Şimdi Ara

30k ea hangi hukuklar yazılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam sizi üzmek gibi olmasın ama bu sene hukuk fakültesi sıralamalarının 2020 yılındaki gibi olacağını düşündüğümden 30k ile devlette hukuk fakültesi gelmeme şansı dahi var. Fakat ben 32-33k ile kapatacağını düşünüyorum ve doğudaki hukuklardan birisine girebileceğinizi düşünüyorum.

• kcoaeli hukuk kuruluş bakımından eski bir tarihe dayanıyor yazılabilir. Uludağ hukuk gemlik ilçesinde sanırım merkez kampüs değl bakabilirsin. Sakarya yalova hangisi öne gelirse fark etmez. istanbul ankara burslu özeller olabilir. ben olsam özel burslu yazarım

• Şehire bakılmaksızın sadece eğitimini düşünüyorsanız dicle ve Erzincan üniversitesi düşünebilirsiniz ama özelde yazmayacaksanız mutlaka başka bölüm yazın açıkta kalabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Yapma ya

• Gelebilir ama geçen sene yazmayanlar pişman oldu. O sebeple yelpazeyi geniş tutarak buraları yazabilir.

• Teşekk<rler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    44k ea ne yazılır?
    geçen yıl açıldı
    Sözel 150k ne yazılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sizce diğer ea bolumleride 2020 deki gibi mi gelir kaç k oynar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BURSLU ÖZEL : İstanbul Gedik, Mersin Çağ, İstanbul Yeni Yüzyıl, Gaziantep Hasan Kalyoncu, Altınbaş, Doğu Akdeniz(Kıbrıs)

DEVLET: Balıkesir, Bolu, Samsun, Pamukkale, Kırıkkale, Sakarya, Tokat, Erzurum Atatürk, Gaziantep, Malatya İnönü, Tekirdağ, Konya NEÜ, Yalova, Diyarbakır Dicle, Isparta SDÜ, Çankırı, Selçuk İO, Atatürk İO, Afyon, Erzincan , Trabzon, Konya NEÜ İO, Kırklareli, Kırklareli İO ve yeni açılacak fakülteler yazılabilir.

Şimdi farkettim biraz fazla yazmışım 😅

Bunlar arasında 2020 ye göre 25-35k arasındakilere gelebilir gözüyle bakın ama sonra üzülmemek için 30k+ ya gelebilecek gibi baksanız daha iyi olur

• onur2021 kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misin mesela samsun 19 binmiş 2020de bilmiyorum
    Ayrıca sağolun o kadar yazmışsınız.

• Hocam bunlar kesin gelir demiyorum ama yazmaya değer. Kontenjanlar açıklanınca daha doğru değerlendirme yapılabilir. Şu an ne olacağı belli değil 24 tercihi de verimli değerlendirmemiz gerek. Rica ederim

• onur2021 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• ercanyyy kullanıcısına yanıt

EA'daki diğer bölümlerin de 2020 sıralamalarındaki gibi kapatacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikeviper -- 19 Temmuz 2022; 15:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 bambaşka bir yıldı lti olmamasından dolayı ea da ilk 30k sayısaldan daha fazla eacı yerleşti , e haliyle matematik zor olan zaten ea da.

Geçen seneyi baz alırsak çok zor bi mat vardı hukuk kapanışı 30k dan 70k kadar geriledi neden sizce? Bence bunun sebebi ilk 30k da sayısalcıların daha fazla olmasıydı. Mat zor olunca eacılar ister istemez ea sıralamasında gerilerde konumlanıyorlar.

Gelelim 2022 yılına , 2020 yılı ile eşdeğer sıralamalar geldi ama ayt mat yapılabilirliği 2020 yılı kadar olduğunu düşünmüyorum ondan dolayı hukuk kapanış sıralaması 45k-50 arasında olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalkeparasite -- 19 Temmuz 2022; 14:0:33 >
    Bende messi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.