Arkadaşlar biliyorum champ öneri hakkında ana konu var ama ben bir şey yazıyorum üzerine başka kişiler bir şey yazınca ona cevap veriyorlar 5 mesajın 1 tanesine cevap verdiler bende kendim bir konu açayım dedim kusura bakmayın lütfen
Şimdi izninizle sorayım
sizce 3150 ıpye Nidalee mi (siz başka 3150lik champ önerirseniz de sevinirim ) alim yoksa 6300 mü bekleyim (aslında ben sabırsızımdır şu anda 2222 ıp var ilk 450ye annie sonra 1350ye amumu aldım şimdi de 3150ye bir hero alacam büyük bir ihtimal de sonra 6300e hero alırım) önerilerinizi bekliyorum. Assasinleri severim mage türleride hoşuma gider fakat her türlü öneri verebilirsiniz ve nedenini de yazsanız sevinirim +ları -leri falan
asasin seviyorsan akali al
Support oynayabiliyorsan Sona Assasin istiyorsan Akali Pusher istiyorsan Heimer Mage istiyorsan Lux
Akaliyi ben diğer çarımda almıştım support fazla sevmiyorum kıll almak önemli benim için fazlada ölmeyecek yani akali süper ama farklı bir hero denemek istiyorum heimerde free iken denedim güzel ama hevesimi aldım ben nidaalee düşünüyorum bana bu hatunla ilgili bilgi verirsenizde sevinirim herkese teşekkürler
akali, mordekaiser, le blanc, kassadin, xin zhao, lux, karthus. bak bi bunlara.
nidaleenin spearı adamı deli eder ne kadar uzaktan atarsan o kadar fazla vuruyor turret altındaki adamı çok alanı gördüm o spear ile
nasıl yani Ezrealin w skillini uzaktan atınca adamın can gitmiyo ama nidalenin q sunda böyle birdurum yokmu yani eğer böyleyse süper kesin alırım
nasıl yani Ezrealin w skillini uzaktan atınca adamın can gitmiyo ama nidalenin q sunda böyle birdurum yokmu yani eğer böyleyse süper kesin alırım
düm düz atıyor işte spearı.skill shot, miniona da çarpabilir. diyelim damagesi 100 ise spear'ın en yakın mesafeden 100 vurur ama en uzak rangedeyse adam 250 vurur. (%250) ezrealin w'siyle ne alakası var anlamadım ?
karthus al bnce çok etkili xin zaodan da uzak dur t
quote:
Orijinalden alıntı: Vasto Lorde
quote:
Orijinalden alıntı: RanqedKıll
düm düz atıyor işte spearı.skill shot, miniona da çarpabilir. diyelim damagesi 100 ise spear'ın en yakın mesafeden 100 vurur ama en uzak rangedeyse adam 250 vurur. (%250) ezrealin w'siyle ne alakası var anlamadım ?
cok ileri gitmiyor qsu kadar onu soylemeye calismis bi yerden sonra kayboluyor.
Nidalee al derim.
nidalee
Ezreal in w su bir yerden sonra kayboluyor rangesi sınırlı ya Nidalee nin q su öyle kaybolmuyor mu yani onu demek istedim. (neden xin den uzak durim ki cok kolay hero ve güzel
quote:
Orijinalden alıntı: RanqedKıll
Ezreal in w su bir yerden sonra kayboluyor rangesi sınırlı ya Nidalee nin q su öyle kaybolmuyor mu yani onu demek istedim. (neden xin den uzak durim ki cok kolay hero ve güzel
Oda kayboluyor ama daha uzakta.
Bide şöyle sorayım size arkadaşım pantheon da çok iyidir dedi bende Nidalee ile Pantheon arasında kaldım sizce hangisi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme