Şimdi Ara

33.8--->7.6 (SAY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
8
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarı kişiseldir kendi çapımda bir başarı elde ettim deneyimlerimi paylaşmak istedim

Ben direkt mezun senemi bahsedeceğim

Sonuçlar açıklanınca biraz boşluğa düştüm üzgündüm 2 3 ay sınavı hiç düşünmedim mekan değiştirip tatil yaptım(en can alıcı nokta bu , deşarj olmak) sonra kendime nerde hata yaptığımı düşünmek için zaman verdim. Eksiklerimi ölçtüm biçtim kafamda kabataslak bir plan oluşturdum.

Başta 1 tyt türkçe 1 tyt matematik kaynağı aldım ekimde başladım 1 ay boyunca onları çözdüm ama kendimi zorlamadım. Günde 3 4 saatten ileri gitmedim.

Yavaş yavaş derse ısınmaya başladım yıl sonuna kadar her gün tyt mat ve tr çözdün kalan zamanda ayt konularını çalıştım

Yıl sonundan şubat tatiline kadar her gün türkçe çözmeye devam ettim ayt matematiğe yüklenip ayt fen konularımı tamamladım. 2 günde bir tyt mat denemesi çözüyordum.

Mayıs gelmeden ayt konuları bitti mayıs ayında genel deneme full branş denemesi çözdüm ayt mat ve fen adına özellikle. Yine her gün tr çalışıyodum 1 tr denemesi attım günlük.
    Sınava yakın her gün 1ya da 2 genel deneme ve 1 tr denemesi çözdüm.

Kaynaklar
    Türkçe --- Bilgisarmal sb , limit kronometre sb, yayın denizi deneme

Tyt Matematik--- okyanus master , çözüm 3d,acil
    Deneme olarak çözüm 3d , metin ve acil

Ayt matematik --- 345 , acik
    Deneme olarak nitelik , bilgi sarmal , derece, yargı

Fizik -- nihat bilgin sb , yd tek sb , palme
    Deneme olarak bilgi sarmal , nihat bilgin

Kimya -- palme konu anlatımı , aydın sb
    Deneme olarak aydın

Biyoloji --- yayın denizi hız ve renk,345, limit , palme
    Deneme olarak yayın denizi , bilgi sarmal

Genel deneme önerim
    Hg konsantrasyon tyt ve ayt
    345 tyt ve ayt
    Derece ve sonuc tyt
    Çözüm tyt
    Sarmal ayt
    Yargı ayt
    Endemik ayt

BENİM GİBİ SIRALAMARDA İSENİZ DERSANE ÇOK GEREKSİZ BENCE.
    Özel ders belki alınabilirr.

Youtube Kanalları

Matematik - kenan kara , yahya tan
    Fizik fiziklebarış , fizikolik
    Kimya prof hoca
    Biyoloji fundamentals

*** önemli tavsiyeler
    Günlük tr çözün tr çok nankör. Tr netleriniz yükselsin diye değik sevdiğiniz için günlük kitap okuyun

Bi düzeniniz olsun ben sabah 8 akşam 5 molalarla çalışırdım kalan zaman full bana aitti yarın sabaha kadar deşarj ederim kendimi kitap okurdum film izlerdim yürüş yapardım

Sonunu düşünmeyin korkmayın. Acaba olacak mı diye düşünürseniz kaybedersiniz.

Türkiye geneli denemelere katılın kesinlikle verimli bir deneyim olur

Sınav gelip geçiyor bedeniniz kalıyor siz kalıyorsunuz. Kendinizi yormayın bir düzeniniz olursa yorulmazsınız zaten.

Aileniz çevreniz konuşabilir kulak asmayın. İşin içinde olan sizsiniz onlar kaç sene önceki oks öss bilgisiyle konuşuyor dinleyin ama planınızı hedefinizi etkilemelerine izin vermeyin.

Düştüğünüz zamanlar olacak doğaldır sadece siz yaşamıyorsunuz herkes zaman zaman dalgalanma yaşayabilir doğal bir şey oldugunu kafanıza kazıyın soğukkanlı olun ve yolunuza devam edin.

Forumdan yararlanın ama çok girmeyin sizi demoralize edebilir. Yatarken 5 dk bakardım ben.

Pmden cevap veremiyorum burdan yazabilirsiniz.

33.8--->7.6 (SAY)

33.8--->7.6 (SAY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm27stein -- 28 Temmuz 2019; 13:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuları nereden bitirdiniz? Youtube veya özel ders?

