuş demek ki 9000 tl 'ye sistem diye konu açanlar görsün. Şimdi buna bilgisayar demez bu üye. :)
    Monitör, ssd ya da hdd, kasa, güç kaynağı, klavye ve Mouse olmadan nasıl topladın la?
    4 lastik fiyatı koysak 1000 liraya da araba oluyomuş diyecektin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 370 tl olmuş şuan fiyatı.. Oem olmayan hali 7870 den güçsüz.. Bu oem olduğuna göre muhakkak clock ayarları daha düşüktür. Buna 370 tl vereceğinize 400-450 tl ye 3gb 384 bit 7950-7990 gibi bir kart alın sene 2019 hala kullanıyorum güncel oyunlar 60+ fps böyle şeylere para verilmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Monitör, ssd ya da hdd, kasa, güç kaynağı, klavye ve Mouse olmadan nasıl topladın la?
    4 lastik fiyatı koysak 1000 liraya da araba oluyomuş diyecektin

Alıntıları Göster
    Bakalım kim düşecek bu tongaya diye bu şekilde yazdım ve bingoooo. :) 50 tl 'ye psu baktım dün ve 100 tl 'ye kasalı psu 'lu satış yapan yer bulabilirim 1300 tl dedim çünkü üyemizin verdiği fiyatları topladım ve 1300 tl ediyor yaklaşık hatta daha düşükte olabilir 3 5 aşağı neyse üzerine de 200 ben ekledim dedim o da kasa psu ve klavye ile mouse 'ye gitsin diye yazdım ve monitörsüz kasa toplandığını gördüm. Ve yazımda da kasa olarak diye belirttim o yüzden sabah sabah gözünü açamamışsın belli dikkatli oku derim. :) Bugünlerde sistem topluyorum parçaları çok iyi ezberledim iyice işin zor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

370 tl olmuş şuan fiyatı.. Oem olmayan hali 7870 den güçsüz.. Bu oem olduğuna göre muhakkak clock ayarları daha düşüktür. Buna 370 tl vereceğinize 400-450 tl ye 3gb 384 bit 7950-7990 gibi bir kart alın sene 2019 hala kullanıyorum güncel oyunlar 60+ fps böyle şeylere para verilmez!
    7870 alacaksanız yanında en azından psusu olmayanlar için de bir de psuya para vermek gerekecek ek güç girişi istemeyen bir kart varsın 7870den güçsüz olsun zaten ultra ayarlar arasak paramız da çok olsa 2080 alırız hocam

• quote:

Bakalım kim düşecek bu tongaya diye bu şekilde yazdım ve bingoooo. :) 50 tl 'ye psu baktım dün ve 100 tl 'ye kasalı psu 'lu satış yapan yer bulabilirim 1300 tl dedim çünkü üyemizin verdiği fiyatları topladım ve 1300 tl ediyor yaklaşık hatta daha düşükte olabilir 3 5 aşağı neyse üzerine de 200 ben ekledim dedim o da kasa psu ve klavye ile mouse 'ye gitsin diye yazdım ve monitörsüz kasa toplandığını gördüm. Ve yazımda da kasa olarak diye belirttim o yüzden sabah sabah gözünü açamamışsın belli dikkatli oku derim. :) Bugünlerde sistem topluyorum parçaları çok iyi ezberledim iyice işin zor. :)

