Merhaba Arkadaşlar En Fazla 1200 TL Bütçem var 32-37 veya 40 inç bir LED TV almak istiyorum
Aradığım Özellikler 200 Hız, Full Hd, Dahili Digital Uydu Alıcılı ve Smart Tv özelliği olan tavsiye edebileceğiniz bir televizyon var mı acaba? Ben ilk defa LED veya LCD TV alacağım araştırdığım kadarıyla Full HD olması ve hızı önemli olduğunu gördüm. İhtiyacım olarak da Dahili Uydu alıcısı var. Smart Tv olması da yeni teknolojiye ayak uydurmasını sağlayacağını düşünüyorum. Sizin fikirleriniz de önemli Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
1 ay geçti hiç bana yardım edecek arkadaş yok mu ? Şu an LG 42LS575S ile PHILIPS 40PFL5007K PMR arasında kararsız kaldım ???
Yalnız şimdi gördüm bazı tvlerde kanal geçişleri çok yavaşmış Benim özellikle istediğimi dahili uydulu bir TV ve bu uyduyu devamlı kullanmak istiyorum. Ama bu yüzden kanal geçişleri çok çok yavaşsa bunu da göz önüne almanızı rica ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: goolkeeper
Yalnız şimdi gördüm bazı tvlerde kanal geçişleri çok yavaşmış Benim özellikle istediğimi dahili uydulu bir TV ve bu uyduyu devamlı kullanmak istiyorum. Ama bu yüzden kanal geçişleri çok çok yavaşsa bunu da göz önüne almanızı rica ediyorum
Hiç bir dahili uydu alıcısından tam verim alamazsın hocam. Sd kanallar 2-3 saniye ortalama ile değişiyor. Hd kanallar kimi zaman 4-5 saniye ortalamasına yükseliyor.
Philipsin 5007k modeli sd yayınlarda çok daha iyi.