Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
529.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya valla ben uçaktan geçtim zaten inşallah otobüs bileti buluruz yaa.allam ne strestir bu arkadaşlar.ya arkadaşlar saçları kestirip mi gitsek ii olur nasıl yapıcaksınız siz
  • askerlikte mantık aranmaz dedikleri bu olsa gerek.madem sonuçlar biliniyor neden 10 u bekleniyor anlamadım...bitsin bu çile.yemeden içmeden kesildim yaw.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rowwer

    bende daha alışveriş yapmadım daha havacımı karacımı denizcimi belli değil neye göre alıcaz

    tertip sadece kişisel ihtiyaçlarınızı alın derim (tırnak makası,pudra,terlik,tabanlık felan) diğer herşeyi veriyolarmış istersen fazladan mavi havlu ve bolca çorap al(siyah),bide çamaşırları yıkamak zor gelirse bolca atlet don al derim kullan at yaparsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: intamcy

    quote:

    Orjinalden alıntı: ilyasdrmz

    tertipler cidden öğrenilebilio mu o karanet denilen davadan.aslı faslı varmı bunun

    gideceğimiz birliklerde o ağdan öğrendiğinden olabilir diye düşünüyom hala gelmemişler öğle yemeğinden ne yiyo bunlar ya :))



    şu karanetin tam linki nedir ya oradan hep aynı yer çıkıyor kkk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meteor321


    quote:

    Orjinalden alıntı: ASLAN100

    Ya arkadaşlar nerden buldum bu forumu anlamıyorum ki. Sakin sakin sonuçlerın açıklanmasını bekliyordum, sayenizde bende F5 ci oldum.



    aynen bende yarını bekliyordum baktım burda 10 da dediler 11 dediler 15 dakika dediler öğle yemeği dediler akşam yemeği geliyor hala yok





  • denizliden gidecek yok mu hiç
  • alın size karanet arkadaşlar:
    türk silahlı kuvvetlerinin fiber optik kablolar ile yapılandırdığı ve güvenlik seviyesinin en üst derece de olduğu yerel intranettir. öyle ki er ve erbaşların kullanımının yasak olduğu bu geniş bant intranet üzerinde internetin hiç bir bölgesinde bulunamayacak yazılımlar bulunabilir, hiç bir yerde rastlanamayacak kodlama ve şifreleme düzeneklerine rastlanabilmektedir. karanet güvenliği öylesine iyi yapılandırılmıştır ki, karanet ağı üzerinde ki bir bilgisayar cuteftp gibi bir program ile herhangi bir uygulama girişimine gitmeye kalktığında, saniyelik bir tespit etme yazılımı ile tespit edilir, sistem tamamen kapatılır. üst düzey güvenlik önlemleri arttırılır ve olağanüstü derecede rütbelilinin katıldığı "çok acil ve çok gizli" düsturu ile toplantılar düzenlenip, önlemler alınır. bu tarz programları kullananlar askerlikten men edilip, askeri mahkemeye devlet güvenliğini riske sokmak suçundan yargı önüne atılır.

    karanet'in herhangi bir şekilde internet ortamı ile bağlantısı yoktur. bu gözönüne alındığında, herhangi bir şekilde dışarıdan karanet içerisine sızmak imkansızın da ötesinde bir durum olarak görülebilmektedir.

    karanet bağlantısı olan bilgisayarlarda cd sürücüsü gibi donanım ürünlerinin kullanılması da yasak olarak benimsenmiş olduğundan pc kasasının görüntüsünden bile bir güvenlik sezisi pek ala oluşabilmektedir. yerel intranet üzerinde yüzbinlerce mp3, film gibi pek çok fasilite ile zaman geçirilebilir. ayrıca 7-8 gazeteye ait haberler iki günlük kayıp ile okunabilmektedir.

    karanet sistemlerinin güvenlik sorumluları yüzbaşı kademesinden başlamak üzere seçkin subaylardan oluşmaktadır. türk silahlı kuvvetleri adına sancak kadar değerli ve önemli bir sistem olan karanet günümüzde kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nde bulunan askeri birliklerde de bulunmaktadır.

    türk silahlı kuvvetlerinin tüm bilgi erişimi bu hattan sağlanmaktadır. acemi erlerin dağıtım yerlerinden, sağlık provizyonlarının girişlerine ve rütbelilerin kişisel bilgilerinden ulaşım sağlanması hususunda saniyelik adımlarla hareket edilmektedir. emekli olan astsubay ve subaylarda bu karanet sistemi sayesinde anlık bir hız ile karşınıza çıkabilmektedir. bunun yanı sıra, hizmete özel ve gizli seviyesine kadar emir düsturları da karanet sistemleri ile ilgili birliklere gönderilebilmektedir. işbu nedenle birliklerde muhakkak kısa süreli sıklık ile karanet kontrol edilip, herhangi bir emir veyahut bildirimin olup/olmadığı kontrol edilir.




