Şimdi Ara

32 TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında bir hayli gezdim ve araştırma yaptım.

İstediğim cihaz 42" ve 3D özelliklerine sahip olan bir cihazdı. Şu anda cihazı koymak için yer problemi mevcut, bu yüzden 32" te karar kıldım. 32" lerin 3d özelliği ve performansları ile ilgili bir bilgim yok. Hatta bir kaç mağazadan "Performans vermez" deyip ellerindeki başka ürünleri satmak ve internette kampanyalı olarak satılan ürünleri bana daha fazla fiyata tabir doğru olacak sanırım "itelemeye" çalıştıkları için birden cihazlardan soğudum.

Bu yüzden düşündüm ki, illa tv alma damarım tutmuşken kendimi avutmak için 32" ve fazla pahalı olmayan bir ürün ile yetinip daha sonra yer ve maddi imkanlarda daha da arttığında daha farklı bir cihaz almak. Zaten EV tv çöplüğü haline geldi. Şu anda 4 tane TV var ve hiç birisi LCD değil. Hepsi Tüplü vs...

İstediğim cihaz mümkün olduğunca ucuz ve kenardaki panelleri dar ( yani ince kelimesi daha doğru mu olurdu bilmem ) mümkün ise fiyat açısından çok fark etmeyecekse LED olması tercihim 32" ve Full HD bir cihaz.

Cihazın USB den herhangi bir şey oynatmasına gerek yok. Elimde bolca HDMI kablo var ve istemediğiniz kadar PC var.

Ayrıca 32" ve 3D olayına bir açıklık getirirse bu konudaki tecrübeli arkadaşlar cihazın 3D özelliği olması performans açısından fark etmeyecek ise ve ayrıca fiyatına değerse 3D özelliği de olsun isterim tabi. Gerçi insan çok şey istiyor ama yardımlarını ve fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Bütçe konusunda hak eden bir ürüne hak ettiği bir parayı vermekten çekinmem fakat bu sefer 32" bir tv ye açıkça çok para harcayasım da yok...

Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim...

• Uzun araştrma ve forumdaki yorumlari tv marka olarakta artı3d özelliğiylede daha başarılı olan yanında 7 adet gözlük hediyesiyle özellikleryle artı yer sorunu söylediniz bu söyledklerinize en uygun benimde yeni aldığımhttp://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011812/lg_32lw4500_fhd_3d_led_lcd_tv bu modeli öneriyorum incelemenizde fayda var yarında indirimde 1300tl olarak ben 1399a aldım 100tl hediye cekiyle beraber 32inc ve normal led ekranların fiyatıda bu fiyatta neredeyse cok az bi fark var buna vereceğiniz fiyat farkı kesinlikle değecektir

• Yardım için teşekkürler.

Yarın birkaç mağaza gezip Full HD sıradan bir 32" alacağım sanırım. Büyük ihtimalle böyle düşünüyorum...
  • 3D capable bir cihaz alırsan görüntü kalitesi standart bir TV den daha iyi olacaktır. 3D özelliğini kullanmasan bile tercih sebebi olur, tabii ki fiyat farkını da göz önüne alman gerekiyor. 200TL civarı bir farka değer bana göre.
    Bi-Xenon Plus Farlar ve U Led | Dinamik Light Assist | Panoramik Açılır Cam Tavan | ergoActive Spor Sürücü Koltuğu | 18" Durban Jant | Adaptif Şasi Kontrolü "DCC" ve Sürüş Profili Seçme | Keyless Entry | Geri Park Kamerası | Adaptif Hız Sabitleyici "ACC" ve Front Assist | Park Assist | App Connect | UI4-USB interface for iPhone | R Alüminyum Spor PedalSet | R Çamurluk Logo |Lane Assist
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65" tv tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    32" TV Tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.