Şimdi Ara

30K Bandında En İyi F/P Telefon Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.

    Maalesef 2. el telefondan yıldım, ekranını tam 3 kez yaptırdım, 4.ye yeniden gidince kafamda şartel attı. Eksi bakiyeyle de olsa sıfır bir telefon almak istiyorum. Ama 4-5 sene götürmesi için de cebimden en az bir asgari ücret çıkması gerektiğinin de farkındayım.

    Sizce 30 bin Türk lirası civarına alınabilecek en iyi telefon hangi telefondur? Geçenlerde bir arkadaş Poco X8 Proyu methetti. Tam ona niyetlendim başka bir arkadaş da onu alacağına Galaxy A57 al dedi. Başka bir arkadaşsa galaxy a57nin kronik sorunları var dedi. Maalesef bilgisizliğimden ve çelişen tavsiyelerden kafam karıştı.

    Siz ne diyorsunuz, ne almalıyım? "5-6 bin lira fazla ver şunu gönül rahatlığıyla kullan" derseniz de kabulüm. Ne olur yardım edin şu garibe.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
  • Kullanım senaryonuz nedir ? Sadece internette gezerim + sosyal medya mı yoksa çokça oyun oynarım gerisi mühim değil mi yoksa kamera önemli bol bol resim video mu ? Şarjı uzun gitmesi önemli mi gibi en önemliden önemsize göre sıralar mısınız ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Büyük oyun oynama alışkanlığım yok, arkadaşlarla CoD mobil atıyoruz sadece. Vakit öldürmek için oynadığım bir iki küçük oyun (color block jam gibi) sayılmaz sanırım.
    Fotoğraf konusuna gelince manyak gibi çekmiyorum. Sosyal medyalardan oldukça uzağım. Belki ileride youtube'a yüklemek için video çekebilirim. Onun haricinde video izlemek, haber okumak için falan kullanıyorum.
    Ama konuyu açtıktan birkaç gün sonra Galaxy A57 aldım. İdare ediyor gibi bakalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Nothing Phone 3 gelecek diyorlardı haftalar geçti ses yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Androidden vazgeçmek istemiyorum senelerdir birçok android telefon kullandım fakat 2 senede ölüyorlar hemen kasmalar başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.