Şimdi Ara

32' TV TAVSİYESİ (MAX:800 TL BÜTÇE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 800 tl bütçem var ve 32" lik bir tv bakıyorum. %90 sd ve standart uydudan çeken hd kanalları izlemek için kullanılacak ürün. Ailem için bakıyoruz. %10 da ps3 için bu sebeple full hd olması oldukça artı olucak benim için. Tercihe göre lcd led yada lcd tv olabilir ayırım yapmıyorum. 800 tl ye alınabilinecek en iti tv yi almak istiyorum kısaca yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• konuyu bu kadar inceleyen var kimse msj yazmamış yahu çok ilginç bu donanımhaber için
  • bende aynı özelliklere sahip bir tv arıyorum. inşallah yorum yapan olur :D

• Vatan bilgisayarda 32ls5600 var, fiyat olarak 849tl. Full hd ledtv. 100hz.
  • önerdiğiniz tvlerde maç iyi izlenebiliyor mu ? bazıl tvlerde topa falan vurduktan sonra ekranda top izi falan kaldığını duymuştumda
  • Bu cihaz yani Philips 32PFL5507H/12 FHD 5 ekim'de teknosa com'da 6 ekimde teknosalarda Turuncu İndirimle 799 TL'YE alınabilir bir cihazmı sizce ne yapmalıyım?
    Özellikleri: 1080P/ 3D / 400 Hz / wifi /500.000:1 kontrast
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzzy1175

Bu cihaz yani Philips 32PFL5507H/12 FHD 5 ekim'de teknosa com'da 6 ekimde teknosalarda Turuncu İndirimle 799 TL'YE alınabilir bir cihazmı sizce ne yapmalıyım?
    Özellikleri: 1080P/ 3D / 400 Hz / wifi /500.000:1 kontrast

kardeş bi yanlışlık olmasın teknosada 1699 tl yazıyor bu tv.
  • Yanlışlık yok elimde bugünün hürriyet gazetesi ile birlikte verilen teknosa eki var bugün 22:00 de teknosa com'da ve yarın tüm teknosalarda 10:00 her toknosada ortalama 1 adet var fakat stok sayısı 300 gittim gördüm tv gelmiş kutuda duruyor bizim sitenin hemen kerşısındaki teknosadan alıcam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzzy1175 -- 5 Ekim 2012; 16:58:06 >
  • ben o teknosa nin...

netten siparis girdim saat 10,00 da devam tusuna bastim..STOK KALMADI SADECE MAGZALARIMZDA yazdi..
    ahlaksizlign daniskasi bence sadece milleti GAZA getrmek icin bu fiyat..magazalara yarin gidildiginde KALMADI denecek,,

YALAN DOLAN baska bisey degil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr87

önerdiğiniz tvlerde maç iyi izlenebiliyor mu ? bazıl tvlerde topa falan vurduktan sonra ekranda top izi falan kaldığını duymuştumda

Rahatlıkla maç izleyebilirsin, herhangi bir sorun çıkarmaz.
  • Yok böyle bir şey ya 32PFL5507 yi nasıl 800 TL'ye verirler...MAğazadan bu fiyata alan var mı? Bence Teknosa'nın oyunu bu...3D li Philips TV bu fiyata nasıl verirler aklım almıyor, rekabetin gücü...
  • Ben aldım arkadasım hatta sana mağaza ismi de vereyim Ankara Antares Teknosa. Sadece bir ürün vardı onuda ben aldım kapalı kutu 32" philips 5507h. Pazartesi kuruluma gelecekler inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklı seçim LG 32LS5600 mü oluyor yani arkadaşlar. Bunu mu alalım
  • birde lg 32ls3400 diye bir tv var hd ready. bu tv ile ls5600 arasında çok fark olur mu görüntü falan açısından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: citiraga

En mantıklı seçim LG 32LS5600 mü oluyor yani arkadaşlar. Bunu mu alalım

ve hala tv önerilerinizi bekliyoruz
  • Hocam sen bilirsin ama artık bu dakikadan sonra alacaksan Full HD olsun, 5600 3400 arasında tasarım da farklı 5600 daha ince çerçeveli...Ben Philips 3517'ye bakmanı da tavsiye ederim. Hem bu TV smart tv diye geçiyor. ASlında Smart olup da sadece YouTube uygulaması var, sınırsız internet filan varsa evde iyi olur, kablo ile TV'yi internete bağlayıp TV üzerinden YouTube video-film izleyebilirsin...Görüntü kalitesi de Philips'in rakiplerine oranla daha iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Hocam sen bilirsin ama artık bu dakikadan sonra alacaksan Full HD olsun, 5600 3400 arasında tasarım da farklı 5600 daha ince çerçeveli...Ben Philips 3517'ye bakmanı da tavsiye ederim. Hem bu TV smart tv diye geçiyor. ASlında Smart olup da sadece YouTube uygulaması var, sınırsız internet filan varsa evde iyi olur, kablo ile TV'yi internete bağlayıp TV üzerinden YouTube video-film izleyebilirsin...Görüntü kalitesi de Philips'in rakiplerine oranla daha iyidir...

Hocam Philips güzel de 800 tl bütçemiz var 800 tl ye satan bir yer bulamadım bu tv yi. Bimekste 849 tl ama takside girince 900 leri buluyor fiyat.
  • Doğru haklısın, Philips her zaman rakiplerden pahalı oluyor, acelen yoksa bence kliksa veya teknosayı takip et...Bir de vatan'ın %25 lerinde fiyat düşüyor. Ama acelen varsa ve fiyat senin için önemli ise LG bu ara fiyat konusunda inanılmaz aşağılara çekiyor kendini...
  • istanbulbilişimden lg türkiye garantili 32ls5600 alındı, emeği ve yorumunda katkı sağlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.