Şimdi Ara

32 bit win 7 ye 64 bit windows 8.1 kurulurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc 32 bit windows 7 ultimate ben bu pc ye windows 8.1 pro 64 bit yüklesem sıkıntı olurmu ? birde dosyalarımı direk koruyup 32 bitlik pc ye format atmadan 64 bit win 8.1 pro yükseltme oluyormu ? sistemim aşağıda

İŞLEMCİ: Pentium(R) Dual Core 3.06 Ghz
    RAM:2 GB DDR3
    EKRAN KARTI: Ati Readon HD6250

• uzaydakiadam U kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Windows 7 32 bit uzerinden windows 8.1 64 bit yukleyemezsiniz. Ancak windows 8.1 32 bit yukleyebilirsiniz. Windows isletim sistemlerinde 32 bitten 64 bite veya tersine upgrade edemezsiniz.

Edit: Sifir kurulum yapmaniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 19 Temmuz 2014; 20:34:21 >
  • aralarındaki fark ne abi benim sistem için hangisi daha iyi olur
  • arkadakın dediği gibi yükseltme olmaz. sadece temiz kurulum yaparak olur. ama senin ram miktarı zaten 2gb. 64 bit sisteme gerek yok. aralarındaki fark şu:
    ram 4gb ve üstü ise 32bit işletim sistemi rami görür fakat maksimum 3gb kullanır. ama 64 bitlik sistem rami tamamen görür ve gerektiğinde hepsini kullanır...
    dediğim gibi 64 bite gerek yok. 32 bit w7 ultimate boşta 500 küsür ram yerken,64 bit home basic boşta 1.2gb ram yiyor. bence gerek yok 64 bit sisteme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaydakiadam U kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar;

64 bit uygulama kullanmıyorsanız pek faydasini goremezsiniz. Ancak photoshop gibi 64 bit uygulama kullaniyorsaniz faydasini gorursunuz. 64 bit uygulamalar 32 bit uygulamalara gore daha performansli calisirlar. Sadece ram gormesi icin degildir 64 bit. 64 bit 32 bite gore daha gelismistir ve donaniminizi tam performansinda kullanir. Ancak uygulamalarinizin da 64 bit olmasi gerekir. 32 bitlik uygulamalar sorunsuz ve tam performansli olarak 64 bit windows uzerinde de calisir. Ancak 64 bit uygulamalar 32 bit isletim sisteminde calismazlar. Aradaki en buyuk farklar bunlardir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 32 bit format yardım
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.