42149 a bi göz atın tertiplerim size zahmet. açamadım namıssızı
Aday Nu. 42149 Adı ve Soyadı MUSTAFA ERŞAHİN Baba Adı HASAN FEVZİ Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
Hayırlı olsun şimdiden
eyvaAllah dostum sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KARS İL J. K.LIĞI KARS
12.12.2009 saat 17:00'a kadar hangisine teslim olmam lazım? Jandarma askerlerden daha mı iyi, daha mı kötü?
jandarmada asker zaten pek bi farkı yok sadece yemekleri iyi olur bende jandarmaydım
quote:
Orijinalden alıntı: Contractubex
Ben daha öğrenemedim.. Onay kodunun büyük küçük harf duyarlılığı var mı
ARKADASIM SEN NUMARANI YAZ BAKALIM SISTEM HAZIR :)
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 25'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI ARDAHAN
var mı başka? bi de karstan gidersem kaç saat yol bilgi verecek arkadaş olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: skaymak
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
iyimidir dedeler
kral kral iyi ne kelime hangi pasanin torunusun..? :)
edirne keşan 4. mekanize bilen var mı nasıl bir yerdir.Soğunu duyduğuma göre muştan gelen askerlerden zaturre dönen varmış.doğrumudur?
hayır yok, büyük küçük farketmez. numaranı söyle açılırsa yardımcı olalım
quote:
Orijinalden alıntı: Contractubex
Ben daha öğrenemedim.. Onay kodunun büyük küçük harf duyarlılığı var mı
MALATYA İL J. K.LIĞI MALATYA Varmı arkadaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: hollywood29
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
42149 a bi göz atın tertiplerim size zahmet. açamadım namıssızı
buyur tertip
Aday Nu. 42149 Adı ve Soyadı MUSTAFA ERŞAHİN Baba Adı HASAN FEVZİ Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
quote:
Orijinalden alıntı: fearofthedark
MUSTAFA ERŞAHİN
sağolun tertipler, umarım sizin de gönlünüze göre olmuştur
ya 1 saaatir bakamıyorum bakabilen birisi bana msn adresini verebilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: frisbyyy
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 48'İNCİ MOT. P. TUG. K. YRDC. K.LIĞI BAYBURT
Tertip selam aynı yere gidiyoruz ..
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
THY SİTESİNDEN BİLET ALABİLEN VAR MI ?
ORASIDA KİLİTLENDİ...
AYRICA 5 NCİ. ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI GAZİANTEP VAR MIDIR?
THY !
quote:
Orijinalden alıntı: cankart
quote:
Orijinalden alıntı: kunart
ÇUKURCA 3'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ buraya çıktım acaba acemilik ve usta birliğini aynı yerde mi tamamlayacam
acemiliğin orada olacak usta birliğine dağıtım olacaksın ama aynı il sınırları içinde ilçelere veya merkeze gideceksin
Nasıl ortam çok mu sıkıntılı geçecek bilginiz varsa paylaşır mısınız