Şimdi Ara

31 TL LC WAIKIKI Erkek Bot (43 Numara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benzer fiyatlarda başka botlar da var: -https://www.amazon.com.tr/s/ref=sr_st_price-asc-rank?rh=n%3A12466553031%2Cp_4%3ALC+Waikiki&qid=1546887884&sort=price-asc-rank

Göndermezlerse, fiyat hatası denirse, stokta yok vs. diye iptal etmek isterlerde muadilini isteyin. Ona rağmen para iadesi yaparlarsa
    www.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Bugünlerde firmaların sanki hakkıymış gibi tüketiciye danışmadan direkt para iadesi yapması popüler oldu.

ÖNEMLİ NOT: Yöneticilerden ricam müdahale etmemeleri yönünde. Bundan sonraki paylaşacağım birkaç konuda aşağıdaki iki videoyu ekleyeceğim herkes haklarını öğrensin, keyfi değil kanunlar çerçevesinde hareket edelim
    https://www.youtube.com/watch?v=qbmayuiZDN0
    https://www.youtube.com/watch?v=kcf-SxjuVKE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Ocak 2019; 22:39:3 >

• eyw reis DH yı bilgilendiriyorsun, ben detaylı bilmiyordum misal THH olaylarını bakıcam
  • bilgi için teşekkürler
  • saol reis,bu ara çok moda habersiz iptal iade ,inş az da olsa amazon.com a benzer burdaki firmalarda...
  • bu ürünü havada karada denizde uzayda yollarlar reis zaten fiyat bu

• Harbi sıcak fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah hocam..
    halkı bilinnçlendirmek lazım..
    ben de dahil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten 40 liraymış
  • Bence hiç maceraya girmeyin çünkü çok kalitesiz o kadar kalitesizdir ki görmeniz yeter tercih sizin
  • Bu videolarda bana sormaksızın "fiyatta bir hata oldu" diyerek siparişimi iptal etmeleri ile ilgili bir şey yok. Bu durumda nasıl bir yol izliyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Bence hiç maceraya girmeyin çünkü çok kalitesiz o kadar kalitesizdir ki görmeniz yeter tercih sizin
    Aldığınız ürünü 14 gün içerisinde keyfi iade edebilirsiniz. Ön yargılarla hareket etmek yerine, hayatınıza deneyimler katmanızı öneririm. Hiç beklemediğiniz düşük fiyattaki ürünlerden, beklemediğiniz kalitede içerik çıkabilir. 30 TL'ye bot aldığınızı da düşünerek hareket etmelisiniz. Herkesin alım gücü sizinle bir olmayabilir, aylık 2000 TL asgari ücretle geçinen insanların ve ortalama ev kiralarının 1000 TL olduğu bir ülkede yaşayan dar gelirli için 250 300 TL bota vermek lükstür. Her malın, her fiyat seviyesinde alıcısı vardır. Semt pazarından alamayacağınız fiyata aldığınız bir bot, herhangi bir sorunda sorumlu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Ocak 2019; 2:4:34 >

• Bu botları alıp karda kışta dışarı çıkmayın. Ev botu olarak kullanın. Naylon poşetten farkı yok çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Aldığınız ürünü 14 gün içerisinde keyfi iade edebilirsiniz. Ön yargılarla hareket etmek yerine, hayatınıza deneyimler katmanızı öneririm. Hiç beklemediğiniz düşük fiyattaki ürünlerden, beklemediğiniz kalitede içerik çıkabilir. 30 TL'ye bot aldığınızı da düşünerek hareket etmelisiniz. Herkesin alım gücü sizinle bir olmayabilir, aylık 2000 TL asgari ücretle geçinen insanların ve ortalama ev kiralarının 1000 TL olduğu bir ülkede yaşayan dar gelirli için 250 300 TL bota vermek lükstür. Her malın, her fiyat seviyesinde alıcısı vardır. Semt pazarından alamayacağınız fiyata aldığınız bir bot, herhangi bir sorunda sorumlu da var.

Alıntıları Göster
    Önyargılı değiliz Hocam yalnız bu ürünün de kalitesi belli bir seviyede o yüzden maceraya gerek yok dedim elbetteki ülkemizde alım gücünün bu ölçüde düştüğünü görüp te bu bottan alanları rencide etmek değil görevimiz nacizane çokta kaliteli ürün sunmadıklarını düşünüyorum. Ancak tercih elbetteki alanların.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    boynerden 31 aralıkta sipariş vermiştim,tedarik edemedik deyip iade ettiler,bir yaptırım olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sitesinde: 29,90

31 TL LC WAIKIKI Erkek Bot (43 Numara)

edit: amazondaki kargo dahil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdeha -- 10 Ocak 2019; 20:0:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.