Şimdi Ara

32' IPS TV'mi Yoksa 27' AH-IPS Monitör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüşleriniz mühimdir. Görüş açısı ve doygunluk bakımından hangisi daha iyi olur? TV daha yakın duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 10 Mayıs 2018; 18:48:33 >

• Asus PB serisi veya Dell U2713H alabilirsin. 27" aradığın ve yakından bakacağın için 1440P monitör lazım sana.

Sen monitör aramaya başlayalı belki 1 sene oldu ama hâlâ monitör alamamış olmana şaşırdım doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Asus PB serisi veya Dell U2713H alabilirsin. 27" aradığın ve yakından bakacağın için 1440P monitör lazım sana.

Sen monitör aramaya başlayalı belki 1 sene oldu ama hâlâ monitör alamamış olmana şaşırdım doğrusu.

param duruyor. Ama, gözüme göre bulamadım. Hep yanlardan ışık sızmaları var. Hep bir eksik.

Evimdeki tv bile aldığım ürünlerden iyi. üç tane monitör geçti elimden.
  • Asus PB serisi veya Dell U2713H'den başka seçeneğin yok gibi.
  • MX279H IPS baktın mı ?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    ikisine verilecek para ile 55 inç ıps tv alınır. Çok pahalı. Gereksiz pahalı.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ama, ne edeyim o kadar param yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

MX
    279H IPS baktın mı ?dü. Siyahlar net ve 800 liraydı.

Gördüm. Onda da ışık sızmaları var malesef.

viewsonic sml ile biten bir model vardı. harika bir ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • viewsonic sml dediğini neden almıyorsun peki?
    Konuyla alâkasız olarak bir şey sormak istiyorum. Amacım sadece bilgi almak. İstemeyerekte olsa seni incitmek istemem. Rahatsızlığının bir tedavisi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

viewsonic sml dediğini neden almıyorsun peki?
    Konuyla alâkasız olarak bir şey sormak istiyorum. Amacım sadece bilgi almak. İstemeyerekte olsa seni incitmek istemem. Rahatsızlığının bir tedavisi yok mu?

NEden incineyim ki, nezaketin için Allah senden razı olsun. Tedavisi yok. Dualarım kör olmamak üzere. Ama, olsam da sorun yok. Allah büyüktür. Ona sığındık.

Almama nedenime gelince,;

Hiç bir yerde görmedim. Deneyimleyemedim. Siyahlarını deneyimlemeden almak istemiyorum. Sonra hep hüsrana uğruyor iyade etmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 11 Ağustos 2014; 20:15:04 >
  • Mağaza sahipleri veya yetkililerine kendi mazeretini anlatarak denemek istediğini belirtsen, anlayış gösterirler sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.