Şimdi Ara

31,9 TL Türk Somonu (kg fiyatı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefour dan somonu alıp tadan varmi?gercek somon lezzetine yakinmi arkadaslar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Balıktan çok anlamam lakin bir kaç yerde alabalık olduğunu yazmışlar. Boyalı yemlerle turuncu renge yani hakiki somon etine benzetiyorlar. Somon ile alakası yokmuş yani lezzet olarak

• En güzel somon Türk somonu kabul edin veya etmeyin

• 15 senelik mesleğim ve size tavsiyem buyuk marketlere balık konusunda güvenmeyin. Özellikle dilimlenmiş ve kac gun oldugu belli olmayan somonları alırken dikkatli olun. Yorumları okuyorum ve çevreme bakıyorum insanlar balik hususunda cok bilinçsiz. Çok balik yemek istiyorsanız gidin hamsi sardalye alın 15-20-25 kilosu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

15 senelik mesleğim ve size tavsiyem buyuk marketlere balık konusunda güvenmeyin. Özellikle dilimlenmiş ve kac gun oldugu belli olmayan somonları alırken dikkatli olun. Yorumları okuyorum ve çevreme bakıyorum insanlar balik hususunda cok bilinçsiz. Çok balik yemek istiyorsanız gidin hamsi sardalye alın 15-20-25 kilosu.
    Sardalya gerçekten çok lezzetli, bizim burada pek bulamıyoruz hocam. Gerçekten olsa alıp temizleyip atacağım buzluğa çok lezzetli bir balık yapması temizlemesi de kolay.
  • Çarşamba günü kilosu 50TL'den döşediler bana Türk Somonunu.. 39 falan değil fiyatlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

carrefour dan somonu alıp tadan varmi?gercek somon lezzetine yakinmi arkadaslar?
    Benim gözümün önünde 3-4kg gelen dev gibi somonu parçaladılar.. Yarısını aldım ve mis gibi. Eşim çok hassassır, Tap tazeydi. Ama ben sabah erkenden gittim ve o anda geldi balıklar. Yanlız kilosı 50tl den itelemişler.. Ben 40tl sanıyordum..
  • Somon zaten iyi bir balık, yağlı olduğu için tavada güzel oluyor. Yerli somon ne kadar kötü olabilir ki, deneyen varmı? Bu dilimli buzluğa atsak nasıl olur, dondurulurmu bu.
  • 31,9 TL Türk Somonu (kg fiyatı)
    Ülkemin somonu bile bı başka beeee

• Normalde aldığım somon kg ı 80 -90tl .Dun migros dan kg 39 TL den aldım .Tat olarak ithal somon gibi değil daha tatsiz lezzetsiz Bi daha alirmiyim ,almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkN_CyBeR

Balıktan çok anlamam lakin bir kaç yerde alabalık olduğunu yazmışlar. Boyalı yemlerle turuncu renge yani hakiki somon etine benzetiyorlar. Somon ile alakası yokmuş yani lezzet olarak
    Bunu yazmaya gelmistim gidiyorum 😊

• jestercat kullanıcısına yanıt
    Yüzde 20 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Bugün Migros' da sosyal mesafeli 50 metre kuyruk gördüm.
    Merak edip bakınca kilosu 46 liraya satılan büyük levrek için olduğunu anladım.
    Biz ne zaman bu kadar aç kaldık.
    Mesele başka. Kuyruk oldumu arkasına geçilir bizde. :)
  • Carrefourdan aldım ve fileto yaptırdım. Başını kuyruğunu kılçığını ayırıp lop et olarak tartıyorlar. Kilosu 39.90tl. Zaten balıklar içi temizlenmiş olarak gelmiş. Japonyaya ihracata gidecek balıklar. Balıkçılarda satılan 1 kiloluk karadeniz somonuyla alakası yok. Bunlar 3-4 kilo ve pembe etli. Izgarada lezzetliydi. Norveç biraz daha yağlı ve aroması daha yoğun. Temizlenmemiş haliyle kilosu 25tlye falan gelir. Fiyat bana çok uygun geldi. 500grlık çipura kampanyasından da balık almıştım. Lezzet olarak türk somonu daha iyi.

• Bu iste calisan ve isleten biri olarak söylüyorum satmaya calistiklari şeyin adi karadeniz somonu aldiginiz tat ve yetistirdikleri şey alabalik. O norveç somonoylu uzaktan yakindan alakasi yok tadi rengi cok degisik. 2. Olarak fiyat su an hâlden almaya kalksaniz bütün gelisi 35lira+nakliye kilosu dilimledigin zaman kafa vs. %30 firesi var 40liraya satmak akil dışı ve sadece zararina. Bir etkisi bize oldu norveç somonunun fiyati biraz düştü.

• carrefor.com dan 6 gun teslimat yok sokagada cikis yok p.tesiye o baliklar markette kalirmi kalsa tazeligi gidermi muam m a..yine balik yiyemedik a.k:(

• wakrupalice kullanıcısına yanıt
    Niye?

• Türk somonu zaten hep bu fiyattı ben tadını hiç sevmem bu arada tadını sevmediğim tek balıktır assında

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Dondur hocam sıkıntı yok

• Somon soğuk suda büyüyecek yoksa besin değeri düşük olur
    Yenirmi yenir ama işte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.