Alıntıları Göster
    Ve sen cep telefonu ile aynı performansı verecek alete bilgisayar diyeceksin😊.
    Geçiniz, sene 2019, siz her knight online çalıştıran alete bilgisayar diyorsanız bilemem. 14-15 sene önceki bilgisayarlarda knight çalıştırıyor.
    Eğer bilgisayar fiyatlarını tartışacak isek o günün teknolojisine göre tartışmalı. 10 sene önceki teknoloji ile aynı performansı veren güncellenmiş külüstürlerin üzerinden tartışmaya gerek yok.
    Bu arada knight için ekran kartına da pek gerek yok. Görüntüsü versin yeter.
    Hem başkanlık sistemi ile uçuşa geçtik, 9000 lira bugün her Türk vatandaşının günlük kazancına eşit.
    Marmaris'teki yazlık saray bitsin o zaman gör sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Ve sen cep telefonu ile aynı performansı verecek alete bilgisayar diyeceksin😊.
    Geçiniz, sene 2019, siz her knight online çalıştıran alete bilgisayar diyorsanız bilemem. 14-15 sene önceki bilgisayarlarda knight çalıştırıyor.
    Eğer bilgisayar fiyatlarını tartışacak isek o günün teknolojisine göre tartışmalı. 10 sene önceki teknoloji ile aynı performansı veren güncellenmiş külüstürlerin üzerinden tartışmaya gerek yok.
    Bu arada knight için ekran kartına da pek gerek yok. Görüntüsü versin yeter.
    Hem başkanlık sistemi ile uçuşa geçtik, 9000 lira bugün her Türk vatandaşının günlük kazancına eşit.
    Marmaris'teki yazlık saray bitsin o zaman gör sen.

Alıntıları Göster
    Bu işlemciler celeron olsa sana hak vereyim haklısın diyeyim ama bana sakın bu makinelerin bu kurulacak olan sistemin dandikmis gibi lafa luga yapmaya kalkma, kendim eski bir makineyi hayata geçirdim intel core duo e 6550 4 mb cache işlemci ile HD 3650 ile 128 bit 256 mb ile 22" monitör 500 sata 16 MB cache wd blue hdd ile 2 x 2 GB Kingston hyprex 800 MHz ve iki tane 1 er GB 800 MHz ram ile toplamda 6 gb ramla ve efsane olan dfi LAN party x38 anakart ile Windows 8 kurup 9 üzerinden 5,6 puan alan bir makineyi ve bu makine 10 senelik var nerede ise yılla önce almıştım ama bir iki eksik parçası var diye ve laptop var diye kurmaya gerek duymadım geçen günler kurdum sistemi ve android studio da köpek gibi bana mısın demiyor ve android stüdyo en zor en kasan programlardan olduğunu herkes biliyorken ve kurduğum on yıllık sistem bile canavar gibi çalışıyorsa bu sistemi bana sakın küçümsemeye kalkma. Üyemiz aldığı testleri puanları karşılaştırmis o yüzden bana edebiyat yapma derim senin kadar bende bilirim bu işi, arkadaşına i7 aldık başkasına i3 aldık o daha performanslı idi laptop tü bu aletler bana onun bilgisayarı daha iyi diye hep sitem etmişti eeee dedin çok işlemci çok kasıyor sıcağı yedi mi laptopta kasmalar başlıyor ama i 3 laptopta sorun olmuyordu çünkü günlük işleri görüyordu o yüzden her şeyin en yükseği olunca iyi bilgisayar toplanmış olmuyor önemli olan stabil bir bilgisayar kurabilmek ki bu bilgisayar kasası 1500 TL ye kadar mal edilebiliyor 2000 3000 4000 TL ye bile canavar kurulur 9000 TL lik bilgisayar aç gözlülük doymamak en iyisi bende olsun demek bencillik demektir. Anladiiiiiiii. ;)

• quote:

