Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (940. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burdakı askerlık su sekılde arkadaslar

ye iç yat

herkese hayırlı teskereler
  • vaaay torun tayfa celplere girmiş askerliğin acemilik bölümünü yemeye başlamış :))

gelin uleeen gelin artık şafak batarsa 16 az kaldı biz bitirelim ki siz bitişe yaklaşın

kendinize iyi bakın torunlarım benim...aranızda denzci olup istanbul tersanesine gelicekler varsa karşılama

ekibi hazır sizleri bekliyor kapıda :))) usta olun beee artık :))

sevgiler... 325. dönem fedaisi bahriyeli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fpolat

Tekrar merhaba beyler. Yeminimizi ettik kurtulduk Manisa il jandarma komutanlığı süper İnşallah sizin yerlerinizde iyidir.....
    quote:

Orjinalden alıntı: mortalitas

tetriplerim selam şu an yemıinli asker olarak konusuorum..manisa il andarma komutanlığından herkeze selamlar.. teslim oldum hemen 1.takım 1.manga konutanı oldum ..fpolatla beraberim onunda herkeze selamı varr

olm alt ranzamda yatıosun az horla gözünü sewim tertip yaa:):):)..
    yarın 5te alayda görüşürüz kardeşim...

• ettik yeminimizi ilk ve son çarşımıza çıktık bundan sonra 2 hafta silahlı eğitim sonra karakollara dağıtılacağız..
    bir daha interneti göremeyeceğim büyük ihtimalle şimdiden hepinize hayırlı tezkereler..

• KOCAELİ İZMİT İL JANDARMADAN HERKEZE SELAMLAR tertıplerım gunler cok cabuk gecıyor 2 hafta oldu ve yemın torenımızı yaptık.herkeze hayırlı olsun.BURDAN TANISTIĞIM ARKADAŞLA SIMDI KOĞUSTA YANYANA YATIYORUZ BU SITEDEN 3 ARKADASIZ AYNI YERDE.GUNLER COK GUZEL GECIYOR ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN KENDINIZE IYI BAKIN YARIN BIRLIĞE TESLIM OLUYORUM BIRAN ONCE GIDESIM GELIYOR CUNKU COK EĞLENCELI.GORUSMEK UZERE ALLAH A EMANET OLUN...
  • cuma yemin törenim vardı, buranın ismi burdaki askerlere göre yanliş koyulmus, asıl adı aksaray dinlenme tesisleri olmalı imiş, gerçekten cok rahat, 24 saat sıcak su, banyo her zaman boş, zaten 80 askeriz, nerde azlık orda güzellik, binbaşı melek, yarbay melek, albay melek, sadece bizim bölük komutanı hazreti yakut lakablı bir astsubay biraz ters, yani tr nin en kolay yerine düştüğüm söylenebilir, bulundugum yer usta birliği biz den yani kısa dönemlerden başka acemi yok, uzun dönem astek te yok, o yuzden bütün kilit yerler kısa dönemlere veriliyo, kısa dönemler burda kral gibi denilebilir, benden şimdilik bu kadar, bu arada 325ler burda cok yardımcı oldu,
  • Silvan Taktik Jandarma Komando Alay Komutanlığında Yeminimizi cuma günü ettik, Allaha şükür ustalık birliğimde silvan olucak. Doğunun torpilli yerine düşmüşüz, şans yüzümüze gülmüş
  • Silvan Taktik Jandarma Komando Alay Komutanlığından selamlar burası rahat allaha şükür inş bütün tertiple izim gibi yapıp bitirir askerliğini
  • selamlar arkadaşlar..

ne zaman geldi ne zaman gelecek sonuçlar ne zaman açıklanacalk derken sonunda asker olduk yola düştük birliklere teslim olduk.

bizi çok iyi karşıladılar... bizden önceki gelen kısa dönemler tabiri caizse çiçeklerle karşıladılar bizleri.

ama bazı arkadaşlar gibi bizimde kötü yanımız var.

PİYADE olanlar....
    KARA KUVVETLERİ nin denetimine girecekler.

BİZİM DEHŞET DERECEDE AĞIR bir eğitimimiz var.
    uzun dönemlerle aynı yerde 2000 acemi asker eğitim yapıyoruz.

keşke jandarma olsaydım diyorum.

jandarma olanlar kıymetlerini bilsinler.

TOKAT tan selamlar herkese
  • :) biraz konuyu canlandırayım :) sağlık sorunlarım nedeniyle 1,2,3 nisan tarihlerindeki sınavları kaçırdım. 21 nisan' da mamak mebs' de sınava girdim. nasipse 1 mayıs' ta sonucu açıklayıp birliğimi bildirecekler.
    hayırlısı olsun bakalım :) ben de bu celp dönemine yetiştim. aranızdayım :) muhtemelen acemillikten dolayı kimse cevap veremeycektir şimdilik.
    hepinize sevgiler, Allah yardımcınız olsun.
  • Biz daha yemin etmedik,kısmetse 8 mayısı bekliyoruz
    Bulunduğumuz yer fena sayılmaz,rahatız..
    herkese iyi teskereler arkadaşlar...

54. Mknz P. Tug. Yrd'lığı
    Edirne
  • tertip bunu bende istedim. eylül 2008 de mezun oldum ancak 2008 aralık dönemine yetişemedim. ama sen yine de bir şansını dene bence
    quote:

Orjinalden alıntı: gece ve düşler

slm ben bişi sorcam aralık 2009 celb dönemi için son başvuru tarihi 25 ekim ve ben 4 sınıf aöf okuyorum büte kalırsam aralık dönemine yetişebilirmiyim
    büt tarihi 6 eylül artı sonucların acıklanması vede 20 gün de gelen diploma var .....lütfen yardımmmmm ..:)......

NOT: aöf 2009 ara sınavları 20 günde acıklandı ...

Herhangi bir forumdan alıntı acaba ne kadar doğru ., bilgisi olanlar için ......

:....Bütünleme sınavı sonunda Fakülte, askerlikle ilişkisi olan öğrenciler için "öğrenci durum belgesi"ni toplu olarak ilgililerin askerlik şubesine göndermektedir.

Ancak bazı askerlik şubeleri buna rağmen öğrencilerden "öğrenci durum belgesi" istemektedir. Bu durumda:

· Askerlik şubenizle görüşerek fakültece bu belgenin gönderileceğini, sonuç alamaz iseniz,

· AÖF bürosuna başvurup öğrenci durum belgesinin gönderilmesini isteyiniz.

· 29 yaşını doldurmuş öğrencilere Askerlik Kanunu gereği bu belge verilmemektedir.

• 327. dönem meslek kurasına tabii asteğmenler olarak dün yemin ettik ve ankara polatlıdan çıktık.18 gün boyunca iyi bir eğitim aldık.herşey çok iiyidi.rahat bir acemilik yaptık.burdan yüzbaşı ali rıdvan ve zekerriya üst teğmenlere ve tüm takım komutanlarımıza en içten sevgi ve saygılarımızı yollurum. ben kimyagerim ve bana sarıkamış kars çıktı.15 gün sonra ordayım.herkese ii tezkereler..
  • Selam rht,

Yemin törenimiz güzeldi. Hazırlıklardaki tüm aksaklıklara rağmen, dün iyi iş çıkardık. Bizim 3. Bölük başta olmak üzere, tüm devre arkadaşlarıma hayırlı teskereler diliyorum. Ben mimar olarak Konya 3. Ana jet üs komutanlığına gidiyorum. O civarda olanlarla görüşmek üzere.

Cengiz Tütenyurd (7063)
  • Edirne 54. Mknz. P. Tug. Yrdcılığı selamlar şafak yemin töreninden sonra 125. Yeminimiz 8 Mayıs'ta sivil görcez nihayet.Burada elegend ve barmer'i de buldum,ortamımız güzel ama dağıtımdan sonra kötü olacak sanırım.Kestanelik Loj. Des. Kom. ustalık adresim
  • sınav sonucuma göre deniz er olarak deniz eğitim askeri komutanlığı iskenderun / hatay olarak çıktı. nasip olursa 3 mayıs 2009 akşamına kadar teslim olacağım. neler götürmem gerektiği konusunda yardımcı olabilecek değerli forumdaşlarımın görüşlerini bekliyorum...

sevgiler / saygılar
    herkese hayırlı teskereler
  • Aynı takım aynı manga,bu kadar mı olur :)

Ben burada elegend tertibimle internetteyken eyüpsultan tertip de pizza yiyordu :)
    Dağılımlar başladı Uzun köprü oradan da bölükler ve hudutlara gideceğiz.

quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Edirne 54. Mknz. P. Tug. Yrdcılığı selamlar şafak yemin töreninden sonra 125. Yeminimiz 8 Mayıs'ta sivil görcez nihayet.Burada elegend ve barmer'i de buldum,ortamımız güzel ama dağıtımdan sonra kötü olacak sanırım.Kestanelik Loj. Des. Kom. ustalık adresim

• 327. dönem meslek kurasına tabi asteğmenler... bursaya jandarma kim geliyor..
  • vay be forum baya yavaşlamış.. antalya aksekiden slmlar. haftaya konyanın kimbilir hangi ilçesine dagıtılcaz. bekliyoruz....
  • slm arkadaslar ben malatyada yaziyorum sanirim malatya'dan yazan ilk kisiyim cunku daha yemin etmedik ve internet ortami hicbir kislada yok..benim nasil yazdigima gelince sinav iznine ciktim KPDS icin..hersey yolunda simdilik biz 56 kisiyiz ve malatya'da toplam kisa donem sayisi 180-190 civari yemin toreni bizim kislada yapilacak(altay kislasi) daha sonra askerlik subesi ve ordu karargahlarina dagilacagiz ben malatya askerlik subesine dustum isi dusen olursa yardim etmeye calisirim..safak saymaya baslamadim henuz plakalara dusunce baslicam..acemilik nasil gecti anlamadim spor yaptirmadilar bize o yuzden bazen ogleden sonralari bostuk..ama bi grip salgini oldu tum kogus sirayla yataklik oldu..neyse onumuzdeki hafta tekrar yazmaya calisicam.
  • 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.