Şimdi Ara

3300 TL Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandir bu bolumde takildim en sonunda bilgisayar toplamak nasip oldu. Bilgisayar hakkinda fazla bilgim olmadigindan dolayi sizden yardim istiyorum. 3300TL'ye kadar monitor dahil bir sistem ariyorum. Sistem oyun amacli kullanilacak. Ssd bulunursa sevinirim. Simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 23 Mayıs 2016; 14:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadaşlar uzun zamandir bu bolumde takildim en sonunda bilgisayar toplamak nasip oldu. Bilgisayar hakkinda fazla bilgim olmadigindan dolayi sizden yardim istiyorum. 3300TL'ye kadar monitor dahil bir sistem ariyorum. Sistem oyun amacli kullanilacak. Ssd bulunursa sevinirim. Simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

3300 lira icin 1000 liraya kadar herhangi bi ekran kartı r9 380 harici fiyatını haketmiyor (gtx960, 380x gibi)
    O kartlara para yatırmak yerine bu parçaları saglam tutup ileride
    Amd R9 4xx
    Nvidia Gtx 1xxx

Serisine geçebilirsiniz 1 yıl bi süre icin bu sekilde kullanın veya daha fazla kullanin yetmediginde ekran kartını satın yukarıdaki yeni kartlardan alın

ssd hdd islemci anakart ram psu kasa hepsi birbirinden kaliteli ekran kartı da suan ki oyunlarda high ultra ayarlarda 50 60 fps arası kesinlikle üzmez sizi
    Bu mesaja eklenen görseller:

3300 TL Sistem Tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Babanın.Oğlu.Kemal

quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadaşlar uzun zamandir bu bolumde takildim en sonunda bilgisayar toplamak nasip oldu. Bilgisayar hakkinda fazla bilgim olmadigindan dolayi sizden yardim istiyorum. 3300TL'ye kadar monitor dahil bir sistem ariyorum. Sistem oyun amacli kullanilacak. Ssd bulunursa sevinirim. Simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

3300 lira icin 1000 liraya kadar herhangi bi ekran kartı r9 380 harici fiyatını haketmiyor (gtx960, 380x gibi)
    O kartlara para yatırmak yerine bu parçaları saglam tutup ileride
    Amd R9 4xx
    Nvidia Gtx 1xxx

Serisine geçebilirsiniz 1 yıl bi süre icin bu sekilde kullanın veya daha fazla kullanin yetmediginde ekran kartını satın yukarıdaki yeni kartlardan alın

ssd hdd islemci anakart ram psu kasa hepsi birbirinden kaliteli ekran kartı da suan ki oyunlarda high ultra ayarlarda 50 60 fps arası kesinlikle üzmez sizi
    Bu mesaja eklenen görseller:

3300 TL Sistem Tavsiyesi

Teşekkürler hocam tavsiyeniz için sıfır alacak olursam bu sistemi alırım. Bir de r9 380'nin 4gb'lık modelini almama gerek var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1920x1080 de gerek yok zaten içindeki grafik islemci tam 2 gb icin 4 gb beslemekde zorlanır 4 gb farketse sadece 2K 1440p de farkeder oda zaten kafadan 1500+ fiyatlı montitorler
    Monitör e 1500+ verecek kisinin de 700 liralik kartla isi olmaz o sebeple 380 in 4gb versiyonu boşa masraf

•  3300 TL Sistem Tavsiyesi

Buna bakabilirsin
  • 1920x1080 de gerek yok zaten içindeki grafik islemci tam 2 gb icin 4 gb beslemekde zorlanır 4 gb farketse sadece 2K 1440p de farkeder oda zaten kafadan 1500+ fiyatlı montitorler
    Monitör e 1500+ verecek kisinin de 700 liralik kartla isi olmaz o sebeple 380 in 4gb versiyonu boşa masraf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.