Şimdi Ara

32D3000 2399/12 ÖDEMEYE 6 AY SONRA BAŞLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TEPE HOME MAĞAZASINDA SONY 32D3000 CARDFİNANS İLE 2399 YTL 12 TAKSİT... ÖDEMEYE 6 AY SONRA BAŞLIYORSUN.

• altivi 2100ytlye satiyor.. ustelik 32ince o parayi vercek insan tanimiyorm.. 2000ytlye vatandan fullhd 40inc samsung aldik arkadasa.. fiyat saka gibi afedersin..
  • Altivi 1500 e satsa kaç yazar?

1 ayda gönderiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Altivi 1500 e satsa kaç yazar?

1 ayda gönderiyor

sizi çok beklektik iptal edelim diyor.Örnek ben.
  • 40d3500 gibi daha büyük ve iyi bir model bile artık 2400-2500 ytl civarına satılıyor
  • mavi den mail gelmiş. 40d3500 2399 ytl. Elimdeki toshibayı elden çıkarabilsem son derece alınası bir fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: novak

mavi den mail gelmiş. 40d3500 2399 ytl. Elimdeki toshibayı elden çıkarabilsem son derece alınası bir fiyat.

eurasia garantili ise iyi fiyat değilse pahalı bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eurasia garantili fiyat 2700 civari..bence o da iyi

quote:

Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul

quote:

Orjinalden alıntı: novak

mavi den mail gelmiş. 40d3500 2399 ytl. Elimdeki toshibayı elden çıkarabilsem son derece alınası bir fiyat.

eurasia garantili ise iyi fiyat değilse pahalı bile...
  • 5 yıl eurasia garantili weblebi.com da ucuzdu ben duyurmuştum hatta alacaktım ama vazgeçtim mağazaları bir dolaşacağım önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 11 Nisan 2008; 1:18:33 >
  • Arkadaşlar d3500 ün fiyatı 2.450 ye kadar düştü. taksitli alınmak istenirse en uygun kampanya estoredeydi. bakmayın mavinin 600 ytl indirim yaptık dediğine. Hep aynı taktik alıştık artık.
    Ben V3000 serisini bu fiyata vermiş olsalardı, işte o zaman 600 ytl indirim yapmış olurlardı. V yada W serisinde indirim olmadığı sürece almayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademcell

40d3500 gibi daha büyük ve iyi bir model bile artık 2400-2500 ytl civarına satılıyor

d3500 serisi d3000 serisinden daha iyi bir model değil..bunu aklından çıkarma..altivi ile tepe home u bir tutmayın arkadaşlar..birde 6 ay sonra ödemeye başlama var..bu belki sizin için birşey ifade etmeyebilir ancak birçok kişi için önemlidir..
  • Örnek ben

quote:

Orjinalden alıntı: nvturboforce

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Altivi 1500 e satsa kaç yazar?

1 ayda gönderiyor

sizi çok beklektik iptal edelim diyor.Örnek ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coda

quote:

Orjinalden alıntı: ademcell

40d3500 gibi daha büyük ve iyi bir model bile artık 2400-2500 ytl civarına satılıyor

d3500 serisi d3000 serisinden daha iyi bir model değil..bunu aklından çıkarma..altivi ile tepe home u bir tutmayın arkadaşlar..birde 6 ay sonra ödemeye başlama var..bu belki sizin için birşey ifade etmeyebilir ancak birçok kişi için önemlidir..

d3500 d3000 kıyasından önce biri 32" biri 40". Asıl fark burada. Fırsatın sıcaklığının kaybolduğu nokta da burası.

Bu arada forumdaki arkadaşların çoğu Altivi mağduru olmasına rağmen, benim siparişimi yaklaşı k 9-10 içerisinde teslim ettiler. Ama diğer arkadaşların yazdıklarını okuyunca Allahın sevgili kulu olduğumu anladım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.