  • abi bene iç çamaşır olayını çok abartmamak lazım nede olsa yer değiştirme ihtimali çok yüksek.o yüzden ihtiyaç olursa ordan temin etmek daha ii olur.
  • var ya sirf bu yuzden tek kullanimlik ic camasiri uretip sektorde bir cigir acarim ben ya..hem daha ucuz olur hem millet hep benim marka don fanila alir..var endisturisi yurtdisinda turkiyede bulamadim hic.. geri donusumlu oluyor bunlar hem..
  • terip var aslında o tip ürünler hani tekstil mühendisi olduumdan sölüom.yeni yeni başladılar bu tip üretimlere.ama dersenki varmı bildiğin bi yer satın alabileceğimiz valla bende bilmiom en iisi bu üretimi bizim yapmamız.fikir çok şahane


    ewet yaa kesinlikle saçları kestirip öyle gitmek lazım zaten acemi olduğumuz herhalimizden belli olcak en azından saçlar ofsayt olmasın ahaha
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onurmaurer

    var ya sirf bu yuzden tek kullanimlik ic camasiri uretip sektorde bir cigir acarim ben ya..hem daha ucuz olur hem millet hep benim marka don fanila alir..var endisturisi yurtdisinda turkiyede bulamadim hic.. geri donusumlu oluyor bunlar hem..

    yaw onur yeşil naylondanmı yapacan donu geri dönüşüm falan

    zaten aldığımız donlarda tek kullanımlık gibi bişey 75kr-1 ytl lik dondan ne beklenirki




  • YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    GİDİYORUM ARTIK BEN YA YARINA KALDI KESİN AMA AÇIKLANIRSA
    Bİ ÇAĞRI ATAN MÜSLÜMAN OLUR DEMİ BİZDE BAKARIZ
    0555 394 13 07


  • Beyler galiba şuan sonuçlar server a yükleniyor.

    319un sonuçları çıkmıyor sorgulama yaptığınızda buda bizimkiler yükleniyor demek sanırsam.

    Bilginize
  • 11 den beri<öyle sen geride kalmışsın
  • yine don muhabbeti başladı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MuCaK

    Beyler galiba şuan sonuçlar server a yükleniyor.

    319un sonuçları çıkmıyor sorgulama yaptığınızda buda bizimkiler yükleniyor demek sanırsam.

    Bilginize


    vala ben de çıkıyor.en iyisi yarını beklemk sanırsam.sabrımın son aşamasındayım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MuCaK

    Beyler galiba şuan sonuçlar server a yükleniyor.

    319un sonuçları çıkmıyor sorgulama yaptığınızda buda bizimkiler yükleniyor demek sanırsam.

    Bilginize

    YOK BE TERTİP ÖYLE DEDİLER DE 10-15 DAKİKA SÜRÜYORMUŞ YÜKLEMEK 319 LARI SİLELİ 3 SAAT OLDU AMA HALA YOK 321
  • Hoca bu muhabbet sabah oldu yalniz
    quote:

    Orjinalden alıntı: MuCaK

    Beyler galiba şuan sonuçlar server a yükleniyor.

    319un sonuçları çıkmıyor sorgulama yaptığınızda buda bizimkiler yükleniyor demek sanırsam.

    Bilginize
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rainman57

    yine don muhabbeti başladı.


    kabus gibi harbiden




  • beyler birden fazla üst düzey kaynaktan alınan bilgiye göre şu an açıklanması gibi bir durum yokmuş. tabi böyle işlerde kesinlik olmaz ama siz yine de planlarınızı yarın sabah öğrenmeye göre yapın.

    öğrendim diyenlere de inanmayın, karanete düşmeden öğrenmek imkaansıza yakınmış valla ben de onu öğrendim. en erken karanetten öğrenilcek yani - ki o da yine çok büyük ihtimalle yarın sabah olacakmış.

    şimdiden cümlemize hayırlı tezkereler...
  • 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.