Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugunku safakta benden olsun 84 plakalara cok az kaldi devrelerim!
  • 86 mı yav oldumu o kadar :D

bıtmış askerlık ben geleli 1 ay oluyor :D vakit amma çabuk geçiyor . hayıtlı teskereler arkadaslar
  • Bugün 81 Atarsa 80 arkadaşlar.
  • Türkiye sınırlarına girdik çok şükür, batarsa 81 ağrıdan slmlar herkese hayırlı teskereler..
  • Selam asker arkadaşlar,
    Kısmet olursa 337.dönem olarak aralıkta kısa dönem asker olcam.
    Size sormak istediğim muayene ile ilgili.
    Muayene süreci nasıl işliyor. Benim sağ dirseğim 5 yıl önce kırılmıştı. Şu anda sağ kolum diğerine göre biraz eğri durumda.
    Bu benim için bir sorun teşkil eder mi?
    Hayırlı teskereler..
  • ohh kısa dönemlere bak.... şafak sayıyorlar... biz daha başlamadık bile... acemilik çarşamba bitiyor... sonra 20. zırhlı tugay urfa... yolu düşenleri beklerim :)
  • Arkadaşlar merhaba ben doğubeyazıtı çektim kurada tk k. olarak 2tb 3.bölükte görev yapan arkdaşların ve tabi orada görev yapan diğer tüm arkdaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim...herkese kolay gelsin...
  • musul havada yarın düzce
  • Plakalara da düştük hayırlısıyla. Atarsa 81-Düzce. Başka yok....

Denizci-İzmir-Uzunada
  • eğirdir dağ komando okulu asteğmen adayı olarak hakkari/şemdinli çeken bir kardeşiniz olarak burada bulunmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

eğirdir dağ komando okulu asteğmen adayı olarak hakkari/şemdinli çeken bir kardeşiniz olarak burada bulunmaktayım

kolay gelsin kardeşim.
  • 100'ün altına inince insan bunun yavaş yavaş biteceğini anlıyor. Şafak 89. Herkese hayırlı tezkereler.
  • Nihayet plakalara geldik 81 düzce. Herkese hayırlı teskereler.Bu arada sivil hayatı çok özledim
  • atarsa 81 başka yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • Bitsede gitsek ya.
    Daha yarısındayız, of ulen offf.
  • Bu askerlik bitecek bizi bitirmeden baska yolu yok! safak 79
  • sizi bilmem ama ben cok yoruldum arkadaslar bela bisimis bu askerlik 4 saat nobetler haftada bir kısa donemlere dikili nobeti yaziliyor (gunduz 2 saat aralıklarla 6 saat) gece yine 2 saat. diger gunler gunduz yok ama busefer gece 4 saat oluyo. Mesela 19.00 - 21.00 nobetinden gelip 3.00-5.00 e gidiyoruz. hangi ara uyucaz onuda bilmiyoruz. sabahlarıda biton is kitliyolar. carsilar 2 haftada 1. durup durup gozlerim doluyo kurtulmak istiyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staminodia -- 29 Haziran 2010; 12:38:43 >
  • Atarsa : 79 - KiLiSsS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staminodia
    sizi bilmem ama ben cok yoruldum arkadaslar bela bisimis bu askerlik 4 saat nobetler haftada bir kısa donemlere dikili nobeti yaziliyor (gunduz 2 saat aralıklarla 6 saat) gece yine 2 saat. diger gunler gunduz yok ama busefer gece 4 saat oluyo. Mesela 19.00 - 21.00 nobetinden gelip 3.00-5.00 e gidiyoruz. hangi ara uyucaz onuda bilmiyoruz. sabahlarıda biton is kitliyolar. carsilar 2 haftada 1. durup durup gozlerim doluyo kurtulmak istiyorum artık...

Evet askerligin en pis ve cekilmez seyi nobet bencede bir de celik yelek baslik vs ile oldumu ustune sicak eklendimi dayanilmaz oluyor! Sen nerdeydin devrem?
  • tertiplerim hepinize selamlar, şu anda izindeyim dönüşte 84 sayıcam, herkeze hayırlı teskereler
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.