Şimdi Ara

31 Temmuz'a kadar Taksim Grand Pera'da sinema bileti her seans için 11 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstiklal Caddesinde Demirören AVM nin yakınında bu yer, geçerken gördüm. Sinema bölümünden mezun konuşkan ve sempatik bir arkadaş vardı. Gişe görevlisi tadında ama çok saygılı ve ilgiliydi. Baya bilgi verdi sinema hakkında. 3D falan da var ama IMAX yokmuş. Zaten IMAX çoğu yerde yok :) Salonlar Cinemaximum'un salonları kadarmış. Yolunuz düşerse bakın derim. Sinemia geçmiyormuş ama o da geçecek dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim ekleyemedim mobilden, site her zamanki gibi hata veriyor.
  • Haber için paylaşan forumdaşa teşekkürler,
    Ancak tüm AVM ler beter olsun!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Haber için paylaşan forumdaşa teşekkürler,
    Ancak tüm AVM ler beter olsun!!!!

ama bu avm içinde değil yaw, istiklal caddesinde direk giriş yapıyorsunuz :) ek olarak bir sinema salonunun avm'de olması iyidir. kadıköy rexx'de gösterim olunca gök gürültüsü gibi bangır bangır dışarı ses gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 20 Temmuz 2017; 10:8:38 >
  • bana o zaman..
    Tüpçüyü okuyunca başım dönmüş.
    Kirlettim sayfayı özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

bana o zaman..
    Tüpçüyü okuyunca başım dönmüş.
    Kirlettim sayfayı özür dilerim.

estağfurullah, sayfa kirletme de nası oluyo ya. 14 senedir şu forumdayım şu lafa bir türlü alışamadım. sayfayı balçığa mı buluyorsunuz esenlikler dilerim :)
  • merhaba,

eski emek sinemasının yukarıya taşındığı binadır. yeni adıyla grand pera.

beyogğlu sineması kapanma tehlikesiyle başbaşa bırakılırken hiçbir istiklal/pera sevdalısı grand pera'yı anmaz. zamanında protestolardan nasibini almıştır. almaya da devam etmektedir.

avm'nin müşterisi az, sinemasının daha azdır. hiç arkadaslarımdan grand pera'da film izledik diyeni duymadım.

açıkçası bilet fiyatı bedava olsa gitmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.