Şimdi Ara

307 1.6HDİ Yağ Seçimi - Carbon Clean - Turbo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arklar 2006 model 1.6hdi premium 110hp 307 aracım var aracımın turbosundan hafif sesler geliyordu baktırmaya fırsat olmadan şimdide ''Check Engine Oil Level'' uyarısı vermeye başladı turbo ve motor yağının çok alakalı oldugunu biliyorum zamanı geldimi bilmiyorum ama aracı alalı 4 bin km oldu aldıgım kişi 2 bin km önce kışlık bakım yaptırdım demişti, şimdi motor yağı uyarısı veriyor.
    motor yağını filtreleri değiştircem bulundugum ilde peugeot yetkili servisi yok o yüzden malzemeleri kendim alıp internetten falan burda bir ustaya gidecem,sorum hangi yağı önerirsiniz mobil 0-30w sanırım tavsiye edilen daha iyi bir seçeneğim varmı ? ayrıca kurum temizliği vs için yapılan carbon clean işlemi nedir heryerde yaptırılabilirmi son olarakta bor power da ekletmek istiyorum tavsiye edermisiniz faydasını görürmüyüm ?

• cok yag denedım aynı arac bende var motor aynı 110 luk hdi

castrol edge 5 - 40 Turbo Dizel kullan yağ eksilmesi dahıl yok oluyor aracım 175.000 de harıka bır yag...
  • Mobil 1 ESP 5W30 ve Castrol Edge 5W30 'da olabilir,çok sıcak bir ilde yaşamıyorsanız ve çok sık şehir içi trafiğinde kalmıyorsanız.

Bence Mobil 0W30 Fuel Economy yağı denemeniz.Yağ eksiltmesi sizi endişelendirmesin.Bir sonraki değişimde düzelebilir.
  • Cevzaplar için tşkler arklar, castrol edge turbo dizel 5-40 kullanıyorum ve gayet memnun kaldım yine aynı yağdan alacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.