Şimdi Ara

30k'dan mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye olabilecek iyi üniversitede bilgisayar mühendisliği veya tip için mezuna kalınır mı? Çevremin çok önerdiği Gebze teknik BM nasıldır? Şahsen 41k oldugu için gidesim gelmiyor 😁Daha sonrası için yıldız teknikte BM mi tip/dis mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgisayar mühendisliği istiyorsan şu an gelebilecek okulları yaz. Mezuna kalmaya değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    YTÜ bilgisayar istiyordum, en kötü 25k'ya Marmara bilgisayar olur dedim hiçbiri olmadı. Özel üniversiteye gitmek istemiyorum. Alternatif Gebze ve Ege var, oralar da puanimdan çok düşük. Seneye iyi sıralama yaparsam tıpa dise de gidebilirim😀. Çok kararsızım.

• iyte ye iyi diyolar hocam ben araştırmadım da
  • wanowa W kullanıcısına yanıt
    Gebze her sene yükseliyor bu sene 35 k olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanowa

YTÜ bilgisayar istiyordum, en kötü 25k'ya Marmara bilgisayar olur dedim hiçbiri olmadı. Özel üniversiteye gitmek istemiyorum. Alternatif Gebze ve Ege var, oralar da puanimdan çok düşük. Seneye iyi sıralama yaparsam tıpa dise de gidebilirim😀. Çok kararsızım.
    Marmara'ya gitsen veya Gebze'ye gitsen çok fark olacak mı buna bak. Gebze ile Ege iyiyse yaz gitsin bence. 30 binden tercih yapanlar vardır. İyi okullar tutuyorsa yazmak en iyisi diye düşünüyorum.

Tıp veya diş çok istiyorsan bilemem. O zaman kalınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 7 Ağustos 2018; 2:1:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Her sene dusen bilgisayar bölümlerinin bu sene gerek kontenjan artışları gerek puan türlerinin birleştirilmesinden dolayı yerinde sayacagini dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    geçen yıl açıldı
    tm 10k mezuna kalmak
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben 35k dan kalmıştım 14k yaptım bu sene.hacettepe bilgisayar yazacağım

ytü yü önermem eğitimi %30 ingilizce.
  • Geçen sene 35'ten kaldım bu sene 15. İyi çalışırsan çok daha iyisini yaparsın, tek çekincen müfredatın hafifletilmiş olması olabilir yoksa 1 sene mezun olmaktan zarar gelmez.

• WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    %30 İngilizce olsa da hem teknik üniversite olması hem İstanbul'da olması önemli artılar değil mi? Gerçi %30 İngilizce olması benim gibi dil bilmeyenler için artı 😀

• quote:

%30 İngilizce olsa da hem teknik üniversite olması hem İstanbul'da olması önemli artılar değil mi? Gerçi %30 İngilizce olması benim gibi dil bilmeyenler için artı 😀
    ya tamam da sektör için eksi

ayrıca yurtdışına açılmak isteyenler için mega eksi

hatta yabancı siteleri takip ederken ingilizce çok katkı sağlayacak

ayrıca hazırlıkta çabalayarak öğrenilir bence
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Bu sene kendimi çalışmaya veremedigim ve sınavda en kolay soruları dikkatten kacirdigim için seneye kalırsam en kötü 15-20k arasında olurum. Ama merak ettiğim değer mi? Bu sene gitmek istememin sebeplerinden biri bm'ye gidince bilgisayar alıp deli gibi oynayacak olmam 😄

• Ailemin tıp baskısı var, seneye kalmami istiyor. Okulda bu sıralamayla 3. Oldum, arkadaşların oğlum manyak mısın 30k'sin daha ne istiyorsun ayakları... Kafami bulandırıyor

• Yaz git istedigin meslegi yap

• hocam aynı sizin gibi geçen sene bırakmıştım 25binden. bu sene iyi ki bırakmışım diyorum şimdi. Elbette bir risk fakat bence alınmaya değer.eğer mezunken çalışırım 1 sene diyorsanız düşünmeyin kalın.
  • Josemorinyo J kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene kaça çektiniz? dershane veya özel derse gittiniz mi

hocam bu sene 1.7kya çektim,dershaneye gitmedim. sadece 2 haftada bir matematikten soru sorma adına bi hoca geliyordu. Eğer soruların varsa başka mezuna kalmakla ilgili sorabilirsin
  • Josemorinyo J kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ederim güzel cekmissiniz😄 Mezuna Daha iyi üniversitede mühendislik için mi, gidemediğin tip, dis için mi kaldın? Temelim sağlam, dershane düşünmüyorum (ben de en fazla senin gibi bir matematik, bir de fizikten özel derse giderim) tek başına çalışmak zor mu, günde ne kadar çalıştın?

hocam teşekkürler, mühendislik için kalmıştım. Hedefim de bilgisayar mühendisliğiydi hep. açıkçası tek başına çalışmak bana zor geldi fakat kişiden kişiye değişebilir.kendini en iyi sen tanırsın.Mezun yılında eğer kalırsan sen de farkedeceksin verimin artıyor. okul dershane boş şeylerle yorulmuyorsun. Saat olarak çalışmak kişiden kişiye değişir. Bazen 3-4 gün kitap ellemediğim de oldu. çok çalıştığım zamanlar da ama çalışmalarım hep verimliydi yani masabaşında boş oturmuyordum fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.