Şimdi Ara

307 için uygulamalar (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.350
Cevap
11
Favori
704.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uruk33

alırken hiç düşünmedik.100 cc 100 tl ye maloldu..corsa alsaydık dıyorum şu vergi muhabbeti yüzünden

Dayımda 1.3cdti astra var.Yazın buraya geldiği için vergisini ben yatırmaya gidiyorum.

Nası zoruma gidiyo var ya...Üstelik 1.6 benzinlinden sonra 1.3 dizel sanki hiçbirşey yakmıyor.

Tam sakin kullanıma uygun araba.Ahh ahhh...

@Akif abi geçmiş olsun ama iyi görmedim seni

Haid ya erol abiyle bi yardım edin hangi güzel vergi diliminden dayıycaklar bana?

Bana makul gelen 7-11 arası.Aracın 6 yaşı bitmiş, 7 yaşına girmiş, daha ne?

Kaşarlanıp ona buna verip bi de çocuk mu peydahlasaydı birinden?

Yaşlı görünmek için daha ne yapması gerekir?

Zaten babası nüfüsa geç yazdırmış, şasi yaşı 15

• Siz de bakın ama en çok armut ergin baksın şuna bu aracın kısa farları bu kadar olabilir mi yahu ?

O kadar minik mercek nerden bulunur?Ayrıca etrafından ışık da sızmaz mı?

307 için uygulamalar

Renk mükemmel.Yapılanları beğenmedim pek o ayrı.Modifiyeye merakım pek yok.

Ama yine de diğer modifiye 307lerden daha güzel görünüyor.

Ben sadece tamponlardaki sabit yanan sinyal mi desem ne desem, onları beğendim.güzel olmuş.

Seat leonlardaki gibi tamponuma reflektör şerit istiyordum, hatta mümkünse seat tamponundan

çıkma olsa güzel olurdu ama yok yere hem para harcamak istemiyorum, hem de arabayı kesip biçmek.

Bi de sonradan gözüme eğreti gelirse kafayı yerim...

fatoşabla da bi ön görünüm çizmek gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 4 Ocak 2010; 10:20:09 >

• 2004 1
    2005 2
    2006 3
    2007 4
    2008 5
    2009 6
    2010 7

DİLİMLER BÖYLE HESAPLANIYOR
  • salih arac kaç modelse ordan 1 diyerek başla işte

ergin hakkaten yakında yolada ekrandan bakcan sen hayırlı olsun..
  • Vay vay vay vay vay

Özgür ağzından bal damlıyor.

Ben 7-11 yaş arası vereceğim o zaman.

Sevineyim mi üzüleyim mi.Araba yaşlanıyor

243 TL vereceğime ilk taksit için 141 vereceğim.

Oh be.

Bu arada araçlarınızın zorunlu trafik sigortası ne kadar abilerim arakdaşlarım?

Benimki 357 Lira!!!

Sebebini yukarda yazmıştım bi daha küfretmek istemiyorum
  • ben 243 tl vereceğim bu yıl veriyozda ne oluyo sanki bu parayı yine aynı yine aynı...salih ben zorunlu trafik sigortası için o kadar vermemiştim ya...o kadar yüksek olmaması lazım...
  • Olmaz tabi abi.Az daha versen kasko yaptırırsın

Araba bi ara dayımdaydı, sol tarafı boydan boya sürtmüştü, bir de tamponların köşesi

gökkuşağı gibiydi.Demek milletin canını yakınca devlet de bizim canımızı yaktı.

Hayır anlamadığım bana niye kitledi?

Üstelik kendisi sigorta acentesi sahibi

Trafikle kaskomu o yaptı.Kaskodan kurtardık da trafiği kitledi
  • benimki 100 küsürdü
  • görülüyorki 243+100 küsür =350 civarı bir ödeme..salihin sigortası anca yapıyor
  • Senin dayı mavi canavarın canına okuşum desene salih.Ne dicem sen hani bana dayıcazında kasko olayını öğrenecektinde bana söyleyecektin Pm atıcam sana bilgileri salih oks...En kısa zamanda haber bekliyorum senden...

quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Olmaz tabi abi.Az daha versen kasko yaptırırsın

Araba bi ara dayımdaydı, sol tarafı boydan boya sürtmüştü, bir de tamponların köşesi

gökkuşağı gibiydi.Demek milletin canını yakınca devlet de bizim canımızı yaktı.

