Şimdi Ara

310 TL Razer Electra V2 3.5mm 7.1 Surround Siyah Dijital Gaming Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 310 TL Razer Electra V2 3.5mm 7.1 Surround Siyah Dijital Gaming Kulaklık
    www.hepsiburada.com
    Razer Electra V2 Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/razer-electra-v2-oyuncu-kulaklik-p-HBV000009Y53Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Eylül 2019; 19:47:58 >

• USB modeli 360 lira hocam. :) Bu 3.5mm'lik girişli model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

USB modeli 360 lira hocam. :) Bu 3.5mm'lik girişli model.
    Uyarınız için teşekkürler düzenledim
  • Rica ederim.

Bu arada bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için ufak bir yorumda bulunayım. USB versiyonunu kullanıyorum. Daha önce kraken kullanan biri olarak ondan daha rahat olduğunu söylemeliyim. Ses kalitesi ise ülkemizde bolca satılan g430 a göre çok daha iyi. G430 modeline göre tek dezavantajı , kulakligin üzerinde mikrofon kapatma veya ses kontrolünün olmaması. Bu da önemsiz gibi dursa da büyük bir eksik. Nitekim sadece ses kalitesi arayanlar için USB modelini öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam daha ucuzdu fiyati

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen 265 tl gibi bir fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Rica ederim.

Bu arada bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için ufak bir yorumda bulunayım. USB versiyonunu kullanıyorum. Daha önce kraken kullanan biri olarak ondan daha rahat olduğunu söylemeliyim. Ses kalitesi ise ülkemizde bolca satılan g430 a göre çok daha iyi. G430 modeline göre tek dezavantajı , kulakligin üzerinde mikrofon kapatma veya ses kontrolünün olmaması. Bu da önemsiz gibi dursa da büyük bir eksik. Nitekim sadece ses kalitesi arayanlar için USB modelini öneririm.
    Hocam şu an yine 360 TL sizce alınır mı yoksa biraz daha beklemeli miyim uzun süredir kullanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum bu fiyata değer mi? Bu fiyat aralığında başka kulaklık bulamadım. 140 TL daha çıkıp Hyperx Cloud Silver var fakat 500 TL'ye çıkamıyorum. 360 bile çok geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aldım iade ettim . kulağı sıkıyor ve ses yeterli değil. 7.1 için programı yukluyosun kod ıstıyor . koduda kutusunda yok. 360 tl ye bunu alana kadar bu ürünü 210 tlye tavsiye ederim . alman malı .illa pahalı ürün alcam diyosanhttps://www.itopya.com/corsair-gaming-hs60-surround-siyah-kulaklik/ 400 tl ye bunu al.itopyada baya kampanya var kulaklıklarda yinede karar senın

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Güzel gibi duruyor hocam. Şuan ki kullandığım kulaklık Plantronics Gamecom 780 7.1 . Yaklaşık 5 sene önce aldım ve plastik kısmı kırık şekilde kullanıyorum. Bantla idare etmeye çalıştım fakat maalesef yine çıktı. Kullandığım kulaklık beni yıllarca tatmin etti ve sesi gayet de yeterliydi. Aslında Logitech G231 bakıyordum fakat incelemelerde birisi Electra V2'nin daha iyi olduğunu söylemişti DonanımHaberde pek inceleme bulamadım ama Reddit ve YouTubeda beğenildiğini gördüm.

Bu arada bu ürünün garantisi ithalatçı tarafından mı sağlanıyor?

• Kullanan varsa 360₺ ye alınır mı?

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    Alınmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.