Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.482
Cevap
14
Favori
1.402.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guvenkoksal

ARKADAŞLAR uçak bileti alan yada rezervasyon yaptıran var mı? Çıkış 17 olarak düşündüğümden uçak rezervasyonu yaptıracam 17sine. Sizler neler yaptınız? Sizler tarih konusunda ne diyorsunuz?

İkametgah nere ?
  • biter mi bilmem atarsa 62 gelin artık sı-kıl-dımmmmmmmmmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtydz

quote:

ARKADAŞLAR uçak bileti alan yada rezervasyon yaptıran var mı? Çıkış 17 olarak düşündüğümden uçak rezervasyonu yaptıracam 17sine. Sizler neler yaptınız? Sizler tarih konusunda ne diyorsunuz?

İkametgah nere ?

ikametgah: kocaeli memleket: sakarya. normal bitiş 19 ocak galiba 2 gün yol vurunca 17 ocağa düşüyor herhalde....
  • quote:

ikametgah: kocaeli memleket: sakarya. normal bitiş 19 ocak galiba 2 gün yol vurunca 17 ocağa düşüyor herhalde....

Eğer yol izni bizde olduğu gibi ikametgaha göre veriliyorsa ve kocaeli-ağrı arası 1600 km den az ise yolun 2 gün. Ben kolordu komutanlığında askerlik yapıyorum. Burda çıkış tarihleri koğuşlara asıldı. 1 gün yol alanlar 18 ocakta 2 gün 17 de 3 gün 16 da çıkacak.
  • atarsa 63..kısa donem dıyenler halt etmıs ne kısa bıtmıyo lan bu askerlık..allah uzun donem kardeslerımın yardımcısı olsuın..yıne bı carsıdayım bırazdan yuvaya donecem..yıne baslıcek dısıplın nobet soguk..bıde benı denetleme atısına secmısler sunuda bı atlatsak hayırısyla bu hafta baya yogun gececek benım ıcın..ınsallah alnımızın akıyla vurur cıkarız..aılemı cok ozledım evımı memleketımı herseyı ozledım..bıtsın gıdelım artık hayırısıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 15 Kasım 2009; 14:00:04 >
  • Nasıl yani koğuşlara asıldı mı çıkış tarihlerimiz hadi ya bizim de asılır mı acaba ankaradayım ben ilginç geldi bu bana daha şimdiden şafak 62 :)) ikematgah ist. memleket bursa benim askerlik ankara sanırım 18 ocakta çıkacağım değil mi tertipler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Nasıl yani koğuşlara asıldı mı çıkış tarihlerimiz hadi ya bizim de asılır mı acaba ankaradayım ben ilginç geldi bu bana daha şimdiden şafak 62 :)) ikematgah ist. memleket bursa benim askerlik ankara sanırım 18 ocakta çıkacağım değil mi tertipler?

Evet Dostum senin 18 ocak benim 16 ocak( ist-van)

asarlar muhtemelen
  • selamın aleyküm dedelerim bizi sabırsızlıkla bekledinizi biliyorum :)
  • Hala netleşmedi mi tarihleriniz bikaç sayfa önce de yazdım.

2 gün yolu olanlar 17 sinde 1 gün yolu olanlar 18 inde çıkarlar.Ben uçak biletimi aldım bile :)

safak 62 başka yok

Sivas Ordu Evi Yazıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgins34 -- 15 Kasım 2009; 14:58:05 >
  • Az kaldı beyler atarsa 62 diyoruz.çoğu gitti azı kaldı.niğdeden selamlar.
  • Tertipler kim ne derse desin bitmiyor...
    Beni ülkeme bile sığdıramadılar kıbrıstayım, adananın gözünü seveyim...
    Hepinize hayırlı teskereler...

Atarsa 62
  • ben nereye düşerim sizce kütük çankırı ikamet ankara a.ö.f den gidecem

1,89 boy
    98 kilo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 331Gokhan

ben nereye düşerim sizce kütük çankırı ikamet ankara a.ö.f den gidecem

1,89 boy

Torun kütük, boy kilo hiçbiri önemli değil.. tamamen şans.. sabretmekten başka bişey yapamazsın şu anda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkFtH

quote:

1,89 boy

Torun kütük, boy kilo hiçbiri önemli değil.. tamamen şans.. sabretmekten başka bişey yapamazsın şu anda..

şidmi biz 12 sinde teslim olacaz ya carşıya falan ne zaman çıkarırlar bizi??

bide yazıyolarya liste sunları alın sunları alın gercekden tamamlamakmı lazım o listeyi?
  • ben izindeyim yarından itibaren şafak 67
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Selam torun :) Acemilikte ders çalışmaya çok çok vaktin olur biz sıkıntıdan patladık hatta haftasonları Ankaradayım ben bu arada deodoranta bi şey demediler

Selam dede :) kitap ve deodorantı getiriyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkFtH

quote:

1,89 boy

peki sınava kaçıncı gün girdiğimiz önemli mi ?
  • MERHABA BENIM ABIM UZUN DÖNEM YEDEK SUBAY ÇIKTI TUZLADA ACEMİLİĞİ YAPTIKTAN SONRA KIBRIS GÜZELYURTA GİTTİ ORASI NASILDIR BİR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM MİSAFİRHANESİ NASILDIR ÇOK DENETİM OLUYORMUS SANIRIM ÜSTLERİ NASIL ANLAYIŞLILARMIDIR ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERIM KOMUTANLARIM :)
  • İzmir Gaziemir'de daha önceden sınava giren önceki dönemden arkadaşlara bir sorum var;
    30 Kasım günü yada gecesi numara dağıtma gibi bir uygulama yapılıyormu? 1 Aralıkda yada en geç 2 si öğlene kadar işini bitirmek isteyenler saat kaçta askeriyenin önünde olmalı? (Bu arada 30 Kasım kurban bayramının 4. gününe denk geliyor yani resmi tatil ve pazartesi ) 30 Kasım günü erkenden İzmirde olacağım ve her saatte askeriyede olabilirim. Sizce kaçta kapıya dayanmalıyım :) ??
  • atarsa 60. çok sıktı artık. kasım bi bitse
  • 
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.