Hayır anlamadığım bana niye kitledi?

Üstelik kendisi sigorta acentesi sahibi

Trafikle kaskomu o yaptı.Kaskodan kurtardık da trafiği kitledi

• 243+172=415 oohhhhhhhhhhhhhhhh hafifledim valla
  • Tamam abi en kısa zamanda bakıyorum.Biraz unutkanım ya kusuruma bakmayın

Canına okumak ne ki atlamış resmen...

Evlat acısı gibi özgüüüüürrr...

Of ulan of.Gidince soracağım nerelere toslamış ki bu kadar yüksek bunun fiyatı...

Hayır bi de (Allah muhafaza) büyük kaza yok.Alayı sürtme vs.İşin sinir eden tarafı o asıl...
  • Ooohhhh şubatta kaskoda bitiyor aman da aman bir binilkte oraya bayılırız ooohhhhhhhhhhhhhhhhh helva gibi oldum valla şididen tel tel
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

Ooohhhh şubatta kaskoda bitiyor aman da aman bir binilkte oraya bayılırız ooohhhhhhhhhhhhhhhhh helva gibi oldum valla şididen tel tel

Ucuza kasko yapılır
  • Benim kaskoda şubat ya da martta bitecek. Bu sene 2. hasarsızlık alacağım ama geçen sene acenta 750 liraya kadar hasarsızlığı bozmadığından dolayı polonun çamurluğu ve dikiz aynasını kaskodan yaptırmıştım. Yani tramerde hasar gözüküyor ancak acenta hasarsız olarak yapacak kaskomu. Yinede kaskonun bitmesine 1 ay kala teklif alabiliyoruz bende dayının kapısını çalarım. Bu arada hangi sigorta şirketi ile çalışıyor dayın?

Yılın ilk aylarını hiç sevmiyorum yukarıda yazılanlar yüzünden!!! Kaşıkla gelen kepçeyle gidiyor...
  • extremeenvy
    evet kaputu açtıgımızda kayışa takılı büyük yuvarlak halka ortda olan kasnak.kayışı degısmen pek bı yarar saglamaz sanırım..ama yınede dene kendı bıldıgını.
  • 307 almayı dusunuyordum kullanan kıme sorduysam 5 para etmez sakın alma dedıler bende vazgectım opel astra new hb aldım ama aklımda hala 307 kaldı gercekten kotu bır arabamı ?
  • quote:

307 almayı dusunuyordum kullanan kıme sorduysam 5 para etmez sakın alma dedıler bende vazgectım opel astra new hb aldım ama aklımda hala 307 kaldı gercekten kotu bır arabamı ?

çok kötü bi araba hacım, sakın yaklaşma.
    iyi yapmışsın almadığınla, sanayiden çıkamazsın, elektroniği çok sorunlu, her yeri tıkırdar, plastiği çok kalitesizdir, camları bozulur, akar kokar, yana yatar çamura batar dediler, sonra da "bu 307 bilmem kaç ayda milyon kere arıza yapmıştır" yazılı lacivert 307'nin fotoğrafını gösterdiler sana da değil mi?

aracın hayırlı olsun, güle güle bin.

• salih , o kameraları sana takacağım az kaldı.
    birde bulunduğun yıl 1.yıldan başlıyor.
    2010 model 1 yaş
    2009 model 2 yaş
    2008 model 3 yaş
    2007 model 4 yaş
    2006 model 5 yaş
    ...
    ...
    diye gider.

akif , sende kurtulamadın hastalıktan.tekrardan geçmiş olsun.

erol abi,benim de kaskom temmuzda bitiyor. muayene temmuzda bitiyor. trafik sigortam temmuzda bitiyor.
    muhtemelen temmuzda da büyük bakıma girecek. birde mtv de gelecek 1 ay sonra.
    benim için zor bir ay olacak.
  • özgür sanada yapalım ekranlardan.

salih şimdi gördüm. adam bu 307 ye dünyanın en iyi 307 si diyordu sanırım.
    far merceğinden reflektöre ışık kaçar gibi gözüküyor. reflektörden de tekrar yola.
    dediğin gibi şu tampondaki amerikan sinyaller dikkatimi çekmişti.
    gerisini beğenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.