Şimdi Ara

32D5000 Ps3 ve Sd yayın memnun eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konunun biraz acelesi var, çünkü bugün teknosa da bu tv indirimde mi diye bakacağım..
    Ben 37" Lh3800 kullanıyorum şu an LG.. Ps3te pek memnun değilim açıkçası.. Odamada büyük geliyor bunun küçüğünü almak istiyorum..
    Öğrenmek istediğim öncelikli konu, Ps3 te alacağım görüntü beni tatmin eder mi?
    Sd yayın kalitesi o kadarda önemli değil, görüntü olsun yeter, ama ps3 te oyun oynarken rahat edemiyorum görüntü kötü olunca, fikirlerinizi alabilir miyim?
    Yada tavsiye edebileceğiniz başka tv varsa model olarak yazarsanız onlarada bakayım..
    Bütce : 1200 Max..

• Arkadaşlar cevap yok mu?
  • bende 32d5000 alacaktım...yazılan yorumları okudum "kullanıcı yorumları hariç" herkez ps3 oyun oynacaksanız samsung lardan uzak durun diyor lag oluyormuş soğutuyormuş....sırf o yüzden 32lw4500 e yönelmiş durumdayım...eğerki 32d5000 sahibi olup ps3 oynayan bir arkadaş varsa bizi aydınlatmasını istiyorum.

Edit: Hd ve sd yayın kalitesi çok iyimiş..işte bu oyun muhabbeti beni düşündüren, yoksa direk 32d5000 alacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 30 Ekim 2011; 1:20:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.