Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.480
Cevap
14
Favori
1.439.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14651466146714681469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

çok sağol eloozgur tertibim asker öğretmen ve öğretmen arkadaşlar zorunlu hizmet bugün itibariyle kaldırılmıştır hayırlı uğurlu olsun

Bursayı çok sevmesemde zorunlu hizmetten iyidir

vallahi biz bursaya gelmek için 9 takla atıyoruz :D
    olsun çok uzak sayılmam ama zaten zorunlu yapıyordum darıcada deniz kıyısı
    2 senem vardı bitti 2 sene önceden bu haziranda açık olursa isteyecem bursaya tayin 79 puanla çıkarmı bilmem

• way beee.... selam arkadaslar, ozlemisim valla forumu. Yaw siz hala askermisiniz :P biz bitirdik, 331 ler bitircek 1 hafta sonra.. 333ler de geldi zaten :) abi iyiki y.sb cikmamis bana yaw :) allah kolaylik versin sizlere tertipler
  • basından sonuna kadar gezdim konunun agzına tüküreyim askerlik işte 329 kd....
    batmanda asker öğretmen arkadaşınızdan saygılar.
    birkaç hafta önce bilgisayarımı çaldırdırdığım için uzun süre foruma giremedim. şimdi nasip oldu. arkadaşın bilgisayarından giriyorum.
    neyse koca bir yılı daha bitirdik ama inanılmaz yoruldum. köy okulunun zorlukları bir yana beyin ve klp olarak yorgunum.
    uzun bir tatile ihtiyacım var. hadi hayırlısı.
    bir daha ne zaman girerim bilmem
  • şafak 19.329lardan eser kalmadı bizde bitirelim artık.mazeret izni alanlar varmı?

ben hiç izin kullanmayarak 44 gün önce çıkıyorum:)

Orijinalden alıntı: ramcofb

merhaba asker öğretmenler.
    batmanda asker öğretmen arkadaşınızdan saygılar.
    birkaç hafta önce bilgisayarımı çaldırdırdığım için uzun süre foruma giremedim. şimdi nasip oldu. arkadaşın bilgisayarından giriyorum.
    neyse koca bir yılı daha bitirdik ama inanılmaz yoruldum. köy okulunun zorlukları bir yana beyin ve klp olarak yorgunum.
    uzun bir tatile ihtiyacım var. hadi hayırlısı.
    bir daha ne zaman girerim bilmem

ramco tertibim 3 hafta kaldı köy olduğu için seminer dönemi istanbula gidebilirsin sanırım az kaldı sık dişini

şafak 62 artık tertipler bitti bitecek

mazeret izinsiz olur mu ama uzamıyor onlarıda alınca

• şafak 55 hadi bakalım
  • şafak 34 haydin breee
    Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır.
  • şafak 48

Orijinalden alıntı: yabancı34

askerliği unuttum ya 5 ay oldu

bizde unutacağız şafak:46
  • Vay be nerdeyse 1 sene olucak çabuk geçti askerlikten sonrası:))) Sanki yıllar geçmiş gibi sanırım beynim bir an önce unutmak istiyor İştimalar neydi yav.Van-Çaldıran da yaptım.Takım çavuşuydum bir de.Gayrısiz iştimalar of of Adam toplamak için göbeğim çatlardı.Başçavuş kıl bir adamdı istersen adamların hesabını vereme ,yandın ki ne yandın.Hergün günde 3 defa aynı stres. 5 aydan fazla gerçekten zor Allah sabır versin.3000 tl para verseler her ay yine de yapılmaz Çıkarsa ipe ipe yapılır tabi de çıkmaması iyi olmuş kendi adıma
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• yedek subay öğretmenlerdende bir ben kaldım ha herkes kayıp
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.