Bu işlemciler celeron olsa sana hak vereyim haklısın diyeyim ama bana sakın bu makinelerin bu kurulacak olan sistemin dandikmis gibi lafa luga yapmaya kalkma, kendim eski bir makineyi hayata geçirdim intel core duo e 6550 4 mb cache işlemci ile HD 3650 ile 128 bit 256 mb ile 22" monitör 500 sata 16 MB cache wd blue hdd ile 2 x 2 GB Kingston hyprex 800 MHz ve iki tane 1 er GB 800 MHz ram ile toplamda 6 gb ramla ve efsane olan dfi LAN party x38 anakart ile Windows 8 kurup 9 üzerinden 5,6 puan alan bir makineyi ve bu makine 10 senelik var nerede ise yılla önce almıştım ama bir iki eksik parçası var diye ve laptop var diye kurmaya gerek duymadım geçen günler kurdum sistemi ve android studio da köpek gibi bana mısın demiyor ve android stüdyo en zor en kasan programlardan olduğunu herkes biliyorken ve kurduğum on yıllık sistem bile canavar gibi çalışıyorsa bu sistemi bana sakın küçümsemeye kalkma. Üyemiz aldığı testleri puanları karşılaştırmis o yüzden bana edebiyat yapma derim senin kadar bende bilirim bu işi, arkadaşına i7 aldık başkasına i3 aldık o daha performanslı idi laptop tü bu aletler bana onun bilgisayarı daha iyi diye hep sitem etmişti eeee dedin çok işlemci çok kasıyor sıcağı yedi mi laptopta kasmalar başlıyor ama i 3 laptopta sorun olmuyordu çünkü günlük işleri görüyordu o yüzden her şeyin en yükseği olunca iyi bilgisayar toplanmış olmuyor önemli olan stabil bir bilgisayar kurabilmek ki bu bilgisayar kasası 1500 TL ye kadar mal edilebiliyor 2000 3000 4000 TL ye bile canavar kurulur 9000 TL lik bilgisayar aç gözlülük doymamak en iyisi bende olsun demek bencillik demektir. Anladiiiiiiii. ;)

Alıntıları Göster
    Sen fiyatlara hakimsin ama sadece günü kurtarırsın.
    Mesela 100 liraya alacağın psu sana bir yılda 200-300 lira olur. Psu'da verimlilik önemli.
    Android stüdyonun kasması da kendi yazılımının dandik ve buglı olmasından kaynaklı. İyi emüle edilmemiş. Çok muhteşem bir bilgisayara gerek olduğundan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

370 tl olmuş şuan fiyatı.. Oem olmayan hali 7870 den güçsüz.. Bu oem olduğuna göre muhakkak clock ayarları daha düşüktür. Buna 370 tl vereceğinize 400-450 tl ye 3gb 384 bit 7950-7990 gibi bir kart alın sene 2019 hala kullanıyorum güncel oyunlar 60+ fps böyle şeylere para verilmez!
    hocam 7950 400 liraya bulunur belki ama 3-4 ay sonra cortlarsa ne olacak? bu nesil kartlar yüksek sıcaklıkta çalıştığı için birgün birden gidiveriyor. bizim arkadaşın 6-7 yıllık 7870'i normal şekilde çalışırken birden gitti, pembe ekran çıkıyor PC açılmıyor. son 2-3 senedir de çok fazla oyun oynanmasına rağmen. demek istediğim 2.el karta nasıl güvenip de alacağım?

• Bunlar muhtemelen mining için üretilmiş kartlar. Sadece DVI çıkışı olmasından bunu anlıyorum. Bu kartların genelde ya tek DVI çıkışı oluyor ya da hiç olmuyor ve de BIOS'ları undervolt/underclock edilmiş şekilde modifiye edilmiş oluyor. Tabi bu kart için kesin bir şey söyleyemem çünkü satışa sunulmadan önce orjinal BIOS'u yüklenmiş olabilir. Benzer şekilde ikinci el mi sıfır mı onun için de bir şey demek güç. İkinci el mining ürünü de olabilir, satılamayıp elde kalmış mining ürünü de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Bunlar muhtemelen mining için üretilmiş kartlar. Sadece DVI çıkışı olmasından bunu anlıyorum. Bu kartların genelde ya tek DVI çıkışı oluyor ya da hiç olmuyor ve de BIOS'ları undervolt/underclock edilmiş şekilde modifiye edilmiş oluyor. Tabi bu kart için kesin bir şey söyleyemem çünkü satışa sunulmadan önce orjinal BIOS'u yüklenmiş olabilir. Benzer şekilde ikinci el mi sıfır mı onun için de bir şey demek güç. İkinci el mining ürünü de olabilir, satılamayıp elde kalmış mining ürünü de.
    Yani şu kartla neyin miningini yapacaklar ne kadar komplocu insanlarız adamlar ucuz birşey paylaşmış yok 7870 alırım yok mining kartı daha neler duyacağız dur bakalım ayrıca gt 1030larda da dvi çıkışı var sadece o kartlar da mining için kullanılıyor birazcık ufak sallayın da insanlar inansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yousuf27 -- 5 Şubat 2019; 14:14:53 >

