Bildirim
33 TL 1 Yıllık İnternet Downlaoad Manager Almak Mantıklı mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Değil.
Neden değil peki? -
Bedavaya crack varken -
Adamın logosunda herzaman orijinal yazılım isteyin yazıyor sen crack öneriyorsun... -
Bence alın. Bende orjinal Norton 360 kullanıyorum. 2 ay sonra lisansı biticek. Yine alacağım İnsanın parası olsa çoğu programın lisansını alacakta para dayanmaz. 33 TL ile ölmezsiniz. Ama şunuda göz önünde bulundurun. Eğer ki çok indirme yapıyorsanız kesinlikle alın. Ama haftada 2-3 defa küçük indirmeler yapacaksanız almamanızı tavsiye ederim. O parayı başka bir işinizde kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bedavası varken değil.
ama ille de orijinal kullanacağım diyorsanız fena para değil -
quote:
Orijinalden alıntı: GÖKHAN SOYLU
Bedavaya crack varken
Crack her program için var. Sadece idm için değil ki. Torrent sitelerinde bulamayacağın dosya, oyun, film yok artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: D4rkBB
Bence alın. Bende orjinal Norton 360 kullanıyorum. 2 ay sonra lisansı biticek. Yine alacağımİnsanın parası olsa çoğu programın lisansını alacakta para dayanmaz. 33 TL ile ölmezsiniz. Ama şunuda göz önünde bulundurun. Eğer ki çok indirme yapıyorsanız kesinlikle alın. Ama haftada 2-3 defa küçük indirmeler yapacaksanız almamanızı tavsiye ederim. O parayı başka bir işinizde kullanabilirsiniz.
Hocam bugün satın aldım.
Diğer arkadaşlar hep crack varken neden alayım demiş ama şu bir gerçek crackladiğin program içinde virüs kaynıyor. Norton 360 da orjinal satın alırım her sene. İmkanım doğrultusundaki programların lisansını alırım. İdm torrente bir çok crackli sürümü mevcut. İndirdim kurdum. Ama her seferinde fake serial hatası almaktan canım yandığı için lisans satın aldım.
-
Aynı dediğin gibi idm'nin sahte kurulumu sürekli sorun çıkartıyor. İşime yarayan program, kullanışlı da. Fakat fiyatı can sıkıyor.
ASC ve Norton 360'ı orjinal kullanıyorum, windowsun tüm sürümleri orjinal var, office orjinal, orjinal oyunlarım var. Ama bi de buna para verirsek ve daha fazlasına bana nasıl para kalacak ki.
Aslında çok değil ama herşeye para verince de götürüsünün büyük olduğu sonradan anlaşılıyor. Kafam rahat olsun istiyorum ama olmuyor malesef. -
Arkadaş ne sorun çıkartması. Güncel bir torrentten takip ederseniz; aynı gün içinde yeni sürümü yüklenmiş oluyor siteye zaten. Amacım korsana teşvik etmek falan değil fakat bu işleri takip edenler işlerini çok güzel yürütmesini de bilir yani. -
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın -
quote:
Orijinalden alıntı: D4rkBB
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Teşekkürler... Yakında da orjinal office alacağım. Allah nasip ederse. -
Korsan bir şeyleri daha hızlı indirmek için lisanslı program; ne içiyorsan banada söylesene
Geçen sene lisanslı iDm vardı o kadar rahat ettim ki, lisanslı ürün kullanmak iyi, azıcık pahalı ama şu var ki aylık sigara parasına birçok lisanslı ürün alınır bunuda unutmamak gerekir. Bu sene yeniden iDM satın alacağım. Bilgisayarımda ya kampanyalı ya ücretsiz ya da lisanslı programlar/yazılımlar vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: YAG1ZHAN
Korsan bir şeyleri daha hızlı indirmek için lisanslı program; ne içiyorsan banada söylesene
lisansını satın aldım diye korsan şey indireceğim anlamına gelmiyor. Ayrıca senin bilgisayarında orjinal ne var Allah aşkın söyler misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: cemsnbc
quote:
lisansını satın aldım diye korsan şey indireceğim anlamına gelmiyor. Ayrıca senin bilgisayarında orjinal ne var Allah aşkın söyler misin?
Lisanslı windows ve office 3 tane lisanslı oyun 1 tane premium spotify hesabı birkaç tanede lisanslı code editör var ha birde lisanslı nod32 ve photoshop cs5, bu arada idmanla legal ne yapıyorsun merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAG1ZHAN -- 1 Eylül 2014; 23:01:43 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cemsnbc
quote:
lisansını satın aldım diye korsan şey indireceğim anlamına gelmiyor. Ayrıca senin bilgisayarında orjinal ne var Allah aşkın söyler misin?
Lisanslı windows ve office 3 tane lisanslı oyun 1 tane premium spotify hesabı birkaç tanede lisanslı code editör var ha birde lisanslı nod32 ve photoshop cs5, bu arada idmanla legal ne yapıyorsun merak ettim
Yotube den beğendiğim videoları indiriyorum. Onun dışında ücretsiz olan programları indiriyorum.
-
Çok beğendiğim programlardan biri. İmkan varsa elbette lisanlı kullanmak etiktir. Piyasasını bilmiyorum ancak bahsettiğin rakam fazla. 3 yıllık filan olsa güzel olurdu alınırdı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- adobe premiere pro ücretsiz
- rokettube güvenilir mi
- televizyonda youtube tam ekran olmuyor
- uzantı desteklenmeyen bir manifest sürümü kullandığından yüklenemiyor.
- trendyol fiyat geçmişi
- son sekmeler
- gizli sekmeden ceza gelir mi
- modem şifre değiştirme
- konum nasıl atılır
- google güvenli arama kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X