Sivas Divriğiden herkese selam tertipler, ya Sivasta alay komutanı kısa dönemler de izin kullanacak diye bir şeyler demiş ve yazı gelmiş bazı ilçelerdeki kısa dönem arkadaşlar zorunlu izne gönderilmiş:( İnşallah bizi de göndermezler varmı ya böyle saçma olay zaten kalmış 2 ay şurda uzun olsak neyse ama kısa dönemde ne hacet?? Sanırım sizlerde böyle bir olay yoktur??
yerine göre deişir o tertip. bazı birliklerde yaptığın işi torunlara iyi öğretebilmen için zorunlu izin kullandırıolar. bizim burda bi iki bölükte var o zorunluluk
sıkıldım artık çok saçma küfür diz boyu
hakkari JÖH ten selamlar....baya olmuş yazmayalııı şafak:sivas 16 ocakta baba izmirde:)))
quote:
Orijinalden alıntı: bdyshp
MERHABA BENIM ABIM UZUN DÖNEM YEDEK SUBAY ÇIKTI TUZLADA ACEMİLİĞİ YAPTIKTAN SONRA KIBRIS GÜZELYURTA GİTTİ ORASI NASILDIR BİR BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM MİSAFİRHANESİ NASILDIR ÇOK DENETİM OLUYORMUS SANIRIM ÜSTLERİ NASIL ANLAYIŞLILARMIDIR ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERIM KOMUTANLARIM :)
abinin adı ne benimde oraya giden arkadaslarım varda
quote:
Orijinalden alıntı: virtusft
sıkıldım artık çok saçma küfür diz boyu
evet ya hayatınızda duymayacağınız kadar toplu küfür askerde var
var mı beni sırtına alacak sinoplu? 57 başka yokkkkkk
quote:
Orijinalden alıntı: dardanel811
şimdi acemide bavulla gittiğimiz bildiğim kadarı ile bavullar depoya alınıyorr pekii yanımızda götürceğimiz kişisel eşyalarımızı nasıl alacağız herseferinde depoya mı gidiceğiz almak içinnn nedir acaba durum?
Bizim bölükteki sivil eşya odasının anahtarları bende kalıyor. Herhangi bir ihtiyaç olduğunda hergün açtığımız oluyor. Sıkıntı yok yani.
Askere gelirken de kesinlikle sınır boyuna gitmiyorsanız fazla eşya getirmeyin.
kardeşlerim marmaris sahil güvenlik grup komutanlığından yazıcı Nuri ben...Hatırlıyorumda ben ağustos celbine girdiğimde burdan birçok dost tanıdım ve daha sonra onlarla iskenderunda beraber acemilik yaptım.askerlik zor zanaat arkadaşlarım.biliorum diceksinizki nolcak sen marmaristesin...bide izmirliyim:) allaha şükür çok rahat askerlik yapıorum ama sonuçta özgürlük gidince anlıyo insan nolduunu.eğer sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım ama şunu unutmayın bizde burdan arkadaşlarla konuşup askere bavul dolusu eşyayla gittik.eğer denizci olursanız çok eşya götürmeyin sakın çünkü devletimiz saolsun herşeyi bol bol veriyo.diş fırçasına kadar.tabiiki temel ihtiyaçlarınızı alın ama abartmadan ben çok abartmıştım iskenderundan çıkışta o bavulları taşımak inanılmaz bi ızdıraptı.bugün 57 battı arkadaşlar.yarın 56 doğacak 56 dan sonra baba gider...hepimize iyi tezkereler....torunlarımada bir rica lütfen çabuk gelin dedelerinizin gözleri yolda:) allaha emanet olun.bu arada eğer sevgiliniz varsa ayrılıp gelin sonra çok sıkıntı çekersiniz demedi demeyin:p
quote:
Orijinalden alıntı: nuriba
kardeşlerim marmaris sahil güvenlik grup komutanlığından yazıcı Nuri ben...Hatırlıyorumda ben ağustos celbine girdiğimde burdan birçok dost tanıdım ve daha sonra onlarla iskenderunda beraber acemilik yaptım.askerlik zor zanaat arkadaşlarım.biliorum diceksinizki nolcak sen marmaristesin...bide izmirliyim:) allaha şükür çok rahat askerlik yapıorum ama sonuçta özgürlük gidince anlıyo insan nolduunu.eğer sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım ama şunu unutmayın bizde burdan arkadaşlarla konuşup askere bavul dolusu eşyayla gittik.eğer denizci olursanız çok eşya götürmeyin sakın çünkü devletimiz saolsun herşeyi bol bol veriyo.diş fırçasına kadar.tabiiki temel ihtiyaçlarınızı alın ama abartmadan ben çok abartmıştım iskenderundan çıkışta o bavulları taşımak inanılmaz bi ızdıraptı.bugün 57 battı arkadaşlar.yarın 56 doğacak 56 dan sonra baba gider...hepimize iyi tezkereler....torunlarımada bir rica lütfen çabuk gelin dedelerinizin gözleri yolda:) allaha emanet olun.bu arada eğer sevgiliniz varsa ayrılıp gelin sonra çok sıkıntı çekersiniz demedi demeyin:p
slm devrem bakıyorumda senin askerlikte kebapmış:)):) benim askerlikte kebap ama özgürlük olmadanda çekilmiyor ki be:(( şurda 12 den sonra 56........... gel artık 17 ocak...
