Şimdi Ara

+30dakikanın fazla etkilemeyecek olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fen sosyali kenara atalım zaten 80 net üstü yapıp türkce matematikte soru göremeyen var mı allah askına 135 dakikada... yetiştiremiyorsa bilgi eksikliği vardır ben 80 net üstü yapıp yetişmedi yaa diyen görmedim yetişmediyse 3-4 soru yetişmemiştir onu da +30dakikada yapsın türkce de anlama dersi hadi onu yavas cözsün 2 net artar max +5 net icin yığılma olmaz heralde bu +30 dakika 60-75 net yapan kesim icin yığılma olacaktır yok 80 net 90a cıkıyor yok 90 net 105e cıkıyor he aynen kanka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Önceden 45 yapıyordum artık 90 görmeye başladım (!)

• Etkileyecek özellikle önce türkçe fen sos temizleyip matı sona atanları rahat +5-10 net oynatır. 30 dk boru değil. Millet sınav çıkışı 5-10 dakkam olsaydı şunu şunu çözerdim diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şundan eminim ki tyt sıralamasında ilk 20k bandını etkilemeyecek (fen ve sosyal yapan-yapamayanı etkiler sadece)

ondan sonraki için durum felaket felaket :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 6 Haziran 2020; 14:35:24 >
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Dediğin sıralamayla çözüyorum bende oynama olmadı.
  • Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    kaçtan kaça cıktınız hocam

• yetiştiremeyen çözemediklerini çözücek. E yetiştiren de boş boş oturmayacak tr matı kontrol edicek eğer ful değilse o da yanlışlarını düzelticek yani büyük oynama olmaz herkes yine yerli yerinde olur bence. Mikro oynamalar olucaktır illaki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sen oyle istiyosun diye oyle olmuyor üzgünüm kendim 70 75 netten 85 90 ciktim nasil diceksin dil bilgisi cozmuyordum 5 net ordan geo yetismiyordu 4 5 net ordan cozemedigim paragraf dönüyorum 3 4 net ordan 2 3 nette mattan geliyor fen sosyal geri dönmeme gerek kalmiyo emin olmadan gecmiyorum onlari zaten

• dil bilgisi çözmüyormus çözmüş ulan bunun +30dakikayla ne alakası var :D

• matematikte zamanım yetmiyordu 16 18 soru çözebiliyordum süre yüzünden şimdi 25 civarı netler yapıyorum matematikte
  • 90 nete 20-22k geldi kanka geçen sene?? 90 net cok değil zaten.. neymiş demekki zormus sınav geçen sene

• kaç netin oldu

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Lan beyinsiz herif ben dil bilgisi oyalaniyorum diye geçiyordum 15 dk cozuyom simdi sıkıntı olmuyo kabul etmiyosan etme sik.. sanki

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    dediğin şey ben de kesinlikle oldu yani hiç olmazsa matı kontrol ediyorum dikkat hatasından soru gitmiyor :)

• Beni su acidan etkiledi: Matematik netlerim artti.Yani 135 dk olunca cok ugrastirici olan sorularla ugrasamiyordum 2-3 tane her sinavda.Yani ya yapiyordum tekte veya bos kaliyordu.Simdi o sorularla ugrasabiliyorum.Şıkları deniyorum,geometri ise ek cizim vs ugrasiyorum.

Turkce,sosyal ve feni etkilemez ama

• Size şoyle bir örnek vereyim. Lise giriş sinavinda 2018 de matematik fen için verilen süreye 2019 itibari ile 20 dk eklendi. 2018 de 426 puan ile kuzenimin girdiği liseye geçen yil 480 puanla kardeşim giremedi. Sorular daha bile zordu 2018 den. Süre o kadar önemli işte. O yüzden kendinizi kandirmayin. Bu yil o 30 dakika herşeyi altüst edip inanilmaz yigilmalara sebep olacak malesef. Belki ilk 2000 i çok etkilemez gerisi felaket

• 75 den 85+ yapmaya başladım
  • 135de çok iyi yapanlar sabit kalıcak. 135de iyi yapanlar 165de çok iyiye yetişecek çoğu. 135de yetiştirenler nerf yedi yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.