Şimdi Ara

31 ARALIK 2006 DAN SONRA NELER DEĞİŞECEK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 aralık 2006 dan sonra Avea mobil öğrenci mi yoksa Avea aramızda tarifesimi,yoksa Telsim cep öğrenci mi,yoksa Telsim cepailemi,yoksa Turkcell seçmece indirimlermi hangileri değişecek sizce

• unutmadan birde NUMARA TAŞIMA SİSTEMİ 2007 de
  • Eğer avea mobil öğrenci tarifesinde bir değişiklik yaparsa,yani dakikası 4 kontör her yöne...Beni avea da hiç bir güç tutamaz,eğer böyle devam ederse aveadan vazgeçmem çünki olması gereken bu ve en iyisini de avea yapıyor her yöne 4 kontör:D:D:D:D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay1985

Eğer avea mobil öğrenci tarifesinde bir değişiklik yaparsa,yani dakikası 4 kontör her yöne...Beni avea da hiç bir güç tutamaz,eğer böyle devam ederse aveadan vazgeçmem çünki olması gereken bu ve en iyisini de avea yapıyor her yöne 4 kontör:D:D:D:D:

Katılıyorum. Şu anda faturasız hatlarda en uygun tarife Avea'da. Bu şekilde devam ederler ve kapsama alanı sorununu da düzeltirlerse hem müşteri kaybetmezler, hem de birçok yeni müşteri kazanırlar. Ben bile neden olmasın diyenlerdenim. Hele numara taşınabilirliği çıksın bakalım. O zaman çok farklı olacak her şey. Saygılar.
  • telsım cep öğrencı tarıfesının de değişeceğini sanmam cunkı baya bı değişti tarıfe yeterınce abone kaybetmısler daha fazla değişirse tarifeyi kalddırmak zorunda kalırlar en son yaptıkları tarifede 500 dakka konusma olayı baya bı abone kaybettırmıs
  • bildiğim kadarıyla telsim kullanan arkadaşlara cep öğrenci 22 aralıkta bitecek die mesaj gelmiş. ama ne kdr doğru orasını bilemem
  • turkcell in indirimli seçmeceleri,gençturkcellilere 1 sms 1 kontör olması,gece diğer operatörlere gönderilen mesajların 1 kontör olması kısaca şu an ki bütün uygulamalar bitecek..kazıklanmaya devam edicez ama avea ve telsim hakkında bilgim yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bildiğim kadarı ile hepsi aynı şekilde devam edecek neden böyle bir konu açılkdı anlamadım..2007 de bitecek diye hiç biriisnde bişey yok..

Sadece CEPAİLE bitiyor diye biliyoruz onlarada başka bir tarife çıkar sanırım
  • bence 31 aralıktan sonra bazı tarifeler değişecek
  • TURKCELL ve AVEA arasında rekabet çok çetin geçecek...

TELSİM benim ilgim dışında kalıyor o yüzden yorum yok..

Ama her şey tüketici lehine gözüküyor.Yani ne yapılırsa yapılsın Tüketici kazançlı çıkar inşallah..

TURKCELL 0539 oldu devam edermi 0540-541 diye.Bu konuda ne dersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bico

TURKCELL ve AVEA arasında rekabet çok çetin geçecek...

Ama her şey tüketici lehine gözüküyor.Yani ne yapılırsa yapılsın Tüketici kazançlı çıkar inşallah..

bu hızla devam ederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

bu hızla devam ederler.

bence devam edemez çünki 054* bunlar telsimin olmalı diye düşünüyorum turkcellin 532-33-35-36-37-38-39 war 30-31-34 yok bunlara devam edebilir birde şöyle bishi war ne kdr geçerse geçsin sonuçta türkiyedeki müşteri potansiyeli belli ne kdr hat kapanıyorsa o kdrda açılıyor bi sürü türkcell hat kapanıyor onuda göz önünde bulunduralım

• eee sonuçta mobil öğrenci ne olacak? böyle devam edecekmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

bu hızla devam ederler.

bence devam edemez çünki 054* bunlar telsimin olmalı diye düşünüyorum turkcellin 532-33-35-36-37-38-39 war 30-31-34 yok bunlara devam edebilir birde şöyle bishi war ne kdr geçerse geçsin sonuçta türkiyedeki müşteri potansiyeli belli ne kdr hat kapanıyorsa o kdrda açılıyor bi sürü türkcell hat kapanıyor onuda göz önünde bulunduralım

+1
    540 lı numaralar telsimin türkcell bu numaralara devam edemez

• quote:

Orjinalden alıntı: satcell

unutmadan birde NUMARA TAŞIMA SİSTEMİ 2007 de

Böyle birşeyin çok kısa vadede gerçekleşebileceğini sanmıyorum. Vodafone ve Avea'nın çok ısrarcı olması lazım numara taşınabilirliği için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

unutmadan birde NUMARA TAŞIMA SİSTEMİ 2007 de

Böyle birşeyin çok kısa vadede gerçekleşebileceğini sanmıyorum. Vodafone ve Avea'nın çok ısrarcı olması lazım numara taşınabilirliği için.

Operatörler aralarında anlaşamadılar sanırım bu konuda.
    Telekominikasyon kurulunun kararına bağlı her şey.2007 de başlanacak deniyor ama henüz ayrıntılar hakkında ortalıkta bir bilgi yok.
    Veya ben rastlamadım.
  • mobil öğrenci devam eder

bu sefer 10 dk 3 kontör olur
  • Mobil Öğrenci şu bu arkadaşlar 2007 bitecek diye bir şey yokki nereden çıkarıyorsunuz..Aveada zaten sitesinde bunu açıkca yazmış

Konuşmak bahane, öğrenci olmak şahane!
    Üstelik 3 ay 5 aylık değil, kalıcı tarife!
  • turkcell in 31 aralık a kadar gezmesi bedava olan turkcell-im bakalım bedava devam edecekmi bedava gezme olmasa kim bakar ki
  • BENCE AKLI OLAN AVEA MOBİL ÖĞRENCİYE GEÇER (ÖZELLİKLE TUKCELL LİLER)

BEN BİR HAFTADA 3 TURKCELLİ Yİ AVEA M.Ö YE GEÇİRDİM ADAMLAR RAHATLADI.
    HAFTADA 250 KONTÖR YERKEN ŞİMDİ AYDA 250 YİYOLAR. SONUÇ ORTADA.

BEN HEM AVEA BAYİSİ İLE KONUŞTUM HEM WEB SİTESİNDEN BAKTIM.

MOBİL ÖĞRENCİ KALICI TARİFE.

DİĞER TARİFELERİN SÜRESİ VAR ( AVEA ARAMIZDA, VS. GİBİ.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.