arkadaşlar zannedersem bende bel fıtığı çıkacak tomografiden sonra belli olur rapora yazdırmak istemiyorum bu durumu ama komutan yazarsa memurlukta sıkıntı çeker miyim sırf bu hastalık yüzünden..rapor dosyama konuluyor ya..
slm tertipler tam çıkış tarihimiz ne bilen varmı. 19 ocak diyen var 18 diyen var 17 diyen var tek gün yol kullananlar için
vay be şaka maka askerliğiniz bitiyor tertipler. biz daha çok batmanda kalacağız (18 hazirana kadar)
SELAM MİLLET İSTANBUL 23. MOTORLU PİYADE SOSYAL TESİSLERDEYİM ŞİMDİDEN SÖYLEYİM İSTANBULA DÜŞEN YANDI TAM BİR SÜRGÜN YERİ HER YERİ EVET BEN ACEMİLĞİMİ HASDAL DA YAPTIM SONRA ZOR BELA SOSYAL TESİSLERE GEÇTİM ŞİMDİ NİSBETEN İYİYİM İNANIN BÜTÜN HERYERİ SÜRGÜN YERİ NAPARSANIZ YAPIN BURAYA GELMEYİN İŞİNİZ ÇOK ZOR OLUR DÜŞEN OLURSA HASDALA 12 ARALIKTA BENİ BULUN AMA VAY HALİNE ÇÜNKÜ ŞUBATTA DENETLEME VAR VE KISA DÖNEM DİYE AYIRMIYORLAR EZİYORLAR HERKESİ
istanbul sevmiyorum seni ve piyade yi
selam millet şafak 56 . şaka maka askerliğide yedik bitirdik. aralıkta 331 ler geldimi benim için askerlik bitmiştir. ocak 1 de bavul toplamaya başlayın bence. herkese şimdiden hayırlı teskereler. kafanıza takmayın. bide bitmez,bitmiyor, geçmiyor günler diyenlere takılıpta moralinizi bozmayın. hem bide öyle bi geçiyorki.) herkse selam olsun. haftaya çarşı izninde görüşmek üzere. hoşçakalın.
quote:
Orijinalden alıntı: tiger99
quote:
Orijinalden alıntı: nuriba
slm devrem bakıyorumda senin askerlikte kebapmış:)):) benim askerlikte kebap ama özgürlük olmadanda çekilmiyor ki be:(( şurda 12 den sonra 56........... gel artık 17 ocak...
bizde devrem yoktur kardeşiim biz kuri deriz devrelerimize denizci muhabbeti.kardeşim şafak sıkıştırmaya başlıo artık inceden...alllahtan evciyim bu ve önümüzdeki hafta memlekete gidicem rahatlıorum öle olunca.allah hepimize sabır versin abi en ii askerliğin ............... diolar ya hak vermemek imkansız kanka.ama dediğin gibi az kaldı...hoşgeldin 55:D
Şafak 56 devrelerim....Bi şey klamadı artık....
İnanamıyorum şafak 55 ne zaman geldik bu günlere ya daha dün kamuflajlar verildi sanki harika bir duygu kaplıyor her geçen gün içimi tertipler şurda kaldı 1,5 diyin siz ona sonra zaten ocak geldi 4 ocak hafta başı bitti işte hehehehe :)) Ankaradan selam buz gibi buralara tertipler :)
Arkadaşlar cıkıs tarıhı kacı tam olarak herkes birsey diyor? 19 u dıyen var 18 17 diyen? Yol ıznı harıc kacı şimdi?
Arkadaşlar Şırnak 23.J.Snr.Tüm. K.lığından selam ve sevgiler hepinize buraya düşecek arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :=) Bizim az kaldı torunlar bekliyorum sizleri :=) İstihkamcı :)