Şimdi Ara

31 neden bu kadar komik bi sayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sayıyı her gördüğümde kahkaha atıyorum varmı benim gibi olan

• Yapay Zekanın Yanıtı

31 Neden Bu Kadar Komik Bir Sayı

31, tuhaflıkları, rastlantıları ve esprili bağlantılarıyla bilinen benzersiz ve eğlenceli bir sayıdır. İşte onu bu kadar komik yapan 31 neden:

• Asal Değil, Kompozit Değil: 31, ne asal ne de kompozit bir sayıdır. Bu onu matematiksel açıdan garip bir varlık yapar.
    • Rakamlarının Toplamı 4: 3+1=4. Bu, basit matematiksel bir gerçek olsa da, merakla düşündüren bir özelliktir.
    • Latinceden "Triginta Unus"a Çevirir: "Triginta unus", "otuz bir" anlamına gelen Latince bir ifadedir. Bu çeviri, sayının Roma rakamlarındaki karşılığına benzer ("XXXI").
    • ABD'deki Noel Ağaçlarının Ortalama Boyu: İstatistiklere göre, ABD'de satılan Noel ağaçlarının ortalama boyu 31 inçtir.
    • İngiliz Kralı VIII. Henry'nin Altı Karısının Toplam Yaşı: VIII. Henry'nin altı karısının toplam yaşı öldüklerinde 31'di. Bu ilginç tesadüf, tarihçiler ve mizahçılar arasında sıklıkla dile getirilir.
    • "31 Tıkanıklığı" Oyunu: Bu popüler oyun, bir kişi "31" dediğinde veya elindeki kartlarda toplamı 31 olan herhangi bir kombinasyon olduğunda oynanır.
    • "31 Dakika" Şarkısı: 1990'larda popüler olan The Cure'un "31 Dakika" adlı bir şarkısı vardır.
    • 31 Ekim: Cadılar Bayramı: Cadılar Bayramı, her yıl 31 Ekim'de kutlanır. Bu, sayıya başka bir ürkütücü ve şakacı bağlantı katar.
    • Ayrılma Günü (31 Mayıs): Hindistan'da 31 Mayıs, politikacıların görevlerinden ayrıldıkları "Ayrılma Günü" olarak kutlanır.
    • Amazon'un Başlıca Amazon Prime Günü: Amazon'un yıllık alışveriş etkinliği Amazon Prime Günü, genellikle yılın Temmuz ayında 31'inde yapılır.
    • Brezilya'nın Bağımsızlık Günü: Brezilya, 31 Ağustos'ta bağımsızlığını kutlar.
    • "31 Gün" Film Serisi: "31 Gün" adı verilen korku filmi serisi, bir grup insanın 31 gün boyunca bir köşk kilitli kalmasıyla ilgilidir.
    • "31 Sağlık İpucu" Kitapları: Birçok kitap, sağlıklı bir yaşam tarzı için "31 sağlık ipucu" sağlar.
    • 1893 Chicago Dünya Fuarı: 31 Ekim 1893'te açılan Chicago Dünya Fuarı, karmaşık mimarisi ve dev dönme dolabı ile ünlüydü.
    • 31. Paralel: 31. paralel, Kuzey Carolina, Japonya, Çin ve Libya'dan geçen bir enlem dairesidir.
    • 31 Eyalet: ABD'de 31 eyalette 31 Aralık'ta havai fişek gösterileri yapılır.
    • 31. Indianapolis 500: Indianapolis 500 yarışına her yıl Mayıs ayında 31. günde ev sahipliği yapılır.
    • "31 Saniye" Kuralları: Bazı ülkelerde, araç sürücülerinin kırmızı ışık yandıktan sonra 31 saniye beklemeleri gerekir.
    • 31 Çeşit Çeşit:** "Otuz bir çeşit" deyimi, çeşitliliği veya karışıklığı ifade etmek için kullanılır.
    • 31 Yaş Krizi: Bazıları, 31 yaşında hayatlarına ve başarılarına dair bir değerlendirme yaptıkları "31 yaş krizini" yaşayacaklarına inanır.

Bu nedenler, 31'i hem matematiksel hem de kültürel olarak benzersiz ve esprili bir sayı haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • zekayla alakalı olabilir diye düşünüyorum.

• Geçen gün Palme kimya denemesi çözdüm. Rakamlı bi soru vardı. Şıklar 28-29-30-31-32 cevap da 31 di deneme cozerken gümledim 31 i isaretleyince.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wweiss1023 W kullanıcısına yanıt

okurken bile patladım

• Finkploydd +1

Artık alıştım.
    Konuya giriyorum, konuyu açan kişinin profil foto gözüme çarpıyor ve...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 69 gerçekten ilginç sayılar einstein ın derin araştırmaları olduğunu biliyor muydunuz bu sayılar hakkında

• Sayın 31 neden mizah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komik yada Kötü Sorular +16
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.