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Aa evet keşke onu yazsaydım
    Dersane özel ders felan kullanmadım
    Mat için yahya tan
    Fizik için fiziklebarış ve fizikolik
    Kimya için prof hoca
    Biyoloji için fundamentals kullandım

• ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    Evde hiç bunalmadınız mı? Bir haftanız nasıl geçiyordu dışarı çıkma vs. açısından

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Bunaldıgım çok oldu hele yaza doğru

Yapmamaya çalışıyodum ama bazen dersi bırakıp sinemaya gidiyordum. Sınava yaklaşmadan önce pazarları dinleniyordum bir haftanın acısını çıkarıyodum :)

• tyt matematik nasıl çalışılır?
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Durumunuza bağlı hocam temeliniz var mı seviyeniz nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhaba bende bu sene 45k dan kalıcam agustos gibi plan oturtmaya baslamayi dusunuyorum evde calisicam bunalmamak adina ne onerirrsiniz iyi kilerini keşkeleriniz nelerdir mesela? Ben tyt ozurlusuyum 80 85 max gordum ayt de iyi yapabiliyorum calisinca ama tyt yukselmiyor sosyalde eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum kavramlara sene icinde hic bakmamak icin.Onerileriniz nelerdir

• hocam poblemlerde sıkıntı yaşıyorum ve zor soru cozmek istiyorum gelismek icin. apotemi tyt sb mat önerirmisiniz
  • Apexs kullanıcısına yanıt
    Hocam 45k iyi bir sıralama temeliniz var demek. Bunalmamak için kilit nokta başta iyi bi dinlenmek bence ağustosta başlamayın sonbaharı bekleyin imkan varsa mekan değiştirin gezin tozun sınav düşünmeyin

Tyt benim de geçen sene sorunluydu. Ben bu sene hiç takılmadım 70 de gördüğüm oldu 100 de. Ben günlüktyt tr ve tyt mat çalışmayı bırakmadım bu şekilde 35+ lara sabitlemiştim ikisini. Feni de ayt fen çalıştıkça yükselttim sona doğru sosyal de çalıştım sosyal bakarken deneme attım bir sürü. Netlere takılmadım

• Onu aldım 2 sayfa çözdüm aşırı zor ve sınavla alakası yok bence hocam. Çözüm 3d acil 345 metin okyanus master bir sürü kaynak var onlara bakın bence çapın akıl oyunları da çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm27stein -- 28 Temmuz 2019; 14:2:48 >
    hocam haklısınız ama mesela problemlerde sıkıntı yasıyorum hem apotemi prob, hemde soru bankasının sadece prob kısmını cozsem hani evet o şekil zor gelmiyor ama en azından düşünmeyi falan geliştirir diye düşündüm güzel gözüküyor cünkü sorular
    Hocam deniz kenarinda yasiyorum bu ara denize girip ayt mat ve geo bakiyorum canim sıkılınca yabanci dizi ve deniz yapiyorum fitness a da baslayabilirim bu sene.Agustos bence ideal hocam fazla kasmadan ısınarak baslayacagim bide sosyale son ay bakarim diyip calismadim keske yazin baksaydim demiştim tg denemelerde -5tyt neti oldu diyebilirim sosyalden kavramlar cok kolaydi ama bakmamistim iste.Bende hergun turkce ayt mat ve geo ekleyecegim programima.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel gibi duruyor ama çok seviye üstü onun yerine sınava doğru yani mart gibi acil aldım saç baş yoldurdu ama ufkumu açtı acil biraz daha kolay apotemiden ve daha sınava yakın bence. Böyle biraz kolaydan başlayın zorları tüm seneye yayın ben çap akıl oyunları ve ıkyanus masterdan başladım

Tamam siz öyle istiyosanız öyle yapın ama böyle azar azar çalışın çok arayacaksınız yazın enerjisini

Sosyal için felsefeye özel ilgim vardı fullerdim haftasonu sıkılınca yavuz tunanın dünya haritalı videolarına baktım çok yararı oldu. Tarih için hep yanlış yapardım son zamanlar oturdum özet kitaptan çalıştım

Hocam evet yazin enerjisi fazla ya benim bu seneki hatam spor yapmadan mola vermeden pazar gunleri dinlenmeden calismakti cok verimsiz calistim keske dizi izleyip spor yapsaydim vs vs ya kendini tanimak cok onemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam problemler ve bi takım mat konuları ( polinom karmasık sayılar gibi) eksik 12-15 net arası gidiyorum geometride birey b +kenan kara ile ilerliyorum
    Evet aynen benim geçen seneki hatam da buydu geçen yaz çarşıda otobüs beklerken bayağı hızlı hızlı yürümüşğm nefes nefese dururken dayının biri nefes al biraz nefes almayı bil dedi sjsjjssj çok felsefik oldu iyi oldu

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kilit taşı konulardan başlayın polinom sayma sayılar rasyoneller problemler olasılık(yahya tandan dinleyebilirsin) bunlar bitince kolay kaynaklardan başla çap akıl oyunları ve okyanus master mesela. Btiince biraz zora geç 345 çözüm 3d gibi en son denemelerle beraber acil çöz. İşin olayı çöz çöz çöz konu çalışmaya kalksan saydıgım 4 5 kony var işte bunları iyice kavra bol kaynak deneme at

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.