Şimdi Ara

[33 BİNDEN 4 BİNE DEV TAVSİYE KONUSU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
5
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendimi tanıtayım.Vasat bir lisede okudum.Derslere hiç çalışmazdım.9.sınıfta 5 tane zayıfım vardı.10.sınıfta yine çalışmadım.Zar zor geçiyordum sınıfı.11.sınıf yine çalışmadım.11 sınıfta 2.sınıfın sonununda dank etti kafama.Bu forumu gördüm emektar forum dh.Burada baktım herkes bir şeyler peşinde lan dedim ben ne yapıyorum.Çalışmaya karar verdim ama öyle böyle çalışmadım.Takıntılı bir tipim.İlk kez test kitabına fem simetri mat 1 seti vardı onla başladım.Düşünün 11.sınıfın sonunda n n+1 bölü 2 den başladım.Sonra böyle böyle sadece matematik çalışıyordum.Tm ye geçtim 12.sınıfta ve temel liseye tabi.Burada en iyi sınıfa kadar çıktım.Onların lisesi iyiydi ancak benimki vasattı bu lisedenim diyince inanamıyorlardı.Neyse kardeşlerim 12.sınıf çok sıkı çalışıyoruz tabi sonra ygs bir geldi 90bin.Ama ben bozuntuya vermedim sonra lys geldi.33bin.

Temeli atmıştım bundan sonra yazıp gitsem vallahi üzülürdüm.Tabi ailem git felan gitmedim.Ağustosun sonu gibi başladım dilbilgisinden.Bu sefer sağlam gidiyorum ama.Tabi mat 2 var Ekimde başladım mat 2 ye.Edebiyat desen bütün yazarların bütün eserlerini ezberlemek hedefim.Coğrafyam zaten iyiydi.Tabi yine sıkı çalıştık.En çok geometri çalıştım ancak geometri nankörlüğünü gösterdi.11.sınıfta toplama çıkarmadan başka bir şey bilmezken.12 nin sonunda Türev integralde usta olmuştum.Bunda karekök lys yi 2 kez çözmem büyük etken.Tabi o arada ygs geldi 40bin.Zaten lys ağırlıklı çalışmıştım.Edebiyatta neredeyse kitapları virgüle kadar ezberledim.Mat 2 desen baya iyi yapıyordum.Sınav geldi çattı.Mat 2 beklediğim gibi geçmedi malesef.Edebiyat ise eve geldiğimde fullediğimi gördüm.Sonuçlar geldi.4bin civarı sıralama TM3 hedefim ilk bindi ama olmadı.Okul puanı 2bin kişi attı.Şu lise bana ne kattı diye sorsanız hiçbir şey katmadı.Birde sıralamı geri çekti.Yemin ederim hiç gitmesen daha iyiydi.Tabi benim matematiğimi bu kadar iyileştiren malum hocayı unutamam.Çoğu dersinin parasını verip aldım.Bazılarınıda elenardo kardeşim verdi sağolsun.Evet işte benim hikayemde bu.Belki birileri küçük görebilir ama ailemin mutlu olması yeter de artar.Bundan sonraki hedefim.Hukuk fakültesini 3.5 üstü ortalamayla bitirmek.

KAYNAKLAR EKLENECEK

SONUÇLAR SS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedeflerilkbin -- 21 Temmuz 2017; 21:25:54 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    .
  • Mesajım bulunsun hele şurda .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    ss attım.46 10 geldi bildiklerim kaçtı ve geometri yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeflerilkbin

ss attım.46 10 geldi bildiklerim kaçtı ve geometri yapamadım.

Attığın ss'te mat gözükmediği için sordum her neyse hayırlı olsun bakalım.
    .
  • okudum okudum diploma notunu 60 bekliyordum 74 çıktı kardeş benim diploma 64 senin ki kadar acındıramazdım tebrikler
    .
  • uppppppppp

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.