Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009 Aday Nu. 41005 Adı ve Soyadı DEMRE YİĞİT ALKAN Baba Adı ALİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Yedek Subay Branşı BAKIM TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR
kardeşim benim hayırlı olsun dualarım senle biliyosun bakalım bana nere gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: izzetclub
41018 Adı ve Soyadı İZZET ŞİNGÜL Baba Adı ABDURRAHMAN Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
vayyy 2 nci torun helal sanada yaşadınız beee cok güzel bir yer acemilik için rahat olcaksınız oradan ayrılırken üzülceksiniz hatta eğitim yok bişe yok yürüyüş babam yürüyüş ama denetleme bol
keşke askeri malzeme alışverişinde onay koduda alsaydım çıkmadı bu ya :D
KISA DÖNEM JANDARMA İL KOMUTANLIĞI ERZİNCAN :(
quote:
Orijinalden alıntı: fonseca_
21509 bakıverin bi zahmet
Cihan KArdeşim seninki
28'İNCİ MKNZ. P. (BARIŞ GÜCÜ) TUG. K.LIĞI MAMAK ANKARA
Hayırlı Tezkereler.
245. Dönem Dedeniz
quote:
Orijinalden alıntı: forwomen
KISA DÖNEM ER PİYADE 2'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI MALTEPE İSTANBUL HERKESE HAYIRLI TESKERELER...
kebap maşallah kardeim hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: everest137
kısa dönem Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI DOĞUBEYAZIT AĞRI
volkan kardeşim hayırlı olsun bana da 54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIYIK EDİRNE çıktı hakkımızda hayırlısı olsun
Tertiplerim İzmir Narlıdere varmı ?
Bende her girdigimde acılıyor ama malesef kod yok
Aday Nu. 21509 Adı ve Soyadı CİHAT UZUN Baba Adı REFİK Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 28'İNCİ MKNZ. P. (BARIŞ GÜCÜ) TUG. K.LIĞI MAMAK ANKARA
hiç asteğmen yok heralde
Aday Nu. 36637 Adı ve Soyadı HAKAN ÜSTÜN Baba Adı TURGUT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TUNCELİ İL J. K.LIĞI TUNCELİ
iskenderun çıkanlar eklesin her türlü bilgiyi veriyim size..
Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi NEVŞEHİR İL J. K.LIĞI NEVŞEHİR
Hayırlı uğurlu olsun...
Aday Nu. 40452 Adı ve Soyadı SELMAN KARA Baba Adı AHMET Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA
hayırlı olsun everest.ben hala giremedim ya
NOLUR 87713
tertipler işi bitenler meşgul etmese de bakın bu saat oldu heyecanla beklıyoruz biz de baksak tesekkurler
EKŞİDEN : Onay kodu çıkmazsa sağ tıklayıp özelliklerden adresine bakın ve:
sayfası açılan, onay kodu açılmayan bir durum sözkonusu olursa onay kodu resminin; mesela