• Yousuf27 kullanıcısına yanıt
    +10000
    NASA uzay üssü için üretilmiş ama proje sona erdiği için satışa çıkmış kartlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yousuf27 kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan kendisi bişey demiyor onun yerine alınganlık yapma sırası sana düştü sanki. Alacak olanlar haberdar olsun diye yazıyoruz. Kimseye alın almayın diye bişey demiş miyim ya da paylaşımı kötülemiş miyim? Paylaşacak bir şeyin yoksa hiç yazma ben öyle yapıyorum.

• yeni ryzen 3 2200g islemcili bi sistem topladim. bildginiz uzere bu sistemlerde ekran karti dahili oluyor. bu kart boyle bi sisteme takilsa cok fark yaratir mi? tesekkurler
  • cenkee kullanıcısına yanıt
    2200G'deki Vega 8'den çok daha iyi bir karttır. Hatta eğer uygun fırsat görürseniz 2200g yerine bu kart + Ryzen 5 1600 çok daha iyi performans verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Konuyu açan kendisi bişey demiyor onun yerine alınganlık yapma sırası sana düştü sanki. Alacak olanlar haberdar olsun diye yazıyoruz. Kimseye alın almayın diye bişey demiş miyim ya da paylaşımı kötülemiş miyim? Paylaşacak bir şeyin yoksa hiç yazma ben öyle yapıyorum.
    ben yazacağımı yazdım sen cevap veremedin gt 1030 bir mining kartı mıdır çok bilgili etherium uzmanı?
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de 336,30 TL'den kaptım bir tane (N11 üzerinden sevgili11 kodu ile linkinden) konuyu açan arkadaşa da bu bağlamda teşekkür ediyorum.

Bu fiyata bu kartı bulup da alıp almama noktasına tereddüte düşen arkadaşlara şunu söylemek isterim. Sıfır bir kart alıyorsunuz ve bu fiyata bu hızda sıfır Nvidia tarafında bir kart yok arkadaşlar ancak 2.el GTX 1050 veya GT 1030 'lardan belki bu fiyata bulabilirsiniz ama o da çok zor bir ihtimal yine de kesin konuşmayayım şans işi biraz da 2.el tarafı kartın hızı tahminen GTX 1050 ile GTX 1050 Ti arası olması lazım.

Kartın Shader üniteleri açık mı geliyor yoksa kapalı mı kapalı geliyorsa da nasıl açılıyor bu konuda net bir bilgi verilmemiş ama kart bir gelsin tüm oyun testlerini ve detaylı incelemesini yapıp buradan sizlerle paylaşacağım.

Shader üniteleri kapalı geliyorsa da nasıl açılır o konuda da bir bilgi bulur ve deneyip yaparsam yine buradan sizlerle paylaşırım arkadaşlar. Şimdiden giriş-orta seviyeye yakın bu kartı alıp kullanan veya almak isteyen herkese hayırlı olması dileklerimle. Selamlar..

• HWS kullanıcısına yanıt
    ne zaman kullandınız. 2 saat önce de bakmıştım limit kalmadı görünüyor.

"Bu kupon için kullanım limiti kalmamıştır."
  • Benim siparişim bugün geldi. GPU-Z ile aldığım ekran görüntüsü bu.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1854207/687faf32-5d46-48b6-8162-7f1f95c44045.jpg [/simage]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.