Şimdi Ara

307 ANAHTAR KUMANDA KABI TAMİRİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 307 aracın uzaktan kumanda anahtar kabında yırtılmalar oldu açma kapama düğmelerinde yenisini sordum kumanda kabı için fiyatlar yüksek geldi ufak bir kap için 35 tl isteniyor

sormak istediğim bu kumanda kabı bir şekilde tamir edilebiliyormu ufak bir operasyonla fikri olan varmı acaba

• 307 nin anahtar kabı 2 butonlu mu? Sahibinden.com da 206 için olanını 15 TL ye görmüştüm daha önce belki aynı yerde arayacak olursanız sizin için uygun olanı daha hesaplı bulabilirsiniz.
  • evet 2 düğmeli ama 206 ile 307 farklıdır sanırsam..
  • Buldum arkadaşım ilanını aynı fiyata var 307 için. Linki aşağıda incele istersen.

307 Kumanda Kabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemoTech

Buldum arkadaşım ilanını aynı fiyata var 307 için. Linki aşağıda incele istersen.

307 Kumanda Kabı

Vallahi bu arkadaştan geçtiğimizde bende alışveriş yapmıştım. Hatta yorumşarın içinde fatih14 benim yorumum. Ankara -Gebze arası kargo 9,5 lira almıştı hanimdan oraya yazmıştım bana 4,95 demişti. Neyse ben sallamamıştım. Arkadaş benim için gitmiş kargocularla konuşmuş yetmedi beni aradı sonuçta bende aras kargoya gittim. Gittiğim akşam benim form bulunamadı nedense bir gün sonra sabah gittiğimde ben bir şey demeden sizden fazla para almışsız özür dileri deyip parayı verdiler.

Başlığı görünce o arkadaşın linkini vermek için içeri girmiştim benden önce davranmışsınız. Kargodan parayı aldıktan sonra teşekkür etmek için aramıştım tekrar telefonu açmamışlardı. Sonrada ben unuttum bir daha arayamadım. Buradan sizin aracılığınızla teşekkürümü iletirseniz sevinirim. Muhtemelen 3 kuruşluk karla mal satıyor piyasanın yarı fiyatına. Yetmezmiş gibi birde kendi işi gibi işimle ilgilenmişti hiç bir istekte bulunmama rağmen. Şahsen tanımıyorum ama 10 numara esnaf...

• fiyat güzel peki kalitesi nasıl bildiğime göre üç kalite var piyasada satılan 35 tl 20 tl ve 15 tl olan var sizin aldığınız üçüncü kalitemi yoksa farklımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

quote:

Orijinalden alıntı: MemoTech

Buldum arkadaşım ilanını aynı fiyata var 307 için. Linki aşağıda incele istersen.

307 Kumanda Kabı

Vallahi bu arkadaştan geçtiğimizde bende alışveriş yapmıştım. Hatta yorumşarın içinde fatih14 benim yorumum. Ankara -Gebze arası kargo 9,5 lira almıştı hanimdan oraya yazmıştım bana 4,95 demişti. Neyse ben sallamamıştım. Arkadaş benim için gitmiş kargocularla konuşmuş yetmedi beni aradı sonuçta bende aras kargoya gittim. Gittiğim akşam benim form bulunamadı nedense bir gün sonra sabah gittiğimde ben bir şey demeden sizden fazla para almışsız özür dileri deyip parayı verdiler.

Başlığı görünce o arkadaşın linkini vermek için içeri girmiştim benden önce davranmışsınız. Kargodan parayı aldıktan sonra teşekkür etmek için aramıştım tekrar telefonu açmamışlardı. Sonrada ben unuttum bir daha arayamadım. Buradan sizin aracılığınızla teşekkürümü iletirseniz sevinirim. Muhtemelen 3 kuruşluk karla mal satıyor piyasanın yarı fiyatına. Yetmezmiş gibi birde kendi işi gibi işimle ilgilenmişti hiç bir istekte bulunmama rağmen. Şahsen tanımıyorum ama 10 numara esnaf...

böyle esnaftan ürün alınır demekki böyle esnaflar var piyasada neden böyle esnaftan alınır diyorum başıma gelen bir olayı anlatayım size bu vesileyle belki birilerinin başına gelir ve kanmazlar.

307 aracım kumandadan açma kapama yapmıyordu belki pili bitmiştir diye ankarada ismini burda vemeyeceğim aslında vermem lazım anahtarcının ibretlik için keçiörende mecidiyede bir dükkan diyeyim neyse dükkana gittim durum böyle böyle pilini değiştirdi açma kapama yapmadı kumanda bana dediği program yüklenecek tamam kaçpara dedim 30 tl dedi bende çok dedim servise gidersen 70 alırlar dedi neyse bende yaptırmadan dükkandan ayrıldım. Yaklaşık bir hafta sonra bir anahtarcı denk geldi girdim dükkana dedim problem böyle böyle adam arabaya bindi anahtarı kontağa taktı ve sonra indi açama kapama yapıyor kumanda nasıl düzeldi dedim sağolsun anlattı birdaha aynısı olursa düzeltirsin dedi kontağa tak anahtarı çevir açma veya kapama düğmesine basılı tut ve 10 saniye bekle sonra düzelir dedi yani hepsi buymuş ilk esnaf bu işlem için 30 tl istedi 2 esnaf ise 10 lira verdim o üstünü 6 lire geri verdi ben borcumuz nedir diye sormuştum düşünebiliyormusunuz istese 10 lira alabilir ama para üstünü 5 lira değil 6 llira verdi şimdi böyle esnaftan ürün alınmazmı sizin durumda böyle olmuş dürüst esnaf ilk fırsatta bahsettiğiniz esnaftan ürünü temin edeceğim kalitesi iyi ise iyi günler...........

• Vallahi kalitesi konusunda bir şey diyemeyeceğim yani orjinali gibi değil elbette ancak 35 liraya satılanlarında çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum...:) Nasıl olsa aldığımızda belli zaman sonra tekrar aynı duruma gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Vallahi kalitesi konusunda bir şey diyemeyeceğim yani orjinali gibi değil elbette ancak 35 liraya satılanlarında çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum...:) Nasıl olsa aldığımızda belli zaman sonra tekrar aynı duruma gelecek...

kumanda kabını dediğiniz ideal anahtarcıdan aldım gayet güzel orjinal hemde içerisi orjinal ile aynı tavsiyeniz üzerine gittim buldum ve aldım dürüst esnaf kazansın diye
  • Oto Kumanda Kabları

Yıparnmış kırılmış kumandalarınızın dış plastik aksamını yeni bir anahtar yaptırmaya gerek kalmadan sadece dış kabını degiştirebilirsiniz eski kumandanızın içindeki elektronik aksamı yeni kumanda kabınıza koyalca aktararak yepyeni yapabilirsiniz bunun için aşağıdaki kumanda kabları linkine tıklayabilirsin.
    Hemen hemen tüm araç kumanda kabını sitemizden ister kredi kartı ister havele/eft ile istersenizde kapıda ödeyerek temin edebilirsiniz.
    İstanbul içi veya dışından sipariş vermiş olduğunuz kumanda kabı ( kılıfı ) size anahtarı çeklmemiş halde gelir (eger anahtarlı ise) iki seceneginiz olacak ya sizin eski kullanmış oldugunuz kumandanın metal kısmı ( anahtarı ) yeni kumandaya aktarmak yada profosyonel bir anahtarcıya yeni kumandanızın anahtarını yaptırmak.

http://www.asanlaranahtar.com/araba_kumanda_anahtar_kabi_urunleri_58.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.