Şimdi Ara

31 yaşındaki kız da beni istemedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    senin boyun 2 metre değil mi nasıl görüyorsun telefonu dürbünle falan mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Erkek gucu yerınde paralı ise her daim her yastan hatun bulur.

İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Ben buna pek inanmıyorum. Bir şeyler eksik. Kadın aşırı güzel, aileden durumu iyi veya doktor arkadaş sosyal açıdan çok sorunlu davranmış. İşsiz kadın niye istemesin doktoru. Burada bir şeyler eksik.

• Kadın tehlikeli yaşlarda yani 31 sıkıntı bir yaş çabuk atlatmaya bakması lazım ama yaşlı kadın almak enayi işi bence. O yaşa kadar yaşadıklarını bırak evlendikten sonra max 9 10 sene idare eder sonra menapoza girer başın ağrımaya başlar. Evlilikte adamın yaşlı olması her zaman idealidir. Kadını çekecek çevirecek kadın onun tecrübesinden faydalanacak falan önemli yani. Adam yaşlandıkça mükemmelleşir kadın yaşlandıkça ayarı kaçar, performansı düşer, çekilmez bir hal alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben 39 yaşındayım kız arkadaşım 42 yaşında gayet mutluyuz neden kadınlar toy erkekleri beğenmesin ki bunun için herhangibir sebeb yok

işinde gücünde tutarlı ne istediğini bilen adamı bu piyasada hava da kapıyorlar 31 yaşındaki kız da beni istemedi 

kendisinden 5 7 yaş küçük erkekle evlenen birçok arkadaşım/tanıdığım var gayet iyi geçiniyorlar

ilişkilerde şu şu gibi kurallar kaideler yoktur insanlar birbirinde sevecek o kadar garip şeyler buluyorlar ki para pul yaş tip vs bunlara bakan pek yok

400 tane kadının çalıştığı yerde çalışıyorum kadının 22 yaşında oğlu var geçen 4 kişi sohbet ediyoruz diyor ki işte çabuk sıkılıyor fazla çalışmak istemiyor ortamdan kaçmak istiyor diye dert yanarken dedim ki nebo erkeklerin yaradılışı bu çabuk sıkılıyoruz bana döndü dedi ki o sıkınlan erkekler daha beni tanımamış olanlar numramı aldı kahve içmeye çağırdı eve ( kendisi bekar ee bende bekarım 31 yaşındaki kız da beni istemedi )

• lefter62 kullanıcısına yanıt
    Ayıp oluyor uzun adamlar teldfona bakamaz mı ?

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Evde kalmış karılar bile bakmıyor bana.

redpill'ci kişilerin çoğunda tip-fizik problemi yok. en ünlü redpill kanallarından biriyle ben Kadıköy'de bi cafede karşılaştım, eleman dibimdeki masaya oturdu sesinden ve muhabbetin içeriğinden tanıdım, sonra dayanamadım selam verdim tanıştık. online videolarda kendini hiç göstermeyen ve: "ben de pek yakışıklı değilim ki" diyen kişi 190 boy fizikli delikanlı çıktı üstelik parası da var.

şimdi bu adam 165 boyundaki, esmer, gelişim çağında doğru düzgün beslenmemiş fiziksiz birinin yaşadıklarını anlayabildiğini iddia ediyor kendi kanalında yaptığı videolarda. ve kendisini buna inandırmış. tipin önemine değinen herkesi "ruh hastası incel" diye damgalıyo.

mesela bu bahsettiğim eleman eminim ki ömrü boyunca kimsenin sataşmasına maruz kalmamıştır çünkü zaten sataşanı dövecek güce sahip. şimdi bu adam kendi videolarında: "konuşmasını bilirsen hayatta kimseyle sorun yaşamazsın" gibi ahmakça ve gerçeklikten %100 kopuk şeyleri söylüyo, ve inanarak söylüyo. halbuki kendisi 160 boyunda sıska bi erkek olsaydı, kimseye kötü birşey yapmasa bile, konuşmayı çoook iyi biliyor olsa bile, ömrü boyunca düzenli olarak birilerinin sataşmasına maruz kalacaktı.

bu şeye benziyo, Avrupa'lı gezgin kızlar var, çok güzel kızlar. bunlar ülkemize geldiklerinde Türk insanını öve öve bitiremiyolar. Türk insanının ne kadar kibar ve düşünceli olduğunu anlata anlata bitiremiyolar. evet çünkü sokakta hergün bizi fitil eden Türk insanı bu kızı görünce tanrıça muamelesi yapıyo da ondan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 31 yaşındaki kız da beni istemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elino -- 6 Ekim 2023; 1:28:55 >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.