Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eski sevgilisinin düğününe gelmiş gibiydi; tek amacı yeni sözleşme, başka bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

seneye fener şampiyon olup 4. yıldızı takmaya hak kazanırsa bizde 4. yıldızı taktık diye böyle şölenler yapar mı acaba ? Ben beklerim..

Şöyle bir şey yaparlar.
     31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Formayı çıkartıp bırakan adamı kaptan diye hala tutuyoruz ben ona yanıyorum

Kendı oyuncusunu , kaptanını , fener macında yuhalayanları taraftar olarak tutmamıza yan sen.
    şu sampıyonluk gununde bıle sacma sacma bolucu yorumlar atıyorsunuz. Ayıptır.

Ne alakası ve benim fikrim bu ha bugün söylemişim ha yarın. Adamı en sona sakladılar aklıma geldi içim cız etti.
  • Sneijder başkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

eski sevgilisinin düğününe gelmiş gibiydi; tek amacı yeni sözleşme, başka bir şey değil.

Para için yapacak arkadaş, fener ağlama falan bunlar o anki sevinç içindir. Para ilk anahtardır, gerisi teferruattır.
  • quote:

quote:

quote:

Kendı oyuncusunu , kaptanını , fener macında yuhalayanları taraftar olarak tutmamıza yan sen.

Ne alakası ve benim fikrim bu ha bugün söylemişim ha yarın. Adamı en sona sakladılar aklıma geldi içim cız etti.

"Ne alakası var"

• Beyler o değilde sabri neden hiç bir yerde yoktu ??

• Melo tamamda Sabri de mi hiç bişeye katılmamış çekimlere falan dikkat etmedim ben? beyaz futboldakiler öyle diyo ya da ortamı geriyo anlamadım
  • Ligtv'ye teşekkür etmek lazım.Baştan sonra reklamsız, kesintisiz hd olarak izletti valla.Helal olsun.Gstv'den izleyenler çıldırmış.
  • Sabrinin 4 yaşındaki oğlu 25 yaşındaki beşiktaşlı taraftardan daha çok şampiyonluk gördü
  • Muslera adam yaaa . . . nasıl içten seviniyor

• Sabri yok sabrii.Eşşek gibi 40 kişi her maç sonu sabri ortaya uclu cektir tayfaya diye bağırdık.Sneijderi cagirdilar paso.Her maç cocugu hevesle aldı maç sonu her maç buruk geri verdi.Yıllarını vermissin ben olsam bana da koyardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen bu sene selcuk her macın en cok kosan oyuncusu olurken, gol atarken , asıst yaparken de ıcın cız ettı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Ligtv'ye teşekkür etmek lazım.Baştan sonra reklamsız, kesintisiz hd olarak izletti valla.Helal olsun.Gstv'den izleyenler çıldırmış.

Lig TV benide acayip şaşırttı ya izlerken çok keyif aldım yayın harikaydı. GS TV reklam vermiş herhalde öyle paylaşımlar okudum Zaten görüntüleride çamur gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYoFFHeLL

Sabrinin 4 yaşındaki oğlu 25 yaşındaki beşiktaşlı taraftardan daha çok şampiyonluk gördü

Öyle deme yaa onların ki temiz şampiyonluk.
  • Buda benden gelsin..
     31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU]

• Snejderin fener aglama diye bağırması çok saçma. Sanki biz sadece ligden fenerle yarışıyoruz anasını satayım. Bu adamları büyütmektir bu başka bir şey degil. Son maçlarında beşiktaş fenerbahçe gibi şike tescilli kulüp taraftarlarının gs ye şike ile şampiyonluk ne kadar kolay gibi saçma sapan boş tezahüratları tamamen galatasarayın ne kadar büyük bir rakip oldugunu gösteriyor. Snejderin de bunları söylemesi fenere yarıyor aslında. İşine bakacaksın şampiyon olmak en büyük cevaptır zaten. Snejder gibi çok büyük bir oyuncunun bir kulüp özelinde şeyler söylemesi yanlış şampiyonluk sarhoşluğuna veriyorum ben yoksa iyi karakterli birisi olduguna inanıyorum.

• Şampiyonluk kutlamalarını bile şifeli kanal veriyor. Saçmalık

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.