Şimdi Ara

323.Dönem Kars çıkanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yettim

KARS İL J. K.LIĞI. Bandırmadan gelicem gece yola çıkıyorum ankara ordan kars 12 si ordayım.
  • 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS
  • kars hakkında bilginiz varmı?
  • olay yok ama soğuk olucak orası kesn
  • Arkadaslar 1 yıl üniv için karstaydım..
    İnsanları çok iyi askere saygı gösteriyorlar.Sizin için tek dezavantaj soğuk olacak.
    Aksam üniv çıkısı dolmus beklerken amma soğuk yerdik paltomun içindeki cep telefonu donmuştu.yurda gittiğimde
    kaloriferin üzerinde yarım saat beklettirdim anca çalışırdı -36 yı iliklerinde hissediyosun
    ondan baska herangi bir olumsuz luk olacağını sanmıyorum ....

Hayırlı teskereler...
  • saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 319. donem olarak karsta yaptım askerliğimi. askerlik şubesindeydim ama 200 metre kadar uzaklıkta olan tugaya yanı 14. mknz. ye sık sık gıdıyordum. 125 gunde gorduklerım :

- halkı askeri ne seviyor ne sevmiyor. onlar ıcın ekmek teknesısınız. okadar.
    - haftasonları carsı ıznınde internet cafe lerde ınanılamaz sıra oluyor. merkezde 15 civarı ınternet cafe war , ama masaların kısıtlı oluşu ve haftasonları gerek ılce jandarmalarının , tugay askerlerının , şube askerlerının hepsının bı yanda dagılması sonucu tahmın edersınız kı epey bı sıra oluyor. ben 1 çarşı ıznım boyunca bekleyıp nete gıremeden döndüğümü bilirim.
    - hava ınanılmaz soguk. tabı ben aralık celbınde gıtmıstım eksi 30ları gordum . ama sız de orda kasım , aralık aylarını gecırıceksınız. soğuğa hazır olun.
    - 14. mknz den bı cok kısa donem arkadsım oldu , onlarla olan muhabbetlerde , ılk baslarda cok ezıldıklerını , (acemılık donemınde) daha sonradan amiyane tabirle 'kaşarlaştıkça' yanı artık son gunlere dogru kı bu da son 1 aydır , hıc bısey yapmadıklarını soyluyorlardı. ama ben sunu kendı gozlerımle gordum kı , sizin dedeleriniz , benim torunum olan 321 ler mazgalları temızlıyorlardı acemılık donemınde.
    - genel ıtıbarıyle kars şehir olarak güseldir , 2 uzun caddesi war merkezın , 14. mknz.e zaten şehir merkezinde , havaalanına 10-15 km uzaklıkta , 2 playstation cafesi , 2 adet genclerın takıldıgı sohbet edılebılecek cafe war. yalnız 'haywancılık gelısmıstır orda , bol bol kebap , doner yerım ' dıye dusunmeyın , adamlar hıc anlamıyorlar yemek kulturunden.

hatırladıklarım bu kadar , 14. mknz nın kendı ıcınde disko su ( dispiplin koğuşu) oldugu ıcın , hıc ınsanın gozunun yasına bakmadan atıverıyorlar ıcerı. orda hıc sıvrılmeyın, herseye ısyan eder bı asker olmayın , komutanlarla az bıraz ıyı gecıının , cabuk bıter askerlıgınız.

hepınıze sımdıden hayırlı teskereler , kolay gelsın.

- ha bırde unutmadan , donus bıletlerınızı ızın kullanmayı dusunmuyorsanız , gıder gıtmez ayırttırın. cok cok ucuza donebılırsınız ucakla. ben istanbula dönüşü , cıkmama 34 gun kala ayırtmıstım ama ona rağmen 270 mılyon ödemiştim. ona da dıkkat edersınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.