telefonuma boyna 3132 servis numarasıyla yalnızlık kader değil 3132 ye üye ol yalnız kalma. 3132 dostluğun yeni adresi diye mesajlar geliyor.
altına da Telemedya müşteri hizmetleri 5419066800 diye numara koymuşlar.
Aradım bir bayan çıktı. dedim 3132 den boyna mesaj geliyor böyle mesajlar almak istemiyorum silin numaramı dedim. üye misiniz dedi. hayır dedim. o zaman numaranızı silmeme gerek yok dedi. ama mesajlar geliyor istemiyorum bu tarz mesajlar dememe kalmadı iyi günler beyefendi dedi kapatmadan şöyle dedim. bu mesajları atmaya devam ederseniz savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. ondan sonra arkadaşlara ileteyim dedi. anlat anlat heyecanlı oluyor der gibi bir hali vardı.. ama şakam yok bu şekilde devam ederlerse her türlü kendileriyle uğraşırım. ne hakla abuk subuk mesajları istemediğim halde yolluyorlar. istemiyorum diyorum avea ve vodafone tüm abonelere yolluyorlarmış .. yohhhhh yaaaaaaa.. ne güzel memleket..
vodafone a da şikayetimi ilettim.. insanı zıvanadan çıkartıyorlar.
geçmiş olsun. rahatsız edici bir durum.
ötv indirimi döneminde araç satış noktalarını dolaşmıştık.
dolaştığımız satış noktalarına cep telefonu numaramı bıraktığım için ara sıra mesaj yolluyorlar.
sık yollamasalar da insan ondan bile rahatsız oluyor.
hiç bir kurum kuruluşa cep telefonu numarası vermemek gerekiyor...
o mesajları avea ve vodafone tüm abonelere yolladıkları yönünde söyledikleri şey muhtemelen yalandır...