Şimdi Ara

32es5500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba benhttp://www.bimeks.com.tr/urun/123149/samsung-32es5500-82-ekran-led-tv.aspx bu tv yi almak istiyorum ama kullanan varmı?mkv dts falan açıyormu bu tv kullanan varsa yorum alabilirmiyim?1200 tl ye kdr bişey düşünüyorum.3d istemiyorum.mkv dts oynatsın yeter.Diğer önerilerede açığım.

• selamlar.fiyat-performans ürünü bir cihaz hiç düşünmeyin hayırlı olsun bence.
  • Aldım zaten electro world ten 950 tl ye teşekkürler.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 5 Eylül 2012; 19:12:33 >
  • Çok iyi yakalamışsınız bu fiyatı bende gördüm tavsiye edecektim.Normalde fiatı 1100 aralığında olan bir tv.Hayırlı olsun.Ürün Acaba samsung türkiye garantili mi.gelince yazarsanız sevinirim.Yakınlarıma tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan06 -- 6 Eylül 2012; 8:47:25 >
  • mkvlerin bazılarını oynatır ancak dtsleri çözebileceğini sanmıyorum.

herkes tarafından dandik denen hisense 32"tv bile mkvleri ve h264 mü ne (formatı tam hatırlamıyorum) çatır çatır oynatıyor sadece dts leri çözmiyor
  • Evet bu akşam kullanmaya başladım tv sd ve hd görüntülerde harika ben bayıldım.Eskiden 32b350 vardı bizde dağlar akdar fark var.Mkv leri test etmedim edince buraya yazarım kesinlikle tavsiye ediyorum.

Mkv lerde de sorun yok tv müthiş ışık sızması falanda yok.Tek eksik ehternet kablosu pazartesi çekiyorum.d.Güzel güzel maçı seyredebilirim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 7 Eylül 2012; 21:03:49 >
  • Ehternet kablosunu takinca pc deki dosyalarida oynatmaya basladim allshare ozelligi cok guzel gercekten 1080p yok elimde ama 720p brrip lerde takilma olmuyor tv kablolu pc kablosuz bagli.

Telefondan kumanda edilebilmesi guzel bir ozellik.

Logitech kablosuz farem vardi bagladim onuda tanidi yok yok tvde kesinlikle fiyat performans urunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 12 Eylül 2012; 1:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelde 3d özelliği var mı? Fiyatına bakınca olmaması lazım ama forumda yayınlanan bir listede bu model için 3d özelliği var görünüyor.. cevabı sizden alalım.
    Bir de wifi ready diyor. Yani yok anlamına mı geliyor?
  • 3d yok wifi adaptör alırsanız ayriyetten wifi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmgrsy

3d yok wifi adaptör alırsanız ayriyetten wifi var.

Wifi adaptorunu nerden ve kaca buluruz acaba

• kesinlik Tavsiye ederi,m 2nciyi alacağım hiç derettüd etmeyin
  • En iyi 32 " ebadindaki led tv tavsiyesi dersek rakibi var mi bu ürünün ? Bir de bu konu ile ilgili konu açtım oraya da yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.
  • Bu tvyi kullanıyorum 3 aydır. Çok memnunum. Bazen keşke 40" olanını mı alsaydım diye düşünüyorum. Hard diskimdeki tüm filmleri oynattı. Altyazı sub uzantılı olursa sıkıntı olmuyor. Söartı da işlevsel. Memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.