Şimdi Ara

32' LCD tavsiyesi (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acilen 32" bir lcd almam lazım. Kendini Türkiye'nin en büyük alışveriş sitesi olarak tanıtan sitede philips 32PFL3605/12 almaya karar kılmıştım.İndirimdeydi.Bunun için 500 lira limiti olan kartıma 350 lira daha yatırdım (tv herşey dahil 849 liraydı) Biraz önce sipariş veriyordum ki -sanırım yoğun ilgi olmasından ötürü- fiyatı 949 lira yapmışlar. Ben de bu fiyatı vereceğime aynı parayı vermek zorunda kalırsam daha iyi bir şey alırım diye düşündüm.Ama maksimum bütcem 850 lira, çok zorlarsam arkadaşımdan 100 lira daha borç alabilirim ama zorlamak istemiyorum. Bu fiyata en iyi 32" lcd hangisidir sizce ? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • Az önce baktım modelin özelliklerine, en büyük eksik olarak USB den görüntü dosyası oynatmaması. Resim ve müzik çlaıyormuş ama video dosyası oynatmıyormuş. Eğer sizin için bu özellik önemli değilse iyi bir televizyon, ama bana göre USB girişi olan bir Tv video dosyasını da oynatabilmeli ve bu önemli bir eksiklik, zaten bu nedenle fiyatını düşürmüşlerdir diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi, USB den video oynatma özelliği sizin için önemli değilse, alınabilecek bir TV, fiyatı iyi bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşif79 -- 1 Nisan 2011; 0:45:30 >
  • Teşekkür ederim arkadaşım ben de bir yandan araştırmaya devam ediyorum Sony KDL 32EX401 te karar kılacak gibiyim.Sana zahmet ilk yazdığımla kıyaslar mısın ? Sanırım senin dışında yardım edecek de yok.
  • Öncelikle şunu belirteyim, bu konularda uzman değilim sadece hobi olarak ilgileniyorum ve kişisel tavsiyelerimi söylüyorum. Şimdi verdiğin bu sony modeline de baktım, usb den film oynatabilen full hd bir televizyon, markası da sony, diyecek bir şey yok, ben olsam bunu tercih ederdim. Ayrıca ortam aydınlatmasına göre ışığını azaltma ve çoğaltma özelliği de varmış yani enerji tasarrufu sağlıyor, bu da iyi bir özellik. Ama bütçenin 850 lira civarında olduğunu söylemişsin, bu sony'nin fiyatı 1000 lira civarında, alabiliyorsan bunu almanı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaşif79 -- 2 Nisan 2011; 1:06:06 >
  • Ben de sony de karar kılmıştım ama 1 gün öncesinden 800 lira olan tv ertesi gün 999 liraya fırlamış ve sözde indirimdeydi.Beklemeye aldım kendimi bakalım bütçeye uygun bir model bulup indirimde yakalamaya çalışacağım.Yardım için sağol
  • Rica ederim, bu sony modeli iyiymiş benim de hoşuma gitti, lcd tv alacak olsam bunu alırdım. Yaşadığın şehirdeki mağazalara da bak bu model için, oralarda pazarlık yapılabiliyor, led tv ler falan çıktığı için lcd tv leri ellerinden çıkarmak isteyebilirler, şansını mağazalara giderek de dene bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.