sayar bence kim olsa sayar kardeş bu askerlikte ama tabi uzun dönem yapan kardeşlerimizin işi çok zor o da ayrı bi konu neyse 65 başka yok
herkes çççooook selam 307. dönem bitiyo mu neee nisan 12 de bizimkiler celbe girdimi olay bitmeye başlar
bugun itibariyle askerlik işlemleri bitti... dosyamı aldım sınavı bekliyorum ....
1 nisan sabahı samsun sahra sıhhiye okulunda sınava gireceğim
şafak 66 mı ne
sakın muhabere felan yazmayın
52 arkadaşlar 7 hafta daha sabır
"bu adam 8 kere daha çarşıya çıkar, bi daha çıkmaz. " buraların ünlü sözü bu.
şafak 62.
on gün bayramda dağıtım izni kullandım.
27 Mayıs son gün...
HER GEÇEN GÜN YARIN İÇİN BİR UMUT, GENÇLİĞİM İÇİN BİR KAYIPTIR...
şafak 52 16 mayıs son gün :) siverek/ş.urfa 307 kd.. herkese selamlar..309 torunlar gelin artık ya çok özlettiniz kkendinizi girin şu sınava :) gelin bu diyarlara
şafak 50, gelin artık torunlar(309)
arkadaşlar merhaba bende bende 307.dönemiz bitiyor sanırım 52 gün kaldı hadi gelsin şu 6/1 ler ve sonra bizim kısa larda askerlik bitsin bende yat izni aldım kadıköyde takılıyorum maç izliyorum ntv de durum güzel yani ya sizler kardeşler
287 idik bi zamanlar be. kolay geçmemişti 7 ay. hayırlı teskereler
59 şafak memleet tekirdağ :)
aynen t.dağ kardeş
şafak 55.
7 çarşı daha kaldı.
Valla ben düşülebilinecek en iyi yere denk geldim. Şu an Kosova Türk Tabur Güç Kuvvetinde MP'yim (Military Police). Allah başkalarına da nasib etsin.
şafak 44 mayıs ta denetleme var kasıyoz
quote:
Orjinalden alıntı: taycel
301 den 307 lere selam Bitnce dunyanızı değişmiş hssedekceksiniz
Bölük komutanı terhis öncesi kısa dönemlere: "Asıl askerlik bundan sonra başlıyor" demişti. Çok haklıydı.
TR nin bugünkü yaşam şartları bana hep "Keşke hep asker kalsaydım" dedirtiyor.
ille de sivil olmak derim
309 um. k.d. muhabere er eğt. mrkz.komutanlığı mamak-ankara.varmı burda mamakta askerlik yapan yada yapmış olan,nasıl bi yer,nasıl gidilir.bilen varsa biraz bilgi versin hayrına.herkese hayırlı teskereler.
bugün şafak 27 bolu da askerlik yapıyorum 307 kd kantinciyim. torunlarımın geldiği gün rahatsızlandım o gün revire gittim bakmadılar geç kalmışız. bende dönünce akşama kadar yattım torunların gelişini de göremedim yani halbuki ben o günü iple